ببین دوست عزیز یه کانفینگ کامل از سیستمت بگو تو انجمن اورکلاک پردازنده ورم متخصصین بهت می گن میشه خوبه یانه اموزش هم میدن من هم اول می خواستم cpuخودمو ارتقابدم بهamd athlonx4بعد از اورکلاک دیدم خوبه دیگه لازم به ارتقا نیست
ببین دوست عزیز یه کانفینگ کامل از سیستمت بگو تو انجمن اورکلاک پردازنده ورم متخصصین بهت می گن میشه خوبه یانه اموزش هم میدن من هم اول می خواستم cpuخودمو ارتقابدم بهamd athlonx4بعد از اورکلاک دیدم خوبه دیگه لازم به ارتقا نیست
ختم کلام من، گرافیک مهمترین المان تو بازی و کار های گرافیکیه، و این آقا گرافیکش خیلی ضعیفه!
خب این کار چه فایده ای داره و باعث چی میشه؟
لطفا راهنماییم کنید
در ضمن اون بازیها رو سیستمم بالا میاد ولی صحنه اهسته هست و تیک داره
خب با این روشی که دوستمون گفت شاید دیگه سی پی یو رو ارتقا ندم و فقط به فکر گرافیک باشم برای ارتقا
سی پی یورو اور کاک کن ویعد بااستفاده از نرم افزارRazer Game Bossterبازی رو تقویت کن خوب میشه
اگه خوب نبود بعد به فکر ارتقاباش
درضمن این بازی ها گرافیکشون 512هستش کارت شما به احتمال زیاد میتونه بیاره اول تست کنید اگه به نتیجه نرسیدید ارتقابدید
Last edited by ali_mohandes; 21-07-2014 at 11:48.
چجوری اینکارو کنم؟
روششو بگید لطفا
شما اول یه کانفینگ از سیستمتون ددر قسمت انجمن اوکلاک شردازنده ورم قرار بدید بهتون می گن او کلاک میشه یانه وقتی اور کلاک کردی نرم افزارو دانلودکن یه ثبت نام با ایمیل داره ثبت نام کن وبعد بازی رو باهاش تقویت کن (اول ببین اورمیشه یانه)
دوست عزیز سیستمت خیلی ضعیفه گرافیک شمامثل گرافیک انبورد میمونه فرقی باانبوردنمیکنه دایرکسش 10هستش
سیپیوتون هم 2هسته ای هست خیلی ضعیفه اونم بافرکانس 2.3
حداقل سیپیو برای بازی اساسینس
4هسته سیپیو بافرکانس 3هستش گرافیک بالایی هم میخواد
شمااورکلاک هم بکنید جزضرر چیزه دیگه نمیبینی چون بااورکلاک سیپیو دمامیره بالا وباید یه فن به قیمت کل کیس بخری تانسوزه پس بهتره بیخیال این بازی هابشی
درسته دوست عزیز ولی اگه بخواد با این سیستم ضعیف این بازی هارو بیاره باید یکم خرج کنه دیگه نه؟مخصوصا گرافیک من خودم گرافیک2گیگddr3دارم همه اینارو میاره
بابا این دوست عزیزمون @Blue-Rose خودشو کشت تا بگه گرافیک کمه! من میگم این سیستم کلا برای اجرای همچین بازی ضعیفه نه ارتقا میشه داد یعنی نه جا داره نه ارزشبخاطر سوکتش میگم
گرافیکم خیلی ابعاد داره اون حجم کارت گرافیک یک بعد کم ارزش برای بازی هست هیچ اهمیتی نداره در اصل! خلاصش اینه آخه این سیستم به این بازی با اورکلاک نیتروژنی هم نمیرسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)