تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: این کارت و این مانیتور چطوره؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اما روش کار این ارز به این شکل هست که از قدرت رایانه شما مثل سی پی یو و یا جی پی یو(کارت گرافیک) برای انجام محاسبات بسیار پیچیده استفاده می کند و به شما بابت انجام اینکار پول هنگفتی می دهد(اگر سیستم خیلی قوی داشته باشید وبعدازمدتی ازقدرت سیستم میکاهد

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

نه گرافیکی نیست.بهترین راه پردازشش استفاده از گرافیک هست مخصوصاً amd.در واقع گرافیک یک نوع cpu هست که معماریش فرق میکنه و برای انجام کار های گرافیکی مناسب تره.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

حالا یه سوال که برای خودم پیش اومده این پردازش ها برای چی هست؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

حالا یه سوال که برای خودم پیش اومده این پردازش ها برای چی هست؟
    معمولا برای بدست آوردن بیت کوین که اصطلاحا استخراج یا ماینینگ می گویند شما در سایتی معتبر عضو میشوید و نرم افزار خاصی رو کامپیوترتان نصب می کنید و شروع به کسب درآمد می کنید ,که در این سایت شما عضو یک گروه میشید و گروهی باید محاسبات پیچیده رو با سی پی یو و یا جی پی یو حل کنید (شما نه رایانه شما حل می کند و شما فقط کار روشن و خاموش کردن رو انجام میدید و البته هزینه هااااا)و درجه سختی بدست آوردن بیت کوین هم به تعداد گروه و قدرت سیستم آنها بستگی دارد و همین بالا رفتن درجه سختی محاسبات باعث شده ارزش بیت کوین هر روز بیشتر شود و در سال اخیر 1392 از زیر 100 دلار بالای 700 دلار امریکا رسید.دلیلش هم این هست که قدرت محاسبات با توجه با افزایش قدرت سیستم کاربران در کل دنیا افزایش پیدا کرده و این باعث پیچیده شدن این محاسبات شده است
    همین اطلاعات بیشترندارم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بین دو کارت GTX 770 و R9 280X تفاوت بسیار کمه.
    GTX 770 در بنچمارک‌های مختلف میانگین فریم ریت بهتری داشته ولی R9 280X کمینه فریم ریت بالاتری داشته.
    R9 280X به دلیل وجود منتل در بازی BF4 به طور مشخص عملکرد بهتری داشته ولی در باقی بنچمارک‌ها برتری نسبی با GTX 770 بوده.
    برای رزولوشن FHD کارت GTX 770 بهترین انتخابه
    Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 به قیمت 1،330 پیشنهاد میشه.

اگه قیمت این کارت از بودجه شما بیشتره توصیه اکید میکنم از خرید مانیتور FHD منصرف شید.
    با کارت‌های رده پایین‌تر در رزولوشن 1080p افت فریم خواهید داشت.
    برای رزولوشن HD کارت GTX 760 یا GTX 670 بهترین گزینه‌ها هستند. GTX 670 کمی سریعتر و کمی ارزونتره اما از سری کارت‌های قدیمی‌تر انویدیا محصوب میشه (این نکته از نظر بنده هیچ اهمیتی نداره ولی برای بعضی از کاربران مهمه، به همین دلیل ذکر شد.)
    Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 حدود 1،030 قیمت داره. GTX 670 با برد گیگا 100 ارزونتره

داره خودمونی میشه damned one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    خلخال

پيش فرض

بین دو کارت GTX 770 و R9 280X تفاوت بسیار کمه.
    GTX 770 در بنچمارک‌های مختلف میانگین فریم ریت بهتری داشته ولی R9 280X کمینه فریم ریت بالاتری داشته.
    R9 280X به دلیل وجود منتل در بازی BF4 به طور مشخص عملکرد بهتری داشته ولی در باقی بنچمارک‌ها برتری نسبی با GTX 770 بوده.
    برای رزولوشن FHD کارت GTX 770 بهترین انتخابه
    Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 به قیمت 1،330 پیشنهاد میشه.

اگه قیمت این کارت از بودجه شما بیشتره توصیه اکید میکنم از خرید مانیتور FHD منصرف شید.
    با کارت‌های رده پایین‌تر در رزولوشن 1080p افت فریم خواهید داشت.
    برای رزولوشن HD کارت GTX 760 یا GTX 670 بهترین گزینه‌ها هستند. GTX 670 کمی سریعتر و کمی ارزونتره اما از سری کارت‌های قدیمی‌تر انویدیا محصوب میشه (این نکته از نظر بنده هیچ اهمیتی نداره ولی برای بعضی از کاربران مهمه، به همین دلیل ذکر شد.)
    Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 حدود 1،030 قیمت داره. GTX 670 با برد گیگا 100 ارزونتره
    بله اینو خودمم دیدم که تو بازی bf4 فریم ریت r9 280x بیشتر بود ولی با این که این 2 تا کارت نزدیک به هم هستن به چه دلیل شما میگین برا FHD کارت 770 مناسب هست؟ مگه خرید r9 280x اینده نگر نیست؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

واقعا ممنون یه سوال سایتی رو می شناسید که بنچمارک این سیستم رو تو بازی امتحان کنه وبگه مثلا فلان بازی تو رزولوشن FHD چند فریم میده؟

از اونجایی که میگن هیچ چیزی بی دلیل ارزون نیست با این که کارت های 770 و r9 280x اختلاف کمی دارن ولی r9 280x خیلی ارزون تر هست (حدود 400)من بازم تو خرید شک دارم نظرتون چیه؟
    میتونید به این لینک مراجعه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

این دو کارت هر دو قدرت قابل قبولی برای رزولوشن FHD دارن و تفاوتشون بسیار کمه...
    دلیل اینکه GTX 770 رو یشنهاد دادم عملکرد نسبتاً بهترش در بنچمارک‌های مختلفه
    از نظر قیمتی هم در یک رنج هستند. مثلاً اختلاق قیمت MSI R9 280X Gaming TF IV 3GB GDDR5 با MSI GTX 770 Gaming TF IV OC 2GB GDDR5 کمتر از 40 هزار تومانه (که البته در این مورد R9 280X کارت گرونتره)
    این اختلاف 400 هزار تومانی در مورد چه کارتیه؟ خرید برند متفرقه‌ یا بدون گارانتی معتبر توصیه نمیشه

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا هرکی هر اطلاعاتی در مورد بیتکوین داهر برام پخ کنه لطفا من میخواهم بدستش بیارم رندر ها رو میگیرم و پردازش میکنم و بعد پس میدم بهشون اگر 700 دلار بدن خیلی عالیه برای من میصرفه کل سیستمم 700 دلار نیست ولی خوبه قدرتش
    2500k
    12gb ram
    vga gtx 560 1gb
    میتونم سیستم رو تا 4.8 هم اورکنم بزارم زیر بار برای من ارزش داره انجامش من هیچ درامدی ندارم از سیستمم فقط خرجه بعدم کی گفته که پردازش سنگین باعث میشه قدرت سخت افزار بیاد پایین همش حرفه شما شرایط دمایی سخت افزارت خوب باشه و پاورت هم خوب باشه مشکلی پیش نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •