همین مشکل وایرلس رو دوستمم داره ! به نظرم از ویندوز باشه ! 8 خالیِ یا 8Pro هست ؟
همین مشکل وایرلس رو دوستمم داره ! به نظرم از ویندوز باشه ! 8 خالیِ یا 8Pro هست ؟
Win 8, win 8.1 pro, win 8.1 enterprice رو تست كردم بي فايده بود با آخرين آپديتها و درايورها. موسش هم پرش داره بعضي وقتا. موس خود لپتاپ. در حال حاضر win 8.1 pro نصبه هنگ كردنش كمتر شده - 2 و3 روز يك بار
از برند MSi زیاد خوشم نمیاد (نمدونم چرا ؟!)
لنوو درایو نوریش مشکلی ندارم , مشکلم طراحی و صفحه اش که کار کردن باهاش خسته میشه ! البته ایسوس خیلی بهتره ا !
کارت گرافیک ؟ geforce GTX با geforce GT چه فرقی داره ؟!
اگه به طور کلی بخوای بگم سری هایgtبرای بازی طراحی نشدن وضعیف هستند وسری های gtxمخصوص بازی هستند
در جواب به دوستمونم(HOJ-JAT) باید بگم حتما که واچ داگ نمیخواد بازی کنی شما یه فیلم 4kبخوای ببینی به ویدیو رم بالایی احتیاج داری
تازه همین واچ داگ روی رزولیشن فول اچ دی به 3gbویدیو رم احتیاج داره حالا 4kکه سیستم رو ذوب میکنه
من منظورم کلی بود ولی بازیهای ضعیف تر رو روی4k میشه اجرا کرد نمونشets2که واقعا بازی زیبایی هست این بازی رو راحت با این لپتاپ روی رزولیشن4kمیشه اجرا کرد
درضمن این لپتاپ در مدل های گران قیمت با همین گرافیک مانیتور4kدارد که یعنی این گرافیم توانیی اجرای فیلم وبازی رو روی رزولیشن 4Kرو داره(البته نه بازیهایی مثل واچ داگ و کریسیس 3)
اگر برای بازی بخوای y5070 گزینه خوبیه ولی همونطور که گفتم الان توی بازار نیست. فقط یه دونه برای تست توی پاساژ پارسیان هست. همین و بس
y510 رو توضح دادم نمایشگرش براق هست توی پاساژ پایتخت میتونی نمونه قابل تست رو ببینی و متوجه بشی مناسب نیست
N56 گزینه خوبیه ولی لپ تاپ گی نیست و باید مراعات کنید
n550 هم اصلا ارزش هزینه کردن نداره.
سلام به نظر منم اولy5070که کلا تو شیراز هر جا گشتم نبود (حتی واسه تست) البته اگه صبر کنی میاد
بعدشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شما هم کهmsiدوست نداری باید منتظرlenovoبشینی
n550هم ارزش خرید نداره وبرای بازی مداوم پیشنهاد نمیشه
اگه با ظاهر لپ تاپ های لنوو مشکلی ندارین گزینه مناسبیه به نظرم از لپ تاپ های ایسوس موفق تر ظاهر شده .ولی اگه لپ تاپ رو برای گیم نمیخواستین من hp envy 15 رو بهتون پیشنهاد میکردم.مشابه مک بوک،باریک سبک،دیزاین عالی،صفحه نمایش و سیستم صوتی عالی،بدنه ترکیبی از فیبرگلاس و آلومینیوم،کیبورد عالی.یک لپ تاپ مالتی مدیای عالی
Last edited by Super...Star; 13-09-2014 at 12:20.
بهترین انتخاب y50 هست من با صفحش هم مشکلی ندارم
من میگم ایسوس n56jr بگیر ... ایسوس برند قابل اعتماد تری هست .... البته لنوو هم خیلی خوبه .... اما تکنولوژِی های به کار رفته در ایسوس بیشتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)