سلام من سه روزه که نصبش کردم قشنگه یه سوال دارم به نظرتون چه بازیکنایی و چند ساله بخریم؟![]()
سلام من سه روزه که نصبش کردم قشنگه یه سوال دارم به نظرتون چه بازیکنایی و چند ساله بخریم؟![]()
سلام من یه هفته هست که نصب کردم بازی خوبیه
چن تا سوال داشتم اکادمی جوانان چند وقت یه بار بازیکن میده و ایا توکن میخواد؟![]()
من میخواستم بدونم میشه بازیکن فروخت یا نه اگه میشه چجوری؟
سلام دوستان
فروش توکن بازی Top Eleven
بسته 37 تایی توکن - 28/000 تومان
بسته 80 تایی توکن - 50/000 تومان
بسته 176 تایی توکن - 92/500 تومان
بسته 500 تایی توکن - 218/500 تومان
بسته 1031 تایی توکن - 417/500 تومان
وب سایت ما (در حال راه اندازی) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن تماس (سجاد زنده بودی) : 09397606424
سلام اقا من وقتی بازی هام شروع میشه و وقتی دارم نگاه میکنم یه دفعه به لیست میره و باز بعد چند دقیقه میره ادامه بازی این چجوریه قضیش؟
Sent from my Lenovo A3500-HV using Tapatalk
من چجوری میتونم تو این بازی دوستای خودم که این بازی رو دارن رو پیدا کنم و باهاشون بازی دوستانه بندازم ؟؟؟؟
من چجوری میتونم دوستای خودم که این بازی رو نصب کردن رو پیدا کنم و باهاشون بازی دوستانه بندازم ؟؟؟؟؟
جایی برای سرچ نداره که بتونیم دوستای خودمون رو که این بازی رو دارن اَدد کنیم ؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان من لولم 1 هست و چهار روزی میشه که لیگ شروع شده و خوشبختانه با چند تاکتیک کوچیک تمام بازی هامو با اختلاف 2 بردم
سوالی داشتم.... اینه ک وقتی بازی شروع میشه یه لحظه بازی رو نشون میده ولی بعد باز میره ارنج تیم رو نشون میده با دوباره بازی رو نشون میده... میشه کمک کنید ممنون![]()
منم همین مشکل رو دارم ترو خدا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)