خب ب گزارش وین ویسی( گل دات کام) انتقال داوید اسپینا ب ارسنال تموم شدس و ی قرارداد 4ساله با حقوق 60هزارتا بستیم باهاش.
دورازه فوق العاده خوبیه شک ندارم فیکس میشه
خب ب گزارش وین ویسی( گل دات کام) انتقال داوید اسپینا ب ارسنال تموم شدس و ی قرارداد 4ساله با حقوق 60هزارتا بستیم باهاش.
دورازه فوق العاده خوبیه شک ندارم فیکس میشه
آقا این ورزش 3 حالش خوشه؟هنوز سایت رسمی آرسنال هیچی نزده اینا اسپینا تو لیست بازیکن های خریده شده نوشتن بعدا دبوشی رو سایت رسمی باشگاه آرسنال زده بود تازه بعد دوساعت خبرش رو زدن![]()
Last edited by SoroushStar; 22-07-2014 at 15:00.
در این که دروازبان عالییه شکی نیست ولی فک نکنم بشه به این راحتی دروازبان فیکس دونستش به نظرم چسنی باید رقابت سختی رو پیشرو داشته باشه و این برای پیشرفت هردوشون خیلی خوبه
رسمی:
توماس ایسفلد با یه قرارداد دائمی به فولام پیوست
حیف شد بازیکن خوب و آینده داری بود امیدوارم بعدها حسرت فروش امروزش رو نخوریم
توماس اسیفیلد
نمیدونم چرا دادیمش رفت. خیلی بازیکن دوست داشتنی و با استعدادی بود.
کلا سایت های ایرانی همینجورین. این ساده ترینشونه الان. خبر ها رو که اشتباه ترجمه میکنن هیچ خیلی از بازیکنا رو هم به صورت کاملا رسمی ترنسفر میکنن میره پی کارش.آقا این ورزش 3 حالش خوشه؟هنوز سایت رسمی آرسنال هیچی نزده اینا اسپینا تو لیست بازیکن های خریده شده نوشتن بعدا دبوشی رو سایت رسمی باشگاه آرسنال زده بود تازه بعد دوساعت خبرش رو زدن
Last edited by VBYOFSKI; 23-07-2014 at 14:07.
ی سری خبرا میگن کمپل با تیم نمیره نیویورک فک کنم باز میخواد قرضش بده متاسفانه ونگر اعتقادی بش نداره ب نظرم. لی دیکسون گفت ونگر ب من گفته چند وقت پیش داشتم میفروختمش و قتی از ونگر پرسیدم تو تیمه این فصل؟ گفت باید ببینم چی پیش میاد
تا جایی که من می دونم قرار پیش فصل رو با آرسنال باشه تا ونگر از روی عملکردش تصمیم گیری کنه
آس میگه که آتلتیکو مادرید میخواد برای امکان انتقال پاستوره با پاریسن ژرمن مذاکره کنه ...
عملا این به معنی نفروختن کازورلا و جواب نه ما به اوناس![]()
همين سايت چند روز پيش تو خبري كه در مورد بارسا زده بود نوشته بود: "اين تيم انگليسي"
واقعا لازم نيست طرف سواد انگليسي آنچناني داشته باشه تا موقع ترجمه اسپانيا رو انگليس ترجمه نكنه (هرچند بچه 10 ساله هم اين اشتباه رو نميكنه)
داشتن يه ذره اطلاعات فوتبالي لااقل در زمينه كاري كه انجام ميده طرف ميتونه جلوي اين اشتباهات مضحك رو بگيره
چندتا از سورس های معتبر اعلام کردن که آرسنال نزدیک به بستن قرارداد با چمبرز هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)