تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 61

نام تاپيک: جمع کردن یک کیس به مبلغ 4 میلیون برای گیم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

فقط دوستان من رو برای کارت گرافیگ بین دو برند ایسوس و گیگابایت دو دل کردن.بالاخره ایسوس دماش بالا میره یا نه؟خیلی از سیستم خنک کننده direct cu II من تعریف شنیده بودم.آیا این سیستم رو گیگابایت هم داره؟اگر گیگابایت نداره آیا به نظر شما سیستم خنک کنندگیش بهتر از ایسوس هست؟
    لینک زیر مقایسه کاملی بین دو کارت Gigabyte GTX 770 OC WF 3X و Asus GTX 770 OC DCII رو نشون میده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا جایی که من جستجو کردم هیچ کدام از این دو کارت مشکل حرارتی ندارن. حتی کارت Asus حدود 2 درجه خنکتر هم هست ولی اگه یه نگاه به لینک بالا بندازید میبینید که کارت گیگا در بنچمارک‌ها تا حدی عملکرد بهتری داشته.
    بنده به شخصه کارت گیگا رو ترجیح میدم. هم کمی ارزونتره، هم کمی سریعتر و هم گارانتی معتبرتری داره.

2. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اگه منظورت گارانتی اوراژنگه که بچه های لیون کامپیوتر باهاش داستهنا دارن!اون مقدار اختلافم به نظر من اهمیتش خیلی کمه و میشه کارت ایسوز رو هم دستی اور کرد و به اون فرکانس رسوند.
    من خودم ایسوز خریدم به این دلایل:
    یک مقدار جمع و جور تره حدود 5 سانت.یک plate پشت کارت هست که حرارت رو بهتر دفع میکنه از پشت گرافیک + ایسوز مدار تغذیه کارت رو واقعاً با کیفیت داده.یه مطلب قبلاً خونده بودم اگه شد میزارمش.

4. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1439.html

دما و صدا
    حال نوبت آن رسیده تا به بررسی دما و صدای تولیدی توسط کارت بپردازیم.برای ثبت دمای کارت در حالت بیکاری از تب سنسور موجود در نرم افزار GPU-Z استفاده کردیم. دمای کارت در حال بیکاری تنها 35 درجه است درحالی که دمای کارت گرافیک GTX680 DCUII TOP در این حالت تنها 27 درجه است و حداکثر دور فن در این حالت 1410RPM است. در این حالت کارت گرافیک مورد نظر کاملا بی صدا است و احساس صدایی در اطراف خود نخواهید کرد. در حالت لود کامل نیز دمای کارت گرافیک به 72 درجه درجه میرسید که نشان میدهد با کارت خنکی روبرو نیستیم ضمن آنکه حداکثر دور فن در این حالت به 2640RPM میرسد.نکته بسیار عجیب در حالت لود این است که اگر دست خود را به هیت پایپ ها بزنید مانند آن است که یک لیوان آب جوش روی دست خود ریخته اید که موجب سوختگی میشود! هیت پایپ ها بسیار داغ هستند و نباید به آنها دست زد اما در مورد دفع حرارت در کارت گرافیک بهتر عمل میکنند.در این حالت نیز کارت گرافیک ما صدای کمی از خود تولید میکند.در حالت اورکلاک نیز دمای کارت به کمی افزایش به 75 درجه میرسد و دور فن کارت در این حالت به 2777RPM میرسد. در مجموع با کارت تقریبا ساکتی روبرو هستیم اما توانایی خنک کننده در دفع حرارت خوب نبود.

6. 3 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حسام جان 72 درجه براي همجين كارتي كاملا مناسبه و مشكلي وجود نداره!

8. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب خودم اختلاف دمای این دو تا کارت رو در حالت LOAD+OC در این لینک دیدم و مشخصه که گیگابایت در این حالت دمای پایینتری داره.این آدرس لینک.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اینم عکسی بدون شرح

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

خوب خودم اختلاف دمای این دو تا کارت رو در حالت LOAD+OC در این لینک دیدم و مشخصه که گیگابایت در این حالت دمای پایینتری داره.این آدرس لینک.
    این جوری نمیشه نظر داد که در همه حالت دمای کارت های asus بیشتره. کارت ها دقیقاً مشابه هم نیستند.یه چیزی داریم به نام asic quality که در صد کیفیت چیپ رو مشخص میکنه و هر چی بالا تر باشه کارت خنک تر هست و با ولتاژ کمتری کلاک بالا تری رو میزنه.مطمیناً کارت گرافیک گیگا از شانس درصد کیفیت چیپش بیشتر بوده و باعث شده حین اور هم خنک تر بوده و هم کلاک بیشتری زده.ولی نمیشه گفت که همیشه اینطور هست ممکنه تو یه کارت درصد کیفیت چیپ asus بیشتر باشه و برنده بشه.این دما ها رو نمیشه فقط و فقط به کولر نسبت داد و گفت کولر گیگا برتر هست.این asic quality که گفتم یه چیزه شانسیه و بستگی به شانس خریدار داره که در چه حد باشه.برای مثال برای من 79.7 درصد هست که از چیپ های خوب هست.متوسط حدود 70 هست.به ندرت کارتی بالای 85 میاره.
    الان گرافیک من حین انجام بازی sniper ellite 3 میانگین دماش 77 بود و البته ممکنه با تهویه بهتر کیس کمتر هم بشه که نیازی نیست و دمای ایده آلی هست.

12. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1439.html

دما و صدا
    حال نوبت آن رسیده تا به بررسی دما و صدای تولیدی توسط کارت بپردازیم.برای ثبت دمای کارت در حالت بیکاری از تب سنسور موجود در نرم افزار GPU-Z استفاده کردیم. دمای کارت در حال بیکاری تنها 35 درجه است درحالی که دمای کارت گرافیک GTX680 DCUII TOP در این حالت تنها 27 درجه است و حداکثر دور فن در این حالت 1410RPM است. در این حالت کارت گرافیک مورد نظر کاملا بی صدا است و احساس صدایی در اطراف خود نخواهید کرد. در حالت لود کامل نیز دمای کارت گرافیک به 72 درجه درجه میرسید که نشان میدهد با کارت خنکی روبرو نیستیم ضمن آنکه حداکثر دور فن در این حالت به 2640RPM میرسد.نکته بسیار عجیب در حالت لود این است که اگر دست خود را به هیت پایپ ها بزنید مانند آن است که یک لیوان آب جوش روی دست خود ریخته اید که موجب سوختگی میشود! هیت پایپ ها بسیار داغ هستند و نباید به آنها دست زد اما در مورد دفع حرارت در کارت گرافیک بهتر عمل میکنند.در این حالت نیز کارت گرافیک ما صدای کمی از خود تولید میکند.در حالت اورکلاک نیز دمای کارت به کمی افزایش به 75 درجه میرسد و دور فن کارت در این حالت به 2777RPM میرسد. در مجموع با کارت تقریبا ساکتی روبرو هستیم اما توانایی خنک کننده در دفع حرارت خوب نبود.
    دمای 35 در حالت بدون فشار دمای ایده الی هست.من موندم این کارت 680 که دماش حدود 27 بوده جریانش چیه ..اخه هر چی تو نت گشتم دمای 680 در حالت عادی حدود 35 تا 40 بود و در لود هم به حدود 80 تا 85 میرسید و هیچ 770 هم ندیدم که دماش 72 باشه به غیر از یکی که اونم دقیقاً کارت منه ....البته باید کیفیت چیپش خیلی خوب بوده.

14. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگرچه تفاوت 4790 با 4690 در گیم زیاد نیست! اما در سایر کاربری ها خیلی محسوسه و واقعاً تاثیر گذار هست.

در حالی که 290 نهایتاً 20% بهتر از 770 2 گیگ باشه.
    خوب کاربرد اصلی ایشون هم گیم هست دیگه
    20 درصد هم تفاوت نباشه میگیم 15 درصد خوب بازم کم نیست که 15 درصد

16. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوب کاربرد اصلی ایشون هم گیم هست دیگه
    20 درصد هم تفاوت نباشه میگیم 15 درصد خوب بازم کم نیست که 15 درصد
    کم نیست. اما به نسبت بیش از 400 هزار تومان اضافه پرداختی، ارزش خرید نداره!

15-20 درصد = 400 هزار تومن!

در حالی که تفاوت بین 4790 با 4690 در کاربری های غیر از گیم، حداقل 20 درصد هست با تفاوت قیمتی زیر 250 هزار تومان!!

18. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •