چون این مدل رو ندارم، دقیق نمی دونم.
اما می دونم اذیت نمی کنه.
مثلاً یک SP و یک V کنار هم هستند. اگه V آنتن نداشته باشه و قطع و وصل شه، SP کلاً آنتن نداره. فقط در همین حد.
چون این مدل رو ندارم، دقیق نمی دونم.
اما می دونم اذیت نمی کنه.
مثلاً یک SP و یک V کنار هم هستند. اگه V آنتن نداشته باشه و قطع و وصل شه، SP کلاً آنتن نداره. فقط در همین حد.
سلام دوست عزیز
من خودم نزدیک یک ساله sp دارم از نظر برد آنتن وای فا هیچ مشکلی نداره ( با اومدن آندروید 4.3 مشکلات گفته شدش حل شد)
آقا ما امروز رفتیم موبایل فروشی برا پرس وجو و سایر مسائل اینقد از سونی بد گفتند که نگو ! تعمیراتی هم همینطور! میگم گوشیهای که در مدت اخیر توسط سونی ساخته میشه کیفیت نداره و خرابی زیاد داده! میگفتند الان هووایی رو بیشتر قبول دارندبعد میگفتند فقط از سونی گوشیهای بالاش مثل سری Z خوبه! خلاصه من نمیدونم چیکار کنم گیج شدم! اکثرا از samsung galaxy grand 2 و samsung s3 neo تعریف میکردند! که البته هزینش هم خب بیشتر از sp هست نظر دوستان چیه ؟
![]()
خب S3 و S3 Neo معلومه خیلی بهترن.
چند تا از دوستام SP دارن، تا به حال خراب نشده هیچ، از روز اول هم بهتر کار می کنه.
نمی خوام از سونی تعریف کنم. اما SP انتخاب بسیار عاقلانه ایه.
در رنج های بالاتر، اگه بتونید Z بخرید که خیلی عالی می شه و کیفیت ساخت فوق العاده ای داره.
به هرحال، Grand 2 هم انتخاب خوبی می تونه باشه. اگه خواستین مقایسه بکنم.
با تشکر بین همون grand2 وs3 کدوم بهتره ؟
بخاطر کیفیت صفحه نمایش فوق العاده و دوربین عالی، مدل Galaxy S3 انتخاب بهتری خواهد بود.
توجه داشته باشید که Galaxy S3 در رنج 800 تا 850ـست که هیچ شباهتی با گوشی های 600
تومانی از جمله SP ندارد. لازم به ذکر است که قدرت پردازشی SP از S3 یک سر و گردن بالاتر است!
احتمالا اون فروشنده نمایندگی هواوی نبوده؟ معلومه که ازش تعریف میکنن چون سود بیشتری داره. من خیلی ها رو دیدم که سونی دارن. از جمله خودم. تا حالا خراب نشده. این یارو فازش چی بوده که اینو گفته؟
Sent from my XPERIA ZR
بیشتر میگفتن که سری های بالاتر سونی مطمئن تره مثل سری Z. فازشون هم لج بودن با سونی بود![]()
Huawei g730
۵۵۰تومن, واسه ۶ ، ۷تا از دوستام گرفتم راضین, خیلی با کیفیت و خوبه
من ۱ساله هواوی g610دارم, باتریش هنوز مثه اولشه, با اینکه مثه چی ازش دارم استفاده میکنم, هنوز سرپاست و هنگ نداره,
ولی g730 بهتره, 550, 560 تومنه, الکی نرو سامسونگ ال جی نخر پشیمون میشی, فقط پول لیبل بالای گوشی رو میدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)