lord theon , opteron عزيز اگه ميشه با بحث ومشورت هم بهترين حالت ممكن رو بگين دوگانگي نظرهاي شما منو گيج مي كنه بازم ممنون از لطفتون
lord theon , opteron عزيز اگه ميشه با بحث ومشورت هم بهترين حالت ممكن رو بگين دوگانگي نظرهاي شما منو گيج مي كنه بازم ممنون از لطفتون
operton عزيز به نظر شما پس چرا lord theone با سيستم intel موافقه؟
خوب هركس يه نظري داره . . . من خودم اهل AMD هستم وليPentium 4 رو خيلي دوست دارم
شما اگه بخواي 3D Max كار كني از سيستم AMD استفاده كن
آقا من تازه يادم افتاد من اگه بخوام بازي بسازم اين كامپيوتر بدرد ميخوره ميشه باهاش كاري كرد؟
1 چيز ديگه خواهشاً نظراتت بر ميل شخصي نباشه و تخصصي باشه
اگه كارت در سطح خيلي حرفه اي باشه بايد از گرافيك هاي Workstation استفاده كني
تو خودت بيشتر دوست داري سيستم اينتل رو بخري يا Amd رو ؟؟؟
من كه هيچي نمي دونم كدوم بهتره ابهام از حرف lord theone بود كه مي گفت intel بهتره. حالا يه سوال Pentium 4 چرا وقتي Pentium 5 هست مگه Pentium 5 جديد تر نيست؟ فرقشون اصلاً چيه؟ و در مورد اين كه گفتيد كارت خيلي حرفه اي بگم نه تازه مي خوام ياد بگيرم و كم كم شروع كنم چون واقعاً من مرده ي ساختن بازي ام. حالا نظرتون چيه؟
دوست خوبم پنتیوم 5 که نیومده هیچ اگه هزار سال دیگه هم صبر کنی نمی اد چون اصلا اینتل دیگه اسم پنتیوم رو کنار گذاشته و اون P5 که جلوی اسم مادربوردها می بینی منظورش Pentium 4 یا سوکت LGA775 هست.در ضمن پنتیوم که تکنولوژی نیست یه اسم تجاریه.با 750 تومن سیستم AMD خیلی بهتره چون اینتلها شاید از یک هسته ی قوی مثل Prescott استفاده کنن ولی از معماری NetBrust که با خود مصرف بالای انرژی و اتلاف حرارتی بالا را نیز به همراه دارد.برا گرافیک هم از همون سری GeForce یا Radeon بردار چون Quadro ها و یا FireGL ها خیلی گرونن. همونی که من گفتم هم پردازندش قویه و قابل ارتقا و هم گرافیکش و مینش هم SLI ساپورت می کنه که اگه بعدا خواستی دو گرافیکش کنی.
اينتل بيشتر براي كارهاي سنگين استفاده مي شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)