تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: كدام زبان برنامه نويسي بهتر است ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.من براي نوشتن پروژه پايگاه داده به زبان اوراكل به كمك شما نياز دارم
    لطفان هر كسي اوراكل بلده كمك كنه
    با تشكر

داره خودمونی میشه soheil1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    فکر خودت از همه بهتره
    اول برو پاسکال رو یاد بگیر چون یک زبان ساخت یافته ی کامله
    بعد برو سراغ سی++ که در کنار ساخت یافته ای برنامه نویسی شی گرا رو هم یاد بگیری

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

به نظر من خیلیه که تو سال 2006 یه نفر بره پاسکال کار کنه!
    پاسکال رو قبلا واسه این درس می دادن چون هم ساده بود و هم شی گرایی توش چندان معنایی نداشت. اما واسه این دوره پاسکال دیگه ساده نیست بلکه خیلی ساده اس! اگه بری پاسکال کار کنی حداقل 75 درصد وقتت تلف میشه. اگه واقعا هیچی بلد نیستی و می خوای از صفر شروع کنی بهتره اول یه کم الگوریتم سازی رو یاد بگیری بعد بری مثلا از VB6 شروع کنی. البته اگه کتابی مثل C# .net جعفرنژاد رو بخری (هرچند حرفه ای نیست ولی از صفر گفته) می تونی حتی از C# .Net شروع کنی. بهر حال از هر کدوم که شروع میکنی امیدوارم موفق باشی!

در آغاز فعالیت bassplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گذشته از اپن سورس بودن كراس پلتفرم بودن هم اهميت داره ، من اين تاپيك رو خوندم و برام خيلي عجيب بود كه كسي به كراس پلتفرم بودن اهميت نمي ده .
    خواهشا #C رو بواسطه مونو كراس پلتفرم به حساب نياريد.
    جاوا هم اگه كراس پلتفرم هست نياز به runtime داره .
    اين جور كه من فهميدم QT يكي از بهترين ها هست .

داره خودمونی میشه H_T_O_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Puria

سلام
    ببین دوست عزیز
    پاسکال دیگه ورافتاده نگاه نکن تو بعضی دانشگاه های ایران هنوز تدریسش می کنن ولی دیگه کسی با پاسکال برنامه نمی نویسه. ولی چیزی که هست اینه که یه سری مقدمات زبانهای بزرگ در پاسکال و C و بیسیک و... است . اگر نمی خوای تحت وب بنویسی یعنی می خوای وب اپلیکیشن کار بشی 3 تا زبون بهت معرفی میکنم.

1- ویژوال بیسیک : محبوب ترین زبون برنامه نوسی دنیا چون خیلی آسونه وقدرتش هم نسبت به بقیه کمتره.(اگه اینو انتخاب کردی باید قبلش کد نویسی با بیسیک رو یاد بگیری. کتاب های آموزشیش خیلی زیاده).

2-دلفی : هم قدرتش زیاده هم تقریبا آسونه از VB قدرتش بیشتره و از ویژوال سی ++ آسون تره.(اگه بخوای اینو یاد بگیری باید پاسکالو یاد بگیری چون منطق و کداش بر گرفته از پاسکاله. کتابای آموزشیش کمتر از ویژوال بیسیک اما بسه)

3- ویژوال سی ++ (پلاس پلاس) : خیلی سخته ولی خیلی هم قدرتمنده (قبلش باید ++c یاد بگیری.کتابای آموزشیش کمتر از ویژوال بیسیک اما بسه)

نکات
    الف- کتاب هایی که تو بازار اومده جوری درس میده که دیگه لازم نیست حتما زبون های پایه رو یاد بگیری. مثلا دلفی رو جوری تدریس می کنن که هر جاش لازم باشه یه قاعده پاسکال بکار بره اون قاعده پاسکالو می گن اینطور دیکه لازم نیست کل پاسکال یا بیسیک با سی++ رو یاد بگیری بلکه اونجاهایی رو که لازمه یاد می گیری.
    ب- سی شارپ که از نظر قدرت حرف نداره هم هست که آینده هم داره . هم برای وبه هم برای ویندوز. ولی همونطور که گفتم فوق العاده سخته.
    ج- به اون دوست عزیز که گفت دلفی برای وب نویسی نیست با کمال احترام عرض می کنم که اشتباه می کنن. از دلفی9.0 (2005) به بعد دلفی NET. رو هم ساپرت می کنه فقط کافی بلد باشی قسمت وب فرمو بیاری. مثه سی شارپ ، سی++ ، وی بی و... که دات نت هم دارن.

امیدوارم به دردت خورده باشه.
    بگو یا علی.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •