برای مشکلات درایوری و ارورهای GTX 670 منبع ارائه بدید لطفاً تا ما هم استفاده کنیم...
برای مشکلات درایوری و ارورهای GTX 670 منبع ارائه بدید لطفاً تا ما هم استفاده کنیم...
مادربرد شما تمام گرافیکهای امروزی رو ساپرت میکنه، نیازی به تعویضش نیست.
یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید و بودجه مورد نظر برای خرید گرافیک و مدل CPU ، رم و پاور رو بنویسید لطفاً.
سلام اقا کاوه کارت
SAPPHIRE DUAL-X R9 280 3GB OC
به نظرت چطوره قیمتشم حدود 980 تومنه بنچمارکشم دیدم که از 760 قوی تر بود
اینم مقایسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظزم کارت های amd خیلی به صرفه تر از nvidia هستن در ضمن در مقایسه با 770 هم فقط 1 درصد ضعیف تر بود!!! در حالی که 770 ، 400 تومن گرون تره
اینم مقایسه با 770
Last edited by zoroasterormazd; 01-09-2014 at 11:30.
یه نگاهی به این بررسی بندازید
R9 280 عملکردش بسیار به GTX 760 نزدیکه، در بعضی موارد تا حدود 5% بهتر عمل کرده
R9 280 کارت خیلی خویه ولی موجودیش در بازار زیاد نیست
اگه از گارانتی قطعه اطمینان دارید انتخاب بدی نیست
البته اینم باید بدونید که کیفیت کارتهای سافایر به خوبی ایسوس، گیگا یا EVGA نیست
در برتری خنک کننده DC II ایسوس و WindForce گیگا شکی وجود نداره
برای مثال میتونید مقایسه AMD Radeon R9 280 Gigabyte WindForce 3X OC 3GB Edition و AMD Radeon R9 280 Sapphire Dual-X OC 3GB Edition رو در لینک زیر ببینید:
در توضیحات پایین صفحه، قسمت mini review عنوان شده:
مدل گیگا : Benchmarks indicate a 7% performance boost over the standard edition and so this edition is more powerful than GeForce GTX 760
مدل سافایر: Benchmarks indicate a little to no performance boost over the standard edition and so GeForce GTX 760 is still more powerful
میبینید که کارت سافایر از نظر عملکرد تفاوتی با مدل رفرنس نداشته ولی کارت گیگا 7% سریعتر بوده
این کارتو تو سایت rayansaba.com دیدیم به نظرت سایت معتریه از اونجا بخرم؟
دوست عزیز ارورکارت که منبع نمیخوادمادیدیم میگیم قبول نداری خود دانی ماکه گفتیم gtx670 قویتر
درمورد گرافیک بگم که r9 280x حدود 7الا8درصد از گرافیک gtx770 ضعیف عمل کرده ومودل بدون x هم 5درصد از مودل باx ضعیف تره
قیمت گرافیک r9 280 توبازار الان 1.180هستش
Last edited by امید رض; 01-09-2014 at 13:04.
فقط از سری r9 280 msi پیدامیکنی توبازار غیرازاین نیست رایانه صبا یک سایت اشغاله چون کارت هایه سافایربعضی هاشون قلابی هستش توسری r9 چه برسه بانبود r9 280 اوناسافایرشو دارن اونم باقیمت 980تومن اصلا کارت گرافیک هاییگذاشته ازمودل سافایرکه توبازار جمعش کردن![]()
نظری راجبش ندارم حقیقتاً، تا حالا ازش خرید نکردم
واقعا؟
اخه تو سایت واسه مین من زده Ultimate graphics performance with PCI-E 2.0 x16 interface ولی این گرافیکای جدید PCI-E 3.0 میخواد رو این حساب فکر کردم نمیخوره.
رمم 4GB 1333Mhz(دوتا 2هست) و سی پی یو Pentium(R) Dual-Core E5300 @ 2.60GHz .
بوجه هم تا 400 تومن.
همین تاپیک خوبه دیگه
ممنونم از راهنماییتون
اقا بالاخره من چیکار کنم واقعا گیج شدم نمیدونم با یه تومن زبون بسته کدوم کارتو (760 670 r9 280 ) بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)