تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: سوال در مورد خواب من؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام.
    دوست عزیز شاید مسئله خواب با این مسئله ای که الان عرض میکنم تفاوت داشته باشه.
    اما گاها پیش میاد که در محیطی قرار میگیرید که احساس میکنید قبلا اونجا بودید و یا براتون خیلی اشناست...
    یا مثلا میخواید در رو باز کنید میبینید شخصی وارد شد که انگار قبلا دیده بودید ...
    این پدیده دژاوو نام داره و از لحاظ علمی کاملا حل شده هست.
    دوست عزیز.دژآوو مطمئنن نیست.چون صبح وقتی بیدار شدم یادم بود و حتی از موضوعش خنده ام گرفته بود.
    فکر میکنم صفحه قبل در انتهای پست طویلی که یکی از دوستان در تعریف دژاوو زحمت کشیدند و گذاشتند این جوابی که نقل گرفتم مشخص میکنه که استارتر تاپیک میدونن دژاوو یعنی چی
    و اینکه قبل از حادث شدن یادش بوده چی دیده دقیقا این معنی رو داره که دژاوو نیست

2. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این اتفاقی بوده برایم پیشب افتاده.
    شب خواب میبینم با بابام سوار موتور هستم و دارم از روی پل رودخونه شهرمون رد میشم.
    نه بابام اهل موتور و این چیز ها هست و نه خودم.
    یکبار هم بابام تو عمرش در مورد علاقه خودش موتور حرف نزد.
    طوری که وقتی صبح از خواب بیدار شدم از خوابم خنده ام گرفته بود.

فرداش که با پدرم داشتم میرفت جایی و سوار ماشینش بودم.دقیقا روی اون پل .یکدفعه بابام گفت میخوام یک موتور حرفه ای بخرم و از این حرف ها.حالا شوخی یا غیر شوخیش را نمیدونم
    برای خودم جالب بود که دلیل علمی یا روانشناسانه و یا فلسفی این اتفاق چی میتونه باشه.
    خواهشا نظر های ماورایی و مذهبی ندید.
    البته یک تئوری هم شنیدم که این اتفاقات تصادفی هست.و به خاطر دفعات زیاد رویا در زندگی هست.
    ولی برای اولین بار در 26 سال زندگیم خواب ببینم سوار موتورم و واخرین باری که در زندگیم موتور سوار شده بودم 2 سال پیش بود .
    و بعدش دقیقا فرداش پدرم برای اولین بار با من حرف از موتور بزنه.قانع کننده نیست که تصادفی باشه.
    من به شخصه مذهبی نیستم.ولی فرض کنید که بخواهید کسی که مذهبی هست و همچنین خوابی دیده را راضی کنید که همه چی بر پایه فیزیک و ماده هست .
    دانشمندان و فیلسوفان چه استدلالی خواهند داشت.
    ایا از نظر علمی روی همچنین قضیه هایی تحقیق شده؟؟
    من نظرم دقیقا مطابق با نظر کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هست
    با اینکه به رویای صادقه و مسائل دینی و ماورایی هم معتقدم
    اما این موردی که شما گفتید نشون میده که تحت تاثیر یک عامل محرک این موضوع قرار گرفتید...مثلا مثلا یک سریال یا فیلمی با خانواده دیدید که موتور در اون به چشم اومده! لازم نیست شما حتما قبلش روش تمرکز کنید تا خوابش رو ببینید همینکه در طول اون روز یا روز قبلش(کمی قبل) درگیرش بوده باشید کافیه که شب در موردش خواب ببینید
    Last edited by Atghia; 14-09-2014 at 14:51.

4. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

میتونید این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بررسی کنید ولی نتیجه قطعی توش پیدا نمیکنید. ( ولی پست 79 رو حتما بخونید )

6. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فکر میکنم صفحه قبل در انتهای پست طویلی که یکی از دوستان در تعریف دژاوو زحمت کشیدند و گذاشتند این جوابی که نقل گرفتم مشخص میکنه که استارتر تاپیک میدونن دژاوو یعنی چی
    و اینکه قبل از حادث شدن یادش بوده چی دیده دقیقا این معنی رو داره که دژاوو نیست
    با سلام.
    بنده در همون کلام ابتدایی پستم اشاره کردم که این مسئله با خواب تفاوت داره و اما بی شباهت به این مسئله هم نیست موضوع خواب ایشون و دژاوو.. ( حالت عموم و خصوص من وجه داره خواب ایشون با دژاوو ؛ هم تفاوت و هم شباهت که بنده بُعد شباهت رو مد نظر قرار دادم.)
    و اما بنده در این زمینه مطالعاتی داشتم که متاسفانه به دلیل محدودیت ها نیمتونم منابع رو نام ببرم . و به ویکی پدیا اکتفا میکنم.
    و اما قبل از توضیح : ( همواره دین و مذهب خودش رو عالم به تمام علوم میدونه و اینجا روی صحبتم با افراد مذهبی نیست و بُعد مذهبی رو اصلا مطرح نمیکنم و در این زمینه از زبان نیچه میگم :Faith means not wanting to know what ایمان یعنی عدم تمایل به دانستن حقیقت (یا هرچیزی )... ) ...
    و اما چند تکه نقل مستقیم از ویکی پدیا :
    رؤیاها عموماً خودمدار بوده و خود شخص یک بازیگر در خواب می‌باشد. به ندرت دنیای خواب بدون جمعیت و خالی می‌باشد. به صورت تقریبی دو سوم افرادی که در خواب ظاهر می‌شوند افرادی هستند که شخص می‌شناسد. عموماً این افراد آشنایان نزدیک بوده و افراد خانواده در یک پنجم خواب‌ها حضور دارند. بتصویر کشیدن عجیب و غریب افراد در خواب نادر می‌باشد
    منشأ رؤیا

رابرتو کاساتی* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتقد است که محتویات رؤیاها اکثراً ساخته و پرداخته ذهن هستند، زیرا: گاهی اوقات رؤیاها تحت تأثیر شرایط محیط خارجی قرار می‌گیرند، ولی در این حال بین آنچه در رؤیاها اتفاق می‌افتد و وضعیت دنیای فیزیکی خارج توافق نظاممندی وجود ندارد. بعلاوه تحریکات خارجی مانند صدای زنگ ساعت نیز ممکن است وارد خواب اشخاص بشود. همچنین آزمایش‌ها نشان داده‌است که ارتباطی میان خواب دیدن و فعالیت شدید مغز، حرکت نکردن ماهیچه‌ها، و در برخی حیوانات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود دارد. اگر اشخاص را در این وضعیت مغزی از خواب بیدار کنیم به سادگی و به شفافی رؤیای در حال دیدن خود را به یاد می‌آورند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشخصات نظریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• تصورات زنده و روشن (خصوصاً تصاویر و حرکات) ظاهر شده در رؤیا
    • عواطف و احساسات شدید، خصوصاً ترس، شادی و خشم
    • پذیرش و واقعی پنداشتن رؤیا توسط شخص خواب بیننده، چنانچه گویی اتفاقات واقعاً در بیداری می‌افتند.
    • قطعه قطعه بودن خواب و عدم خودسازگاری آن از نظر زمان‌ها، شخصیت‌ها، مکان‌هایی که وقایع در آنها اتفاق می‌افتند

مسائل فلسفی مربوطه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتقد بود که «واضحاً امکان دارد که آنچه ما تجربه زندگی در بیداری میخوانیم تنها یک کابوس مداوم و غیر معمول باشد»، و اینکه «من فکر نمی‌کنم که در حال حاضر در حال خواب دیدن هستم، ولی آن را نمی‌توانم اثبات کنم.»
    بگفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] «حافظه هیچگاه نمی‌تواند خواب‌های ما را به یکدیگر یا به کل مسیر زندگی ما مربوط کند، در حالی که وقایعی که در حال بیداری برای ما اتفاق می‌افتند دارای اتحاد می‌باشند.» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز تجربه بیداری را یکنواخت دانسته ولی رؤیا را بسیار نامنظم می‌دید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .................

و اما نکته ای که مشهوده در بین علوم مختلف تعابیر مختلفی برای هر ماهیت و موجودی وجود داره. چرا که موضوع علوم مختلف با هم فرق داره ... فلسفه میخواد به عمق اشیا و هستی پی ببره ... الکترونیک هدف دیگه ای داره و ادبیات هم هدفی دیگه ...
    و اما خواب در حیطه علم روانشناسی قرار میگیره در اصل و اصالتش ... که در علم روانشناسی رشته ای مبنی بر هیپنوتراپی یا خواب درمانی وجود داره که افراد رو از طریق خواب مورد معالجه قرار میدن! ...
    البته ما یه سری روانشناس هم علاوه بر متخصصین سایر حوزه ها از حوزه های علمیه دادیم بیرون ...
    که برای معتقدین به مذهب و ... دلایل بسیار قانع کننده ای دارند.

8. 3 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

میتونید این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بررسی کنید ولی نتیجه قطعی توش پیدا نمیکنید. ( ولی پست 79 رو حتما بخونید )
    ----

ویرایش :
    اشتباه بزرگ ! پست 78 منظورم بود

10. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام.
    دوست عزیز شاید مسئله خواب با این مسئله ای که الان عرض میکنم تفاوت داشته باشه.
    اما گاها پیش میاد که در محیطی قرار میگیرید که احساس میکنید قبلا اونجا بودید و یا براتون خیلی اشناست...
    یا مثلا میخواید در رو باز کنید میبینید شخصی وارد شد که انگار قبلا دیده بودید ...
    این پدیده دژاوو نام داره و از لحاظ علمی کاملا حل شده هست.
    مسئله خواب هم به اعتقاد هیپنوتراپ ها کاملا مسئله حل شده ای هست ... و هیچ گونه بحث مذهبی و سکر عرفانی و ... در خواب نیست .
    پیشنهاد میدم این متن رو بخونید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر انگلیسیتون خوب هست اینجا رو هم بخونید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر با کتابای پروفسور انصاری نیز آشنایی داشته باشید جواب اینگونه سوالات در روند توضیح برخی مطالب در کتاباشون موجوده ( دارای تخصص هیپنوتراپی هستن)

خیر .
    ولی برای چیزی که حل شده و درک شده هست نیازی نیست ما به نیرو های فوق طبیعی و.. متوسل شیم.
    یه سری سوالاتی میپرسید که نمیشه با این گونه سوالات کسی رو محکوم کرد! ... ماهیت این گونه سوالات مثل این هست که من بگم مگه میشه شما غذا نخوری ؟ ! ( این گونه سوالات با چنین ماهیتی نمیتونن ادله ای برای رد و نفی یه فرضیه باشند ) چون جواب بدیهی دارند .یعنی نیاز به اقامه برهان برای تایید یا ردشون نیست !
    و اما من باید سوالم رو از حالت عام در بیارم ... مثلا بگم انسان قادر هست خواب رو درک کنه ؟ : حتی دکترای خودمون هم هیچ دلیل مذهبی مثل رویای صادقه و ... براش نمیارن ! . مگر دکترای حوزه علمیه .
    من خودم اصلیت این دژآوو را قبول دارم.ولی در همچنین خوابی نمیتونم قبولش کنم.
    چون وقتی صبح از خواب بیدار شدم این یادم بود و حتی به این خوابم خنده ام گرفت

12. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نظرم دقیقا مطابق با نظر کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هست
    با اینکه به رویای صادقه و مسائل دینی و ماورایی هم معتقدم
    اما این موردی که شما گفتید نشون میده که تحت تاثیر یک عامل محرک این موضوع قرار گرفتید...مثلا مثلا یک سریال یا فیلمی با خانواده دیدید که موتور در اون به چشم اومده! لازم نیست شما حتما قبلش روش تمرکز کنید تا خوابش رو ببینید همینکه در طول اون روز یا روز قبلش(کمی قبل) درگیرش بوده باشید کافیه که شب در موردش خواب ببینید
    دوست عزیز نه فیلمی و نه سریالی با هم دیدیم.فقط تنها چیز مشترکمون شرکت در یک عروسی با بزن و برقص بود

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

دوست عزیز نه فیلمی و نه سریالی با هم دیدیم.فقط تنها چیز مشترکمون شرکت در یک عروسی با بزن و برقص بود
    اطلاعات من ناقصه ولی میدونم که نیاز نیست حتما یه جایی موتور دیده باشین و یا اصلا پدر شما ممکنه ارتباطی با خواب شما نداشته باشه . در سطوح ساده تر مثلا ممکنه من عقاب دوست داشته باشم و خوابش رو ببینم ، اما در خواب های با مفهوم پیچیده تر اگه بلندپرواز یا مغرور یا فرصت طلب باشم ممکنه خواب عقاب ببینم .

قبل از بررسی بشتر باید ببینید مفهوم خواب چیه و از کجا شروع شده و کجا تموم شده . تعاریف خیلی مشترک نیست و بستگی به تجربیات شما در زندگی داره که به موتور و پل چه دیدی دارید .
    همینطور هر چقدر جزئیات بیشتر یادتون باشه بهتر نتیجه میگیرین. مثلا عبور شما دوتا با موتور از پل میتونه نیاز به تفریح و گردش ، افزایش اعتماد و همسو شدن نظر شما و پدرتون ، طی کردن مسیر پیشرفت پس از سختی (ممکنه در این مسیر اشخاصی رو نادیده گرفته باشین) ، یا ریسک در یک معامله باشه و پل نقطه عطف و گذرِ اون معامله باشه که با عبور ازش خیالتون آسوده شده. ( چند نمونه گفتم باید دقیق به ماهیت کارهایی که کردین یا میخواین بکنین فکر کنین تا به جواب بهتری برسین )

در مورد زمانِ اتفاق پس از اون خوابها و جمله پدرتون زیاد حساس نباشین ممکنه همون روز یا 10 روز بعد اون حرف و بزنه ، اما دلیلی که بعدا حرف از موتور زده شاید موضوعی هست که شما فراموش کردین ولی در ناخوداگاه شما باقی هست.

15. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من خودم اصلیت این دژآوو را قبول دارم.ولی در همچنین خوابی نمیتونم قبولش کنم.
    چون وقتی صبح از خواب بیدار شدم این یادم بود و حتی به این خوابم خنده ام گرفت
    با عرض سلام.

دوست گرامی حالتی که بر شما ظاهر شده بسیار طبیعی هست ... خیلی چیز نادری نیست .
    در هیپنوتیزم ( شاخه ای تخصصی در علم روانشناسی که در ایران به هر کسی اموزشش نمیدن) شخصی رو به خواب مصنوعی میبرن ... یعنی شخص رو میخوابونن و یه سری اطلاعات ازش میگیرن و بهش میدن و حتی در هیپنوتراپی از این طریق اقدام به درمان یه سری بیماری های روانی که منشاء خاص دارن میپردازن. و نکته جالب اینه که طرف هیپنوتیزم شده و قبول نمیکنه که اصلا خواب بوده ! احساس میکنه بیدار بوده و همه حالت هایی که پزشک بهش گفته بر اون محتمل شده .

احتمال داره زمانی که شما خواب بودید پدر شما داشته از موتور و ... صحبت میکرده با توجه به این مسئله که متخصصان این فن معتقدند که عوامل محرک خارجی بسیار بر شخص تاثیر گذار هست ... مثلا ممکنه روی شما چند قطره آب ریخته شه زمانی که خواب هستید و شما خواب ببنید در هوای بارونی دارید قدم میزنید ... یا اینکه هوا گرم بشه و شما احساس کنید کنار بخاری با شعله بالایی نشستید و نمیتونید خاموشش کنید و ...
    به این عکس توجه کنید :

یه سری منابع فارسی وجود داره که بعضا ناقص و یا از دید برادران مساله دار هستن!...
    به همین خاطر پیشنهاد میکنم که اگر براتون خیلی اهمیت داره این موضوع که کاملا هم عادی و معمول هست به آثار این افراد مراجعه کنید :
    دکتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( از هفت نفر برتر علم هیپنوتیزم در سطح بین الملل)
    فردریک انتون مسمر( کاشف علم هیپنوتیزم)
    جیمز برید ( پزشک اسکاتلندی)
    البته توجه داشته باشید این افراد در بین فارسی زبانان افرادی گمنام هستند و در صورتی که نیاز به مطالعه اثارشون دارید باید کتاباشون رو به زبان انگلیسی مطالعه کنید .
    به تنها چیزی هم که نمیخواد لحظه ای فکر کنید ماورای طبیعت و ... هست . چون کوچکترین ارتباطی بین این دو موضوع وجود نداره .
    Last edited by مُعین; 15-09-2014 at 11:11.

17. 2 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام. من خواب دیدم که تو شهری که بابا و مامانم زندگی میکنن زلزله اومده و خونه از یک طرف بالا اومده از روی زمین,, من و خواهرم رفته بودیم اونجا وسایل از تو کمد و .. جمع میکردیم که از اون شهر بریم در این خواب 2 آقا دیگر که یکیشون داماد بابام(داماد خانواده مپدری خودش) و یکی دیگه از اقوام بابام(پسر عمو و پسر عمه و پسر خاله)
    میخواستم بدونم کسی میدونه تعبیرش چی میشه
    خیلی برام مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •