چندی پیش نرم افزار bleem نصب کردم با هر بار اجرا سیستم restart میشه دلیلش خود برنامه بود که مشکل داشت اینو گفتم شاید مورد مشابه باشد
چندی پیش نرم افزار bleem نصب کردم با هر بار اجرا سیستم restart میشه دلیلش خود برنامه بود که مشکل داشت اینو گفتم شاید مورد مشابه باشد
چند روزه که سیستمم مدام هنگ میکنه خودم فکر میکنم برای کمبود رم باشه چون من از رم 256 استفاده میکنم که فقط حدود 30 ، 40 مگش خالیه ...........برای همین هم مدام باید سیستمم رو دستی ریست کنم تا درست بشه به نظر شما علتش همینه...........
فکر نمی کنم بهتره یه بار وینو عوض کنی ببینی چی میشه
هيچ وقت باگ هاي رم رو از ياد نبريد تجربه ثابت كرده حدود 70 درصد مشكلات عجيب و غريب كامپيوترا از رم هستش البته اگه مشكل بعد از عوض كردن ويندوز رفع نشد..
مشکل هنگ به خیلی از چیزها بستگی داره پس فعلا عوض کردن ویندوز رو امتحان کنید تا بعد
دوست عزیز من هم قبلا یه همچین مشکلی داشتم که مال من مربوط به فسفاته شدن خازنهای مادربردم بود که بردم گارانتی و تعویضش کردم بدون هیچ مشکلی تو هم امتحان کن ضرری نداره !!!
بابا حال من هرچی بگم پله به پله
تازه یعنی کی؟؟؟؟
ولی اگه بگی چطوری هنگ میکنه خوبه منظورم اینه که وقتی هنگ می کنه تا ریستارت نکنی خوب نمیشه یا بعد 1 2 دقیقه خودش بر میگرده به حالت اولش؟؟؟
دوست عزیز من حدود یک ماه که ویندوز عوض کردم و منظورم این بود که وقتی دارم کار میکنم یه دفعه بعد از 15 یا 20 دقیقه کار با سیستم یه دفعه هنگ میکنه و هیچ کاری هم نمیتونم بکنم حتی تسک مننجر سیستم رو هم نمیتونم باز کنم در کل سیستم وایمیسته و مجبورم که به صورت دستی اونو ریست کنم تا بتونم دوباره باهاش کار کنم البته اگه دوباره هنگ نکنه وگرنه روز از نو روزی از نو............ و دوباره باید ریست کنم..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)