مثال های زیادی میتونستی بزنی ولی این پراید خداییش گزینه خوبی نبود و واقعا نمیشه فکری جز تبلیغاتت واسه پراید کرد...نکن برادر من ... نکن...
![]()
مثال های زیادی میتونستی بزنی ولی این پراید خداییش گزینه خوبی نبود و واقعا نمیشه فکری جز تبلیغاتت واسه پراید کرد...نکن برادر من ... نکن...
![]()
ممنونم دوست عزیز. اگه منظورت از y50 همون y5070 کانفیگ قوی داره اما خب به دلایلی که قبلا عرض کردم نتونست انتخاب من باشه. به دلیل اینکه دیگه خیلیییی خوشگله..و با روحیات من جور در نمیادثانیا dvd writer اکسترنال یه هزینه مالی و هزینه حمل و جابجایی مضاعف هم برات داره...
عزیزان با سپاس بسیار از وقتی که گذاشتید، عارضم خدمتتون که ASUS N56JR رو سفارش دادم....امیدوارم مثل سالیانی که DELL STUDIO 1557 برام کار کرد اینم بتونه کار کنه...![]()
Last edited by LDAA; 20-09-2014 at 17:41.
سلام دوست عزیز مبارکت باشه انشالله.چقد واست تموم میشه؟
با چه گارانتی گرفتی؟
ممنونم. والا قیمتی که شرکت تهران به فروشنده من داد 3170 تومن که البته قیمت همکاره. صد ردصد قیمتشون واسه یوزر بیشتر ازین حرفاست--- من که شهرستانم 15 تومن کرایه ---- فروشنده 65 تومن سودشو گرفت. البته اشناست. 2 سال هم گارانتی سازگاره. کلا در اومد برام
3250000 تومن
مبارک باشه انشالله.انشالله باهاش کالاف20 و بتلفیلد 10 بازی کنی...
قربون تو. ولیکاش دعا کنی که ایشالا باهاش میلیونر بشی… و درامدم چندبرابر بشه… اخه دیگه خیلی حس و حال بازی نمونده. ولی خب از بس این لعنتی باکیفیت و زیبا و قدرتمنده که ناچارم یه گریزی به دوران گیمری بزنم… منکه تعصبی ندارم به هیچ عنوان. اما این بقدری طراحیش عالیو کیفیت صفحه نمایش ماتش،جذابه که من فقط 5 دقیقه خیرش شدم. یه اثر هنریه تا یه محصول تکنولوژیکی… راستی من زیاد دیدم که دوستان گفتن قاب صفحه نمایش ازش فاصله داره!! اما مال من اینطور نیس. یا شاید اون مسئله رفع شده باشه. رفعم حتی اگه نشده باشه مث یه علف هرز کوچیکه توی گلستان… از بس نقاط مثبتش زیاده. وزنشم علی رغم نقدای غیر منصفانه برخی دوستان به هیچ وجه ملموس نیس… خیلی نرمال و عادیه. در مجموع ممنونم از ایسوس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)