تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: هزینه های PersianGIG از کجا تامین میشه؟

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

بله عزيز اين نوع سرچ ها كه چيزي نيست گوگل برنامه نويس هايي داره كه يكيشون هم توي ايران نظير ندارن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soleares
    عزيز منم خودم وبلاگ دارم تو گوگل ثبت ...ولي

اگر مثلا شما و من دو سايت داريم با نام هاي pcworld.com و p30world.com اگر من يك مطلبي رو عينا شبيه شما داشته باشم اون وقت در جستجوي گوگل ما با هم نمايش داده ميشيم حالا اگر 100000 تا سايت ديگه هم باشن از كجا معلوم اسم ما اولي يا آخري باشه ؟ ولي اونايي كه پول دادن و ثبت كردن در رده ي اول قرار خواهند گرفت ..
    سلام
    هر سایتی که در گوگل ثبت میشه چه عنکبوت های گوگل اونو پیدا کرده باشن و چه توسط واسطه های پولی ، گوگل با توجه به معیار های مخصوصی یک Ranking بین 1تا 10 به سایت میده
    بنابراین نتایج بوجود آمده بر اساس رنکینگ گوگل برای سایت ها نمایش داده میشه و هیچ ربطی به میزان پول داده شده ی شما به سایت های واسطه نداره
    در ضمن اینو بدونید که گوگل برای ثبت معمولی سایت هیچ پولی نمیگیره ولی در عوض ممکنه سایت شما یک ماه بعد در لیست قرار بگیره ولی اگه بخواین سریع در لیست گوگل قرار بگیره سایت هایی برای این منظور درست شده اند که به ازای خدمات پول ناچیزی از شما میگیرن
    البته اینم بگم که اگه به گوگل به عنوان پشتیبان مالی پول زیادی بدین سایت شما با یک رنگ دیگه و جدا از سایت های دیگه در بالای بالا قرار مگیره
    همین عکسی که soooot آپلود کرده رو نگاه کنین

سایتی که در بالا میبینید پول زیادی به گوگل داده و در بالا و جدا از دیگران نمایش داده میشه
    سایت های راست هم همین طور

در ضمن بحث رو عوض نکنین پول درآوردن گوگل چیز معلومیه و احتیاج به بحث نداده.
    در واقع هر کاربر جدیدی که یک بار به گوگل سر بزنه برای گوگل منبع درآمده
    برای همین هر روز یک سرویس جدید ایجاد میکنه چون هدف گوگل بالا بردن بازدیدکننده های سایت Google.com و در نتیجه جذب تبلیغ هست.

بله عزيز اين نوع سرچ ها كه چيزي نيست گوگل برنامه نويس هايي داره كه يكيشون هم توي ايران نظير ندارن ...
    اینو بدونید که در ایران خودمون برنامه نویسایی وجود دارن که صد برابر برنامه نویسای گوگل استعداد و دانش دارن ولی هیچ کس در ایران در صنعت نرم افزار و وب سرمایه گزاری کلان نمیکنه.
    Last edited by sorset; 05-09-2006 at 09:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اصلی ترین منبع درامد گوگل این 2 تا سرویس هستن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روش کار هم به این صورت که شما میری تو Google AdWords تبلیغ میدی، یعنی مثلا به اندازه 100 دلار و بعدش تعیین میکنی که به ازای هر بازدید که گوگل برات میاره چقدر ار این 100 دلار کم بشه که البته همه فکر میکنن که کمترین حد رو بزنن که دیر تر تموم شه پولشون ولی اینطور نیست ، گوگل اولویت نمایش رو به تبلیغات گرون تر میده و به همین خاطره که به دلیل رقابت قیمت یک کلیلک گاهی به 100 دلار هم ممکنه برسه!
    سرویس Google AdSense هم مکمل سرویس قبلیه، به این صورت که هر کسی که سایت داره و مایله که از سایتش پول در بیاره میره و تو Google AdSense ثبت نام میکنه (البته قوانینه زیادی داره و سایت های فارسی رو هم قبول نمیکنه! ایران رو هم همینجور) و بعد یک اکانت باز میکنه، گوگل کد آگهی ها رو بهش میده و اون میزاره تو سایتش و به این ترتیب آگهی های Google AdWords توی Google AdSense به نمایش درمیاد و از هر کلیکی که بشه یه سهمی رو خود گوگل بر میداره و یه سهمی رو هم به صاحب سایت میده

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مرسی بابا شماها که لالایی بلدین چرا این قدر دیر می خوابید ؟!

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مرسی بابا شماها که لالایی بلدین چرا این قدر دیر می خوابید ؟!
    سولارس چرا اینقدر به خواب گیر می دی؟
    بابا لابد کیف داره دیگه
    بعدم از نظر شما لالایی هست
    از نظر دوستان کاملا جدی هست تا حدی که وقت گزاشتن که تایپش کنن
    از این حرفا ممنوع!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

شرمنده آخه هیچکس به عنوان تاپیک نگاه نکرد این همه تایپ کرد ؟ گوگل نه پرشین گیگ گل من ..

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شرمنده آخه هیچکس به عنوان تاپیک نگاه نکرد این همه تایپ کرد ؟ گوگل نه پرشین گیگ گل من ..
    بچه ها سولارس راست می گه در مورد پرشین گیگ بگید!
    ممنونم

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

عزيز منم خودم وبلاگ دارم تو گوگل ثبت ...ولي

اگر مثلا شما و من دو سايت داريم با نام هاي pcworld.com و p30world.com اگر من يك مطلبي رو عينا شبيه شما داشته باشم اون وقت در جستجوي گوگل ما با هم نمايش داده ميشيم حالا اگر 100000 تا سايت ديگه هم باشن از كجا معلوم اسم ما اولي يا آخري باشه ؟ ولي اونايي كه پول دادن و ثبت كردن در رده ي اول قرار خواهند گرفت ..
    وب لاگ من معمولاً جز اولين پاسخ های گوگل هست تو موضوع خودش و من 1 ريال هم پول ندادم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مي دوني چرا ! چون اون موضوعي شما سرچ مي كني در صد ربطش بالاست مثلا درصد ربط : پيانو به كلمه پيانيست بيشتره يا به بتهوون !؟

در مورد اين هم بايد بگم وبلاگ من هم همين طوره ولي ممكنه در سال يا ماه فقط يك نفر اون كلمه رو سرچ كنه ! دوم ممكنه ديگر سايت ها هم مانند شما پولي نداده باشند و شما بنا به درصد ربط در صفحه اول قرار مي گيريد..

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    اینم جواب شرکت پارسا گستر در رابطه با منبع درآمد سایتهایی مثل پرشین گیگ و پارسا گستر و ... که یک گیگا بایت فضای رایگان ( البته با دعوت نامه ) به کاربرانش میده و رقیب جدید پرشین گیگ هست
    با یه عالمه تشکر به خاطر پاسخگویی سریع مسئولین شرکت پارسا گستر
    سوال در Fri, 08 Sep 2006 10:09:04 فرستاده شد و جواب در Fri, 08 Sep 2006 1001 به دست من رسید

نقل قول نوشته شده توسط پارسا گستر

با سلام

به دليل تاخير در پاسخ به شما متاسفم . تعداد ايميل ها خيلي زياد است و پاسخ به آنها زمان مي برد .

از چند ماه پيش ما قصد راه اندازي سرويس هاي جالب و پركاربرد هاستينگ ارزان براي كاربران ايراني را داشتيم البته معني هاستينگ شايد جالب نباشد هدف ما محلي براي نگهداري فايل هايي بود كه بتوان به آن همه جا دسترسي داشت . به طور خلاصه داريوي روي اينترنت.

ما به لطف خدا كار را شروع كرديم . اما هنوز تقريبا هيچ كدام از امكاناتي كه هدف ما مي باشد راه اندازي نشده است. طبيعتا چنين سايت هايي خيلي بازديد كننده پيدا مي كند و سايتي كه بازديدكننده زياد داشته باشد ارزش زيادي دارد . فكر ما به هيچ عنوان كسب درآمد از اين سايت نيست و فقط به دليل علاقه زياد به اين سرويس ها و كمبود آن به اين شكل براي ايرانيان اين سايت را راه اندازي كرديم .

ولي از طرف ديگر هزينه اجاره ماهيانه سرور براي اين سايت حداقل 200 دلار مي باشد و ما بايد اين هزينه را از تبليغات در سايت كسب كنيم . اگر فقط هزينه اجاره سرور از طريق تبليغات در سايت كسب شود سرويس هاي مورد نظر ما براي اولين بار راه اندازي خواهد شد و مطمئنا تمامي كاربران از سايت ParsaSpace لذت خواهند برد . البته اگر كاربران سايت از ما پشتيباني كنند ما هم لطف آنها را بي پاسخ نخواهيم گذاشت .

نكته اي كه بايد ذكر كنم اين است كه كسب درآمد ماهيانه حدود 200 هزار تومان براي هزينه هاي سايت اگر شما دوستان گرامي ما را ياري كنيد ممكن خواهد بود . ( به عنوان مثال نمايش تبليغ 5 سايت در ماه )

با تشكر از شما

علي حاج شفيعيها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •