آقا به جان خودم اینا فکر میکردن قهرمان شده
وگرنه نایب قهرمانی ، اونم وقتی تا پنج دقیقه قبلش قهرمان بودی که انقدر خوشحالی نداره![]()
آقا به جان خودم اینا فکر میکردن قهرمان شده
وگرنه نایب قهرمانی ، اونم وقتی تا پنج دقیقه قبلش قهرمان بودی که انقدر خوشحالی نداره![]()
حاشیه های شگفت انگیز جمعه تلخ تبریز
به تراکتور گفتند قهرمان شده اید!
همه چیز از اخراج آندرانیک تیموریان آغاز شد زمانی این بازیکن به دلیل یک خطا از داور کارت زرد گرفت و با اعتراض به داور از بازی اخراج شد.
به گزارش ورزش سه، تراکتوری ها که 3 ـ 1 از نفت جلو بودند، 2 بار با ضربات قربانی و پادووانی مغلوب حملات نفت شدند و با این تیم به تساوی رضایت دادند. نکته عجیب اما این بود که به بازیکنان و کادرفنی گفته شده بود که بازی تراکتور و سایپا با تساوی 2 ـ 2 به پایان رسیده و آنها به طرز عجیبی در دقایق آخر به اداره کردن بازی پرداختند و بعد از سوت پایان هم جشن گرفتند.
این در حالی بود که تراکتور قهرمانی را به سپاهان واگذار کرده بود اما کسی از این موضوع خبر نداشت. این جشن حدود 5 دقیقه طول کشید تا دوباره به تراکتوری ها اعلام شود، سپاهان قهرمان لیگبرتر شده است. آنها در اوج شادی جشن شان را قطع کردند و در این لحظه جو ورزشگاه هم تغییر کرد و بارانی از صندلی به سمت زمین پرتاب شد. این عصبانیت البته طبیعی بود چون تراکتورسازی این بار تیم شایسته ای داشت و واقعا فاصله بسیار کمی تا قهرمانی داشت.
در نهایت مرور صحنه اخراج تیموریان نشان خواهد داد که آیا علیرضا فغانی شایسته انتقادهای پس از بازی بوده یا نه. او در پایان غائله یکسره از سوی هواداران تراکتور مورد توهین قرار گرفت.
این ماجرا در نهایت منجر به مصدوم شدن چند تماشاگر شده که امیدواریم با بزرگواری هواداران تراکتور همه چیز به خوبی و خوشی به پایان برسد.
این حرکت چی بوده دیگه! هم غرور و هم تعصب عدهای رو یکجا خرد کردن...
امروز دوست داشتم تراکتور قهرمان بشه اما به شکلی تراژدیک این اتفاق رخ نداد.
خواهشا یه نفر یه توضیح منطقی در مورد خوشحالی آخر بازی تیم تراکتور بده.من هر جور حساب می کنم منطقی نیست این کار.
![]()
بازی سپاهان با سایپا نه تراکتور![]()
وقتی سوت پایان بازی زده شد و دیدم تراکتوری ها اونطوری شادی می کنن، عین چی مونده بودم!
دقیقا اینطوری بودم:
گفتم واسه دومی اینطوری خوشحالی می کنن؟
+
نگو برای اینکه صندلی ها شکسته نشه، آشوب نشه و اینا بهشون گفتن بازی سپاهان مساوی شده!
چه ضدحالی بدی خوردن، وقتی فهمیدن سرشون کلاه رفته ...
من بعید میدونم، الان همه گوشی دارن فول امکانات! مشخصه با یه اینترنت رفتن یا به کمک رادیو میتونن نتیجه بازی سپاهان رو بفهمن.
پس اون همه تماشاگر خیلی بعیده باخبر نبوده باشن، چون تا آخر بازی ساکت و ناراحت بودن.
.
ولی بازیکنا دو حالت داره.
یا بی خبر بودن و به دروغ گفتن اون ور سپاهان نتیجه نگرفته.
یا کل کادر فنی و بازیکنا برای اینکه تماشاگرا شاکی نشن آخر بازی فیلم بازی کردن! به نظر من این حالت دومیه خیلی خیلی بعیده و اگه اتفاق افتاده باشه واقعا جای تاسف داره. چون این کار یه تماشاگر فوتبال رو عصبانی تر میکنه تا آرومتر.
خب این لیگم تموم شد و فقط من نفهمیدم چرا تراکتوریا اینقد خوشحالی کردن؟ بازی سه یک برده رو تو اخرین لحظه از دست دادن قهرمانی شونم منتفی شد ولی چرا اینهمه خوشحالی؟شبکه ورزش به صورت موازی پایان بازیا رو نشون میداد. خوشحالی تیم تراکتور خیلی بیشتر از جشن قهرمانی سپاهان بود. جو ورزشگاهم اصلا کنترل نشد بعد بازی . یهو بیست سی هزارنفر وسط زمین .
ولی بازی قشنگی بود در کل
دقیقا تعجب منم همینجاست!
80.000 هوادار یکشون نت نداشت؟ یکی رادیو نداشت؟
هوادارای سپاهان بعد از گل سوم نفت تهران، استادیوم رو ترکونده بودن از خوشحالی اما اینور عجیب بود.
همین اتفاقم افتاد!
وقتی فهمیدن سرشون کلاه رفته، کلی صندلی شکست !!!
این دیگه اوج نامردی و بیشعوری مسئولان هست که از ترس اینکه مبادا درگیری پیش بیاد تمامی راه های ارتباطی ( اینترنت و تماس تلفنی ) رو مختل کردن تا کسی نتیجه رو ندونه !
قهرمانی که میتونست در دقایق پایانی دوباره بدست بیاره با خیال تساوی تیسم سپاهان سعی در مدیریت نتیجه داشتند تا با 3 3 قهرمان بشن !
واقعا متاسفم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)