تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 98 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اختلاف نظر و اختلاف سلیقه دلیل موجه بر بی احترامی نیست به هیچ وجه.
    .
    این نوع دیدگاه که "بازیکنان تیم وارد درب خروجی باشگاه میشن، تماشاگران خوشحال و ذوق زده، میشن و حق بی احترامی به اون بازیکن رو دارن" به خدا تفکر یونایتدی نیست،
    یونایتد برای همین یونایتد شده همیشه بهترین بازیکناش هم در اوج یا افت جدا شدن و به تیم دیگر حتی تیم رقیب رفتن، باز این بازیکنان مذکور جایگاهش رو برای تماشاگران دارن.
    چون روزی قرمز بودن و جزء تاریخ باشگاه هستند.
    اگر فوتبال باشگاهی به این مفهوم باشه که هر بازیکنی (در طول دوره بازیش در باشگاه) در حد توانش اعتبار و کلاسی رو به واسطه عملکردش به باشگاه میده، پس با این دید شاو و هررا هنوز از اورا و اسکولز سالها عقب ترن.
    .
    .
    ارزش دادن به تاریخ باشگاه منافاتی با پیشرفت نداره. باشگاه هم تو این موضوع با اسطوره و کاپیتان و هیچ کسی رو دروایسی نداشته و نداره. سالهاست بازیکنان بالای 30 سال یونایتد قرارداد های تک فصل می بستن. زمان هایی هم بازیکنان جدا شدن از باشگاه، تا درصد بسیار زیادی با احترام هر دو طرف به هم و احترام طرفداران به بازیکن بوده. چون برای همه این موضوع قابل درکه که باشگاه نیاز به پیشرفت در بعد فنی داره./

2. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نامه پاتریس اورا به هواداران منچستریونایتد

:" بعد از تفکر زیاد تصمیم گرفتم که زمان مناسب برای ترک کردن منچستریونایتد فرا رسیده است . این بزرگترین تصمیم دوران ورزشی من است . این باشگاه برای همیشه در قلب من باقی می ماند .

پیوستن و بازی کردن برای منچستریونایتد باعث افتخار بود . بازی برای این باشگاه باعث به حقیقت پیوستن رویایم شد و دوران حضورم در اینجا بسیار خاطره انگیز بود . در طی اوقات خوب و بد ما همه در کنار هم ایستادیم و وفادار ماندیم . من همیشه گفتم که شما فقط به منچستریونایتد نمی پیوندید، شما به یک خانواده بزرگ می پیوندید و امیدوارم که این سنت همچنان ادامه پیدا کند .

این باشگاه تاریخ غنی دارد و من احساس افتخار میکنم که بخشی از ان بودم . در طی نه سال گذشته من با افراد فوق العاده ای اشنا شدم و کار کردم که خیلی های ان ها در ادامه زندگیم به عنوان دوستم باقی خواهند ماند . دوست دارم که از تمام افراد باشگاه - همبازیانم، مربی ها و بخصوص کادر باشگاه که با کمک ان ها هر روز حضور در کارینگتون یا الدترافورد یک روز خاص بود تشکر کنم.

یک تشکر بزرگ از سر الکس فرگوسن که همه این ها را ممکن کرد . از اینکه به من افتخار بستن بازوبند کاپیتانی، اجازه تحت تاثیر قرار گرفتن از اسطوره منچستریونایتد و درک این نکته که هیچ کس بزرگتر از باشگاه نیست را داد متشکرم .

بزرگترین تشکر من متعلق به هوادارها است . ما اوقات فوق العاده ای در کنار هم داشتیم ، جام های زیادی در کنار هم بالای سر بردیم و ان شب در مسکو برای همیشه در یاد ما خواهد ماند . هر باری که با این پیراهن وارد زمین شدم میدانستم که ارم منچستریونایتد را بر سینه دارم و برای باشگاه خاصی بازی میکنم .

علاقه من به این باشگاه ادامه خواهد داشت و میدانم که شماها از موفقیت های بیشتری در فصل های اینده لذت خواهید برد ."

منبع: manutd.ir

4. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مت هوملز اومد منچستر ؟؟؟
    نه ، فعلا که شایعات زیادن، طبق سنت یونایتدی ها شما تا کسی رو با عکس پیراهن تیم، روبروی دیوار آجری ندیدی توجهی به این حرف ها نکن .

فعلا چهار تا بازیکن در موردشون شایعه زیاده، آخرین اخبار هم اینه :

آرتورو ویدال :
    آخرین خبر میگه که یونایتد 50 میلیون یورو برای این بازیکن پیشنهاد داده و حقوقش هم هفنه ای 200.000 پونده که بعد از رونی و فن پرسی، سومین نفره .

آنخل دیماریا :
    یونایتد و پی اس جی به دنبالش هستن که پی اس جی ظاهرا به دلیل مسایل مالی از خریدش منصرف شده اما یونایتد هم به صورت رسمی پیشنهادی براش نفرستاده.

دی فری :
    همون مدافع تیم ملی هلند در جام حهانیه که پیشنهاد لاتزیو رو برای پیوستن به یونایتد رد کرد و به احتمال زیاد با مبلغ 7 میلیون پوند بعد از تور به تیم ملحق میشه.

متس هوملز :
    شایعات خیلی براش زیاده و میگن با پیشنهاد 16 میلیون یورویی یونایتد موافقت شده، اما من به شخصه بعد از 20 سال هواداری از منچستر یونایتد احتمال پیوستن چنین بازیکنی رو به تیم زیاد نمی بینم، خودم هم خیلی علاقه مند نیستم که هوملز رو بگیریم .

شاد باشید

6. 12 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...
    خداحافظ کاپیتان

خیلی می خواستم در مورد " عمو " ریو فردیناند صحبت کنم که متاسفانه هیچ وقت فرصتش پیشنیومد. این لفظ " عمو " هم که من استفاده کردم پیشوندیه برای بزرگان و اساطیری که هرگز مثل اون ها ظهور نخواهد کرد. ریو فردیناند در کنار " عمو " سل کمپل 2 تا از معدود انگلیسی هایی هستند که من واقعا اون ها رو خیلی دوست دارم. فردیناند یکی از اون 2-3 بازیکنیه که خوشبختانه می شه هنوز فوتبال بازی کردنش رو دید ... 2-3 بازیکنی که ما از سال های خیلی دور و مثلا 98-99 میلادی بازی های اون ها رو می دیدم و متاسفانه همه یکی یکی دارن از فوتبال خداحافظی می کنن که این خیلی غمنگیزه. فردیناند کسیه که همیشه رو اوج بوده و همیشه با غیرت خیلی بالا فوتبال بازی کرده و این بازیکن کسی نیست که اصلا بشه اون رو با امثال : تری / کرگر و ... مقایسه کرد. سال 2012 هم با وجود شایستگی بسیار بالا از تیم ملی خط خورد و اگه من بودم حتما ازش در جام جهانی استفاده می کردم و به حتم از اون عزیزان بازیکن بهتری هم هست.

به هر جهت حالا فردیناند دیگه تو منچستر نیست ... براش آرزوش موفقیت می کنم. فریاد هاش در خط داعی همیشه تو ذهن هامون باقی می مونه و حالا وقتیه که منچستر نیاز داره تا در خط دفاع پوست بندازه و امیدوارم همونجوری که فردیناند جانشین " عمو " یاپ استام بهترین مدافع اروپا و جهان در زمان خودش شد ... این بار استفان دی فرای بیاد و جانشین شایسته ای برای بزرگانی مثل استام و فردیناند بشه ، که به نظرم کاملا این پتانسیل رو داره.

+

در مورد خرید ویدال هم به نظرم بازیکن خوبیه ... اما می شه مثلا به جاش از بازیکنی مثل کوین استروتمن هم استفاده کردش و استروتمن رو خرید که به مراتب از اون بهتر و جوونتره ( نظر شخصی )

+

جردی کلاسی هم که ظاهرا پیشنهاد بهش داده شده اما فاینورد رتردام گفته کلاسی یه فصل دیگه هم در این تیم خواهد موند اما به نظرم الان بهترین فرصت برای رشد کلاسی تو منچستر هست و هم منچستر و هم کلاسی به هم خیلی نیاز دارن.

8. 8 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد خرید ویدال هم به نظرم بازیکن خوبیه ... اما می شه مثلا به جاش از بازیکنی مثل کوین استروتمن هم استفاده کردش و استروتمن رو خرید که به مراتب از اون بهتر و جوونتره ( نظر شخصی )
    اتفاقا فن خال هم خیلی استروتمن رو دوست داره ولی مشکل اینه که تا نزدیکای نوامبر نمی تونه تمرین کنه بعدش هم معمولا بازیکنایی که رباط صلیبی پاره کردن معلوم نیست بتونن کاملا برگردن یا نه نمونش همین بد اشتوبر بایرن که وقتی داشت دوران نقاهتو می گذروند دوباره رباط صلیبیش پاره شد و کلا خیلی ریسکه استروتمن فعلا وگرنه خیلی بازیکن خوبیه

10. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اولین بازی دوستانه و برد 7-0 !
    این نتیجه دیگه حرفی برای گفتن نمی ذاره
    باید دید تیم در بازی با تیم های قویتر چطور بازی می کنه.

12. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تبریک!
    خودم هنوز دانلود نکردم ولی لینک خلاصه بازی ای که سایت باشگاه گذاشته رو مستقیم کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حجم: 143 مگابایت
    مدت اعتبار لینک: 1 هفته

14. 13 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازی خوبی بود ...
    ظاهرا ذخیره مورد نظر برای شاو رو پیدا کریدم. در نتیجه احتمال خرید بلیند کم شد.
    ضمن اینکه فن خال از بازی جونز هم خوشش اومده . اومدن هوملز هم تحت تاثیر قرار گرفت.
    البته خود من هم بیشتر موافق استفاده از جوانان تیم هستم تا خرید بازیکن با قیمت گزاف ...
    امیدوارم با این شرایط امسال برای بار 21 قهرمان بشیم .

16. 9 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تبریک برای پیروزی مقابل گلکسی که به نوعی تکرار تاریخ هم بود

در ادامه اردوی پیش فصل،منچستر در جام بین المللی قهرمانان یا همون جام گینس در آمریکا،حداقل سه بازی برگزار خواهد کرد.

در این جام منچستر در گروه اول با تیم های رئال،اینتر و رم همگروه شده است و به ترتیب زیر بازی های خودش رو انجام خواهد داد:

شنبه 4 مرداد ساعت 23:35 بوقت ایران
    منچستر - رم

چهارشنبه 8 مرداد ساعت 2:30 بوقت ایران
    منچستر - اینتر

شنبه 11 مرداد ساعت 23:35 بوقت ایران
    منچستر - رئال مادرید

ویرایش:احتمالا باید به ساعت برگزاری بازی ها،یک ساعت اضافه کنید

در صورتیکه منچستر سرگروه شود،در بازی فینال با سرگروه گروه دو (لیورپول، من سیتی، المپیاکوس، میلان) در روز سه شنبه 14 مرداد بازی خواهد کرد.

فن خال در مصاحبه ای اعلام نارضایتی از اردوی آمریکا کرده و گفته که این اردو بجای اینکه باعث آمادگی تیم بشه،خستگی بازیکنان رو بیشتر خواهد کرد.
    Last edited by mohammad_87; 26-07-2014 at 23:22.

18. 9 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اومدن فن خال به لیگ برتر، به خصوص با توجه به حضور مورینیو، مطمئنا توی سال های آینده سوژه های زیادی درست می کنه.

اولین ضربه رو مورینیو دیروز زیرکانه وارد کرد، وقتی که راجع به خرید لوک شاو و دستمزد بسیار بالایی که با وجود این سن و سال پایین دریافت می کنه و مقایسه اون با خرید لوئیس از اتلتیکو که هم پست با شاو هست، گفت:

"اگه ما مبلغی که ازمون درخواست شده بود به عنوان دستمزد به یک پسر 19 ساله بدیم و لوک شاو رو جذب کنیم، مردیم! ما هم ثباتمون در رختکن و هم ثباتمون رو در فیرپلی مالی از دست می دادیم. چون وقتی این مقدار پول رو به یک بچه 19 ساله بدید، یک بازیکن خوب، یک بازیکن خیلی خوب، ولی وقتی همچین دستمزدی رو بهش بدید، روز بعد از طرف بازیکنان مورد بازخواست قرار می گیرید. بازیکنان بهتون میگن "چجوری امکان داره که من که 200 بازی برای این باشگاه بازی کردم و این جام و اون جام رو بردم، اونوقت یک بچه 19 ساله میاد و درآمد بیشتری نسبت به من می گیره؟"."

در ادامه مورینیو گفت هر باشگاهی می تونه هر تصمیمی بگیره ولی این دستمزد با ساختار دستمزد ما در چلسی جور در نمی اومد.

وقتی خبرنگارها نظر فن خال رو راجع به اظهار نظر مورینیو خواستن، فن خال با همون شیوه خاص خودش کار کرد، جواب سوال رو نداد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اینجا بند 4!) و خیلی مقتدرانه گفت:

"فکر نمی کنم الزامی باشه که راجع به همچین چیزی با رسانه ها صحبت کنم. بهتره که با ژوزه صحبت کنم."

فعلا پارت اول خیلی کنترل شده پیش رفت!

20. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •