دوست عزیز این موارد تو را دقیقا من درک میکنم و میدانم ولی باید بدانی این موارد مربوط به ساختار مغزه نه چیز دیگری، متاسفانه این بیماریها مثل صرع، اسکیزوفرنی و ... نصیب انسان میشه ولی به دلیل نااگاهی خانواده و اطرافیان و .... و نیز مشکلات پزشکی درمان نمیشه به هر حال با توجه به شناخت عینی از این مسایل که دارم بگویم برایت
1- در ادامه کار تو دچار افسردگی میشوی بعد از افسردگی دچار فکر خودکشی راهی که تو میری و در اینده خواهی رفت خودکشی هست و بعدا زمان زیادی از عمرت را هم صرف درگیری با خودکشی میکنی این چیزی نیست که دست خودت باشد کارکرد طبیعی این نوع رفتار و توان مغزی تو است
2- زمان زیادی هم احتمالا صرف مفاهیم علت این بیماریت که خدا خواسته، جن زده، شیطان، نفرین و ... خواهی کرد صراحتا بگویم اگر خداباوری همان را داشته باش و فراتر از ان نرو که چرا اینطوری شدم و کمک به مفهوم خدا میتونه بار روانی ات را کم کنه
راهکارت چیست؟
تو بیماری و بیماری در این حد نمیتونه به خودش کمک کنه
تو در نوشتن راحتتری تا گفتن لذا نشانه های بیماری ات را بنویس، قبول کن که بیماریت مربوط به کارکرد مغز است نه نفرین جادو و ....
در همان نوشته ات به پدر و مادر و بقیه بگو که راه حل مشکلت سخت است ولی با دارودرمانی و رفتاردرمانی انجام میشود و ممکن است تا اخر عمر نیاز به مصرف دارو داشته باشی
پیش هر پزشکی رفتی اگر نشانه هایت را جدی نگرفت حتما پزشک را عوض کن اگر مشکل مالی داری توصیه میکنم بیایی بیمارستان روانپزشکی روزبه در تهران
انتظار نداشته باش پزشک مثل یک منجی کمکت کنه خوشبختانه اینترنت داری و میتوانی سرچ کنی برای پزشک بهتر
این که میگی 25 سالته و دیر شده داری دچار افسردگی میشی در واقع داری واقعیت را میگی ولی این بیماری هم چیزی مثل فلج و ... هست لذا توقعات را از خودت کم کن، اگر تصمیم به زنده ماندن داری باید تلاش کنی خوب شوی
بنابراین قطعا و قطعا باید دارو درمانی شروع کنی و احتمالا حتی نیاز به تعویض داروها داشته باشی
با توجه به تجربه ای که دارم جمع بندیم این است
مسئولیت درمان خودت را به یکی از افراد خانواده بسپر و صریحا مسیولیت انها را یاداور شو
خودت درمان را ادامه بده
با مطالعه کتابهای روانشناسی و ... با مشخصه مشکلت اشنا میشوی
بنابراین من از خانواده ات تعجب میکنم ضمن اینکه چطور الان تونستی بری دکتر؟
بنابراین امیدوارم درمانت را قطع نکنی
پزشک مورد شما را خیلی ساده دیده تو یک کیس خاص هستی و حتی به نظرم خانواده ات هم باید بررسی بشن چرا بی توجه بودن بهت
ضمن این که این بیماریها ارثیه و باید هم در خانواده و هم بچه ها بررسی بشه