بله عزيز اين نوع سرچ ها كه چيزي نيست گوگل برنامه نويس هايي داره كه يكيشون هم توي ايران نظير ندارن ...
بله عزيز اين نوع سرچ ها كه چيزي نيست گوگل برنامه نويس هايي داره كه يكيشون هم توي ايران نظير ندارن ...
سلامنوشته شده توسط soleares
هر سایتی که در گوگل ثبت میشه چه عنکبوت های گوگل اونو پیدا کرده باشن و چه توسط واسطه های پولی ، گوگل با توجه به معیار های مخصوصی یک Ranking بین 1تا 10 به سایت میده
بنابراین نتایج بوجود آمده بر اساس رنکینگ گوگل برای سایت ها نمایش داده میشه و هیچ ربطی به میزان پول داده شده ی شما به سایت های واسطه نداره
در ضمن اینو بدونید که گوگل برای ثبت معمولی سایت هیچ پولی نمیگیره ولی در عوض ممکنه سایت شما یک ماه بعد در لیست قرار بگیره ولی اگه بخواین سریع در لیست گوگل قرار بگیره سایت هایی برای این منظور درست شده اند که به ازای خدمات پول ناچیزی از شما میگیرن
البته اینم بگم که اگه به گوگل به عنوان پشتیبان مالی پول زیادی بدین سایت شما با یک رنگ دیگه و جدا از سایت های دیگه در بالای بالا قرار مگیره
همین عکسی که soooot آپلود کرده رو نگاه کنین
سایتی که در بالا میبینید پول زیادی به گوگل داده و در بالا و جدا از دیگران نمایش داده میشه
سایت های راست هم همین طور
در ضمن بحث رو عوض نکنین پول درآوردن گوگل چیز معلومیه و احتیاج به بحث نداده.
در واقع هر کاربر جدیدی که یک بار به گوگل سر بزنه برای گوگل منبع درآمده
برای همین هر روز یک سرویس جدید ایجاد میکنه چون هدف گوگل بالا بردن بازدیدکننده های سایت Google.com و در نتیجه جذب تبلیغ هست.
اینو بدونید که در ایران خودمون برنامه نویسایی وجود دارن که صد برابر برنامه نویسای گوگل استعداد و دانش دارن ولی هیچ کس در ایران در صنعت نرم افزار و وب سرمایه گزاری کلان نمیکنه.نوشته شده توسط soleares
Last edited by sorset; 05-09-2006 at 09:28.
اصلی ترین منبع درامد گوگل این 2 تا سرویس هستن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش کار هم به این صورت که شما میری تو Google AdWords تبلیغ میدی، یعنی مثلا به اندازه 100 دلار و بعدش تعیین میکنی که به ازای هر بازدید که گوگل برات میاره چقدر ار این 100 دلار کم بشه که البته همه فکر میکنن که کمترین حد رو بزنن که دیر تر تموم شه پولشون ولی اینطور نیست ، گوگل اولویت نمایش رو به تبلیغات گرون تر میده و به همین خاطره که به دلیل رقابت قیمت یک کلیلک گاهی به 100 دلار هم ممکنه برسه!
سرویس Google AdSense هم مکمل سرویس قبلیه، به این صورت که هر کسی که سایت داره و مایله که از سایتش پول در بیاره میره و تو Google AdSense ثبت نام میکنه (البته قوانینه زیادی داره و سایت های فارسی رو هم قبول نمیکنه! ایران رو هم همینجور) و بعد یک اکانت باز میکنه، گوگل کد آگهی ها رو بهش میده و اون میزاره تو سایتش و به این ترتیب آگهی های Google AdWords توی Google AdSense به نمایش درمیاد و از هر کلیکی که بشه یه سهمی رو خود گوگل بر میداره و یه سهمی رو هم به صاحب سایت میده
مرسی بابا شماها که لالایی بلدین چرا این قدر دیر می خوابید ؟!
سولارس چرا اینقدر به خواب گیر می دی؟نوشته شده توسط soleares
بابا لابد کیف داره دیگه
بعدم از نظر شما لالایی هست
از نظر دوستان کاملا جدی هست تا حدی که وقت گزاشتن که تایپش کنن
از این حرفا ممنوع!
شرمنده آخه هیچکس به عنوان تاپیک نگاه نکرد این همه تایپ کرد ؟ گوگل نه پرشین گیگ گل من ..![]()
بچه ها سولارس راست می گه در مورد پرشین گیگ بگید!نوشته شده توسط soleares
ممنونم
وب لاگ من معمولاً جز اولين پاسخ های گوگل هست تو موضوع خودش و من 1 ريال هم پول ندادمنوشته شده توسط soleares
مي دوني چرا ! چون اون موضوعي شما سرچ مي كني در صد ربطش بالاست مثلا درصد ربط : پيانو به كلمه پيانيست بيشتره يا به بتهوون !؟
در مورد اين هم بايد بگم وبلاگ من هم همين طوره ولي ممكنه در سال يا ماه فقط يك نفر اون كلمه رو سرچ كنه ! دوم ممكنه ديگر سايت ها هم مانند شما پولي نداده باشند و شما بنا به درصد ربط در صفحه اول قرار مي گيريد..
سلام![]()
اینم جواب شرکت پارسا گستر در رابطه با منبع درآمد سایتهایی مثل پرشین گیگ و پارسا گستر و ... که یک گیگا بایت فضای رایگان ( البته با دعوت نامه ) به کاربرانش میده و رقیب جدید پرشین گیگ هست![]()
با یه عالمه تشکر به خاطر پاسخگویی سریع مسئولین شرکت پارسا گستر![]()
سوال در Fri, 08 Sep 2006 10:09:04 فرستاده شد و جواب در Fri, 08 Sep 2006 1001 به دست من رسید
![]()
نوشته شده توسط پارسا گستر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)