سلام
میخواستم بدونم که قابلیت کار با جویستیک XBOX360 را دارد؟ و در صورت امکان چون قصد خرید دارم آیا امکان دارد با دستگاه Measy B4A 4K Ultra HD media player مقایسه کنید، بین X7 , X8 , Measy B4A موندم.
ممنون از توجهتون
سلام
میخواستم بدونم که قابلیت کار با جویستیک XBOX360 را دارد؟ و در صورت امکان چون قصد خرید دارم آیا امکان دارد با دستگاه Measy B4A 4K Ultra HD media player مقایسه کنید، بین X7 , X8 , Measy B4A موندم.
ممنون از توجهتون
ببینید در بین 3 مدلی که اعلام کردید X8 و B4A از نظر سخت افزار شبیه هم هستند ولی X7 هم نوع چیپست و هم GPUش متفاوت هست و در رده ی پایین تر از دو مدل دیگه قرار میگیره. پیشنهاد من مدل X8-H هست که از همه ی این مدل ها سرتره .
X8-H :
cpu: Amlogic S802-H
B4A :
cpu : Amlogic S802
Rom :
X8-H = 16GB
B4A = 8GB
البته اینها تفاوت های آنچنانی به نظر نمیاد اما مورد بسیار مهم در مورد اینها بحث ساپورت نرم افزاری هست که Minix در این زمینه از تمام شرکت ها تولید کننده اندروید باکس تاکنون قوی تر و بهتر عمل میکنه و حتی فروم اختصاصی برای سوالات و مشکلات کاربران داره که بسیار سریع پاسخگو هستند و تیم نرم افزاری آنها همیشه در کنار مشتری خواهند بود. ضمنا گارانتی هم مورد مهم دیگریست که محصولات minix همگی یک سال گارانتی معتبر دارند. خودتون میتونید اسم هر محصول را گوگل کنید و نظرات کاربران و Reviewهایی که از اونها نوشته شده را بررسی کنید و در آخر بهترین تصمیم رو اتخاذ کنید. راستی جویستیک ایکس باکس 360 را هم ساپورت میکنند از اون بابت جای نگرانی نیست. سوال دیگه ای داشتید در خدمتم
میشه محصولاتی که از HIMEDIA تست فرمودید نام ببرید و چه تست های انجام دادید و به این نتیجه رسیدید که HIMEDIA در حد MINIX نیست؟
بنده با 5 سال تجربه با اینکه نرم افزار minix x8 تست کردم نظری راجبع محصول شما ندادم چطور می تونید به همین سادگی نتیجه بگریدکه در حد هست یا نیست؟
میشه بفرمایید در این مدل هایی که تبلیغ می کنید و ادعا دارید که دستگاه های HIMEDIA در حد آنها نیستن کدام توانایی پخش سه بعدی واقعی یعنی BLU-RAY 3D ISOرا دارند ؟
کدام مدل برنامه مدیا سنتری مانند HIPLAYER با قابلیت پشتیبانی از کلیه فایل ها و پخش بلوری سه بعدی با زیرنویس SRT فارسی را دارد ؟
کدام مدل دارای کنترلی به کیفیت و کارایی HIMEDIA H8 هستند؟ و همچنین بدنه تمام فلزی ؟ و همچنین کیفت ساخت ؟
کدام دستگاه قابلیت پخش صدای DTS5.1و 7.1 را به صورت سخت افزاری نه به صورت نرم افزاری در برنامه XBMC را دارتد؟
کاربران منتظر جواب شما خواهند بود
Last edited by stb2xxx; 24-11-2014 at 15:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)