شما باید فایلی رو که پسوند جار داره رو توی شاخه ی اودر فایل بریزی بعد از اونجا نصبش کنی
شما باید فایلی رو که پسوند جار داره رو توی شاخه ی اودر فایل بریزی بعد از اونجا نصبش کنی
يعني بايد فايل rar رو به فايل jar تبديل كنم بعد بريزم تو گوشيم؟ دقيق تر بگم فايل مثلا FIFA 06 S60.zip رو تغيير نام بدم به FIFA 06 S60.jar بعد بريزم تو گوشيم؟
مگه جار نیست ؟؟؟ اگه نیست یکم دردسر داره شما باید اول بازش کنی بعد از باز کردن اون ها همرو دوباره انتخاب کنی بعد روی یکی کلیک راست رو بزنی و اد تو آرشیو رو انتخاب کنی توی اون پنجره که باز میشه تیک زیپ رو بزن و بعد دورن اون کارد که اسم بازی و رو نوشته پسوند زیپ رو پاک و به جاش جار رو بزن و بعد اوکی کن اون وقت یه فایل جار ساختی اونو بیز توی گوشیت
nam dobare oomadam
Real Boxing 3D
File Size :
284.55 KB
نظرم بدید بد نیست
خوشحال میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرشه ممنون.![]()
![]()
![]()
سلام من تو نصب بازی موبایل کاملا آماتورم
میشه کمکم کنید که این فایل 256کیلویی با فرمت jar رو چطور رو گوشیم w810iنصب کنم؟
کجا بریزمش.
ممنونم
عزيزان آيا اين بازيها رو ميشه وارد k300 کرد.گرافيکش ميخوره.؟اگر جواب مثبت هست چگونه با اينفرارد بايد بريزم.الان سيم اينفرارد هم گرفته ام اما طرز کار آن را بلد نيستم.
گوشیتو به کامپیوتر وصل کن فایلو بریز توش بعد از تو گوشیت نصبش کن
عزيزان ، من دو تا از بازيها رو تو موبايل ريختنم.اما يکيش که به محض شروع بازي از بازي خارج ميشد و ديگري(فوتبال) ، نيمي از بازي خارج از کادر مانيتور موبايل بود.چي کار بايد کرد؟از کجا ميتوانم بفهمم که اين بازي براي k300 من مناسب است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)