میشه به دیوان عدالت اداری هم شکایت کرد چون اونها حق دارن هر مصوبه هر نهاد دولتی رو باطل کنن.
میشه به دیوان عدالت اداری هم شکایت کرد چون اونها حق دارن هر مصوبه هر نهاد دولتی رو باطل کنن.
دوستان مثل اینکه یادتون رفت کجا زندگی میکنید . فراموش کردین که طبق قانون اصلا حق ندارند isp سرعت بالاتر ارائه کنن شما هرجایی شکایت کنید میگن حق اعتراض ندارین طبق قانون به شما باید 128 تعلق بگیره و نه بیشتر . اگرم همین وزیر نبود الان اینترنت بالای 1مگ 2 مگ نداشتیم میدونید که شدیدا نماینده های مجلس هم اعتراض کردن و میخوان وزیر ارتباطات استیضاح کنن که چرا سرعت بالا به کاربرا خونگی ارائه کردی . اینا مخالف شدید اینترنت پرسرعت هستن و با این اعتراضات تو کلوب اینجور جاها به جایی نمیرسیم به نظر تو سایت خود مخابرات اعتراض کنید خیلی بهتر .
این هم یک راهش هست
ولی من بعید میدونم به نتیجه برسه چونکه اینا از خداشون کل اینترنت قطع بشه چه برسه شبانه فکر کنم بیشتر تاییدشون بکنه![]()
به جای این که وضع اینترنت روز به روز بهتر بشه بدتر می شه:|
اینترنت روبا قیمت 2 برابر افغانستان و 20 برابر ژاپن می فروشن با کیفیت به شدت پایین:|
لعنت...
داداش 3500 برابر ژاپن نه 20 برابر.![]()
آخه این کارشون دیگه ربطی به مجلس یا جاهای دیگه نداره خود وزیر تصویب کرده این محدودیت رو برای تمام شرکت ها
با این قانون های عجیب غریب که این وزیر میزاره به نظرم استیضاح بشه بهتره
دوست عزیز خوب به جای لعنت فرستادن که حقشون هست پاشید برید صفحه وزیر اعتراض کنید باور کنید این تاثیرش بیشتر از اون لعنت فرستادن هست
زمان احمدی نژاد وضعیت اینترنت خیلی بهتر بود
من مخابرات نامحدود داشتم با پینگ عالی که الان خیلی وقته حذف شده قیمت ها هم بالا رفته
تا جایی که فهمیدیم این بود که صبانت به دلیل اشغال شدن پهنای باند توسط یه عده این قانون رو گذاشت
وهمه شرکت ها با دانلود شبانه مشکل ندارن
این همه کاربر این همه شرکت این همه قرارداد مگه الکیه که یهو عوض شه
به نظر من که فقط در حد حرف بوده
وزیر در جواب به اعتراض به قانون جدید صبانت گفتند این قانون مطابق قانون تنظیم مقررات هست
و همچنین جواب اون کارشناس 195 هم گذاشته شد
و همچنین سامانه 195 اعتراضات به قانون صبانت رو همه به سرعت مردود اعلام کرد
دیگه باید وزیر باید به چه زبونی بگه این قانون صبانت قانون ما هست پس قانون سراسری هست
Last edited by khoodet; 23-09-2014 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)