دوستان کدوم گارانتی برای lenovo خوبه ؟؟
من سازگار و هماهنگ دیدم .
فرقی دارن با هم ؟؟
بعد گرافیک gt740 و gt840 چقدر تفاوت دارن تو قدرت ؟
آیای تفاوت خیلی زیادی دارن ؟؟
دوستان کدوم گارانتی برای lenovo خوبه ؟؟
من سازگار و هماهنگ دیدم .
فرقی دارن با هم ؟؟
بعد گرافیک gt740 و gt840 چقدر تفاوت دارن تو قدرت ؟
آیای تفاوت خیلی زیادی دارن ؟؟
Last edited by gigi_alex; 28-07-2014 at 22:39.
سازگار بهتره
تفاوتی تو قدرت ندارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بگرد با ctrl+F اسم گرافیکارو تو لیست![]()
فقط دقت کن دادا... اگه 740m که میدن دستت با پردازنده GK107 باشه از 840m بهتره ... اگه GK208 باشه ضعیفه و 840m بهتره از اون...
کمی تحقیق کردم تو بازار در مورد e531
میگن کیفیت صفحه نمایش پایینی داره . میگن مثل z510 هست . من خودم z510 دیدم به نظرم کیفیت پایینی نداشت اصلا . خوب بود.
نمیدونم حرف کیو دیگه باور کنم در مورد این لپ تاپ .
یکی میگه تاچ ضعیف داره یکی میگه صداش ضعیفه یکی میگه صفحه نمایش نداره . البته همه ی اینا رو در مورد z510 هم میزنن ولی با اون کار کردم عالی بود .
نمیدونم اینم همینجور یا نه .
خب دادا شما اگه صفحشو دیدی و میگی خوبه که دیگه بخربحثی نداره..مهم خودتی که برات قابل قبول باشه یا نه...صدای Z510 بهتره فک کنم چون اسپیکر JBL داره...
![]()
اولا به حرف فروشنده ها توجه نکن. ببین خریدارها چی میگن.
در مورد صفحه نمایش z510 همانطور که خودت هم دیدی، صفحه نمایش مات است و شاید خیلی ها خوششان نیاید. خصوصا برای فیلم دیدن یا کار گرافیکی.
صفحه نمایش e531 هم مات است.
اما e531 لپ تاپ به مراتب سخت جان تری نسبت به z510 است. هم صفحه کلیدش و هم خود بدنه اش.
کیفیت صدایش هم باید کمتر از z510 باشه که بلندگوهای JBL داره.
ضمنا در مورد گرافیک z510 دقت کن که 740m است ولی مدل 64 بیتش یعنی GK208.
خب دوستان میشه راهنمایی بکنید که لپ تاپی با همین قدرت e531 اما صفحه نمایش مات نداشته باشه چون من فکر نکنم اصلا زیر نور آفتاب بخوام باش کار کنم :ی
فقط برای تو خونه و لم دادن و فیلم نگاه کردن و بازی کردن و آهنگ گوش دادن و کتاب خوندنه ، راهنمایی بفرمایید که چه مدلی خوبه ، من خودم نظرم روی z510 بود اما صفحه نمایشش زد توی دلم آخه یکی از دوستام خرید![]()
اگه کیفیت صفحه خوب و صفحه لمسی میخوای flex 15 i5
اگه قدرت سخت افزاری و اسپیکر خوب میخوای z510 i7
سلام اینارو موقع خرید کجا باید چک کنیم
جایی از لبتاب نوشته شده یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)