شما از روش خودتون استفاده کنید بزرگوار!!!وقتی کسی واردکننده باشه و تعداد میاره سود خودشو خوب میبره شما نگران اونا نباش!!!
من خریدم و امروز بدستم میرسه
شما از روش خودتون استفاده کنید بزرگوار!!!وقتی کسی واردکننده باشه و تعداد میاره سود خودشو خوب میبره شما نگران اونا نباش!!!
من خریدم و امروز بدستم میرسه
حالا شما نگران لپ تاپ ما نباشید چون من خریدم و امروز بدستم میرسه
سلام مبارکتون باشه انشالله ازش لذت ببرید و فنش براتون بچرخه میشه روش خریدتون رو بگید؟؟؟ شما با دلار خریدین و چقدر قیمت این لپ تاپ براتون تموم شد ممنون میشم جواب بدیدنوشته شده توسط lovergod14innocentand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگران اونا نیستم. فقط از اونجایی که کسی محض رضای خدا وارد کننده نمیشه، منطق من این رو نمیتونه قبول کنه که به قیمت دلاریش اینجا بفروشن.نوشته شده توسط lovergod14innocentand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما چرا نمیگید از کجا خریدید و به چه قیمتی؟ اگه مثلا ۲۰۰۰ دلار قیمتشه برای شما آوردن ۲۰۰۰*۳۱۵۰؟؟
منتظر جواب دقیق هستیم عزیز
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
برا منم جالبه که دوستمون هیچ گونه اطلاعاتی نمی دن !
نه محل خرید . نه مشخصات سخت افزاری نه قیمت !
کسی انکار نمی کنه که این گونه لپ تاپ ها با قیمت کم تر هم گیر میان ولی چون قابلیت سفارشی سازی بالایی دارن معمولا با سخت افزار پایین تر به فروش می رسن ( به عنوان مثال شما G750JH رو می تونین با 4600 هم گیر بیارین . با این تفاوت که کارت گرافیکش به جای GTX780M مدل GTX760M هست و از پردازنده و میزان رم و هم چنین هارد کمتری استفاده شده )
سلام آقا میلاد ممنونم لطف دارید
من لپ تاپ رو با مشخصات 24 گیگ رم مموری و مابقی مشخصات که دیگه عمومیت داره بین مدل های مختلف JZ
2210 دلار برام تموم شد
که تو سایت آمازون زده 2248.97 دلار
یعنی ارزونتر از قیمت خرده فروشی اون چون طرفی که برام آورده واردکننده عمده لوازم صوتی و تصویری و... هست و با قیمت خوبی برام گرفته و هیچ سودی هم در قبالش نگرفت
دوست عزیز ممنون می شم به قول دوستمون فروشگاه اون دوست خیرمون ! رو بگین !
در ضمن کانفیگ کامل رو هم بگین
دوست ما فروشگاه نداره جزء واردکنندگان عمده لوازم خانگی و صوتی و تصویری هستش همین / ضمناً شما میتونید خیر دیگه ای پیدا کنید!!!
اما کانفیگ:
سی پی یو که 4700( 2.4 ----> 3.4)
رم مموری 24
هارد 2 ترا7200 / 256 گیگ solid
کارت گرافیک هم که جی تی ایکس 880 / 4 گیگ
فکر کنم بحث همین جا پایان پیدا کنه خوبه .
با توجه به صحبت های شما مطمئن شدم این لپ تاپ اصلا وارد نشده !
سایر دوستان هم به نظر من این بحث رو ادامه ندن ! (
من مشکلی ندارم عکسشم بفرستم تا بعضیارو ضایع کنم
متاسفانه بعضیا فقط ادعا هستن و تا دروغشون در میاد ناراحت میشن این خوب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)