تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: راه حل های هراس از رانندگی !؟!؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یعنی مسابقه گذاشتن.خیلی حالت عادی هست مثلا دارید با 206 یا پرایدتون میرید یک ازرا میاد کنارتون یک نگاه پوزخند میزنه بهتون واینجاست مسابقه برای جلو زدن شروع میشه تا جایی که یکی از ماشین ها فاصله خیلی زیاد میشه بعد برنده سرعت کم میکنه و یک نگاهه شاهانه به بازنده و ادامه راه یا برنده افتخار همین نگاهم نمیده و ادامه راه(خب کی چی؟جام میدن؟اعتبار میشه؟نکنید که بدجور ریسک داره.یکی از اقوام بودیم شانس اوردیم سمند بود اگر نه الان اون دنیا بودیم)
    باور کنید عوص کردن لاین و لایی کشیدن برای سریع تر رسدن به مقصد درون شهر فقط و فقط 5 الی 10 دقیقه در یک مسیر 1 ساعت تاثیر داره و به قیمت تمام شده نمیارزه
    من بعد از این همه رانندگی تا جایی می تونم ماشین بر نمیدارم چون دیگه اعصابم نمی کشه و با دوچرخه میرم که اگر خواستم خیابون چپه برم ,چراغ قرمز رد کنم,دنبال جای پارک نباشم ,استارت و خاموش روشن نکنم فقط تنها بدیش اینکه میری بر می گردی میبینی گاهی اوقات زین یا یکی از چرخ نیست.

2. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی مسابقه گذاشتن.خیلی حالت عادی هست مثلا دارید با 206 یا پرایدتون میرید یک ازرا میاد کنارتون یک نگاه پوزخند میزنه بهتون واینجاست مسابقه برای جلو زدن شروع میشه تا جایی که یکی از ماشین ها فاصله خیلی زیاد میشه بعد برنده سرعت کم میکنه و یک نگاهه شاهانه به بازنده و ادامه راه یا برنده افتخار همین نگاهم نمیده و ادامه راه(خب کی چی؟جام میدن؟اعتبار میشه؟نکنید که بدجور ریسک داره.یکی از اقوام بودیم شانس اوردیم سمند بود اگر نه الان اون دنیا بودیم)
    باور کنید عوص کردن لاین و لایی کشیدن برای سریع تر رسدن به مقصد درون شهر فقط و فقط 5 الی 10 دقیقه در یک مسیر 1 ساعت تاثیر داره و به قیمت تمام شده نمیارزه
    من بعد از این همه رانندگی تا جایی می تونم ماشین بر نمیدارم چون دیگه اعصابم نمی کشه و با دوچرخه میرم که اگر خواستم خیابون چپه برم ,چراغ قرمز رد کنم,دنبال جای پارک نباشم ,استارت و خاموش روشن نکنم فقط تنها بدیش اینکه میری بر می گردی میبینی گاهی اوقات زین یا یکی از چرخ نیست.
    وا مسابقم کجا بود. بعشدم من برم بیرون مامان بابامو همرام دارم
    من فقط مشکلم ترسمه وگرنه همه ی اون نکات رو رعایت میکنم
    هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده ، اموزشگام رفتم فقط باعث شد دنده اینارو یاد بگیرم اگه ماشین اموزشگاه جوری بود که مربیمم گاز و فرمونم داشت ترسم خیلی کمتر میشد
    Last edited by roya.rashidi; 17-09-2014 at 06:45.

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تنها راه حل شما افزایش تجربه رانندگی هست.اوایل که گواهینامه گرفته بود ماشین چون صفر بود سه مرتبه روز اول خاموش کردم پشت چراغ قرمز بعلت نرمی کلاج.سکته میزدم.قرمز میشدم. .هول میشدم.میخواستم از سمت از لاین یک برم لاین سه می کشیدم کنار خیابون خلوت شه بعد میرفتم لاین سه که از سر چهار راه برم سمت چپ..تند تند ماشین بر دارید حل میشه ولی اگر ماهی 4 بار بردارید همچنان این حالت باقی میمون
    تا اینکه یک سال گذاشت و دوره محدودیت تموم شد و تجربه بیشتر شده بود بزرگراه سرعت 140 رفتم و ماشین میخواست بره پارکینگ.تحول تجربه به این میگند

5. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها راه حل شما افزایش تجربه رانندگی هست.اوایل که گواهینامه گرفته بود ماشین چون صفر بود سه مرتبه روز اول خاموش کردم پشت چراغ قرمز بعلت نرمی کلاج.سکته میزدم.قرمز میشدم. .هول میشدم.میخواستم از سمت از لاین یک برم لاین سه می کشیدم کنار خیابون خلوت شه بعد میرفتم لاین سه که از سر چهار راه برم سمت چپ..تند تند ماشین بر دارید حل میشه ولی اگر ماهی 4 بار بردارید همچنان این حالت باقی میمون
    تا اینکه یک سال گذاشت و دوره محدودیت تموم شد و تجربه بیشتر شده بود بزرگراه سرعت 140 رفتم و ماشین میخواست بره پارکینگ.تحول تجربه به این میگند
    خب من همون اولش میترسم دیگه
    بی زحمت جواب این سوالم بدین اموزشگاهی نیست ماشیناش واسه مربی گازو فرمونم داشته باشن ؟؟ اینجایی که من رفتم فقط گاز ترمز داشت

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

منم شدیدا میترسم
    با اینکه گواهی نامه هم گرفتم ولی جرات نمیکنم
    حتی موقع تمرین با اینکه مربی کنارم بود وقتی از بغل ماشینی به خصوص نزدیک باشه میخواستم رد شم قلبم میومد تو دهنم نکنه بهش بخورم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

منم شدیدا میترسم
    با اینکه گواهی نامه هم گرفتم ولی جرات نمیکنم
    حتی موقع تمرین با اینکه مربی کنارم بود وقتی از بغل ماشینی به خصوص نزدیک باشه میخواستم رد شم قلبم میومد تو دهنم نکنه بهش بخورم
    سلام .
    2 جور ترس داریم :
    1- ترسی که باعث بالا رفتنِ دقت و هشیاری میشه .
    این ترس خیلی مفید هست و یک ترس خردمندانه هست .
    راننده ی خردمندِ حرفه ای از این ترسِ سودمند استفاده میکنه و احتمال تصادف رو خیلی کاهش میده چون باعث میشه هم خودش خوب و با دقت و هشیاری رانندگی میکنه
    هم مراقبِ اشتباهاتِ دیگران باشه تا اگر اشتباهی از یک راننده ی دیگه سر زد ,اشتباهش رو جبران کنه تا تصادف پیش نیاد .

2- ترسی که باعث دست پاچگی و از کار افتادن قدرتِ تصمیم گیری در مغز و انجام کارهای اشتباه میشه مثل گاز دادن به جای ترمز گرفتن
    اشتباه در دنده عوض کردن
    ترمزِ سنگین گرفتن بدون گرفتن کلاچ
    بستن چشمها و ول کردن فرمان و جیغ زدن و
    وحشت و ول کردن فرمان و پوشاندن سر و صورت با دو دست
    چرخاندنِ ناخودآگاهِ فرمان به چپ یا راست با سرعت زیاد در سرعتِ غیر مناسب یا جائی که فضای کافی وجود نداره که باعث چپ شدن ماشین و یا برخورد با ماشینهای دیگه یا مردم یا مانعی مثل کوه و دیوار و غیره میشه .
    ول کردن فرمان و جیغ زدن و یا گریه و یا ( معذرت میخوام ) ادرار غیر ارادی و یا غش کردن یا حتی سکته میشه .

برای غلبه بر این ترس باید اول از همه قبول کنیم که جز ضرر و زیان چیزی نداره و باید از مغز پاک بشه
    این ترس هم مثل نوع اول در قسمتی از مغز که عادتها در اون ذخیره میشه قرار داره ( عقلِ باطن یا شعور باطن که که وقتی برای کاری یا عادتی برنامه ریزی بشه , اونوقت دیگه اتوماتیک کارها رو انجام میده )
    عقل باطن هم سودمند هست هم خیلی خطرناک
    وقتی عادتِ خوبی در اون ذخیره میشه سودمند هست مثل عادت به حرکت ندادنِ فرمان در خالتِ ایستاده یا عادت به نگاه کردن به آینه ی عقب بدونِ تکان دادنِ سر یعنی فقط با حرکت چشمها
    اما اگر عادت بد در عقل باطن ذخیره بشه خیلی خطرناک هست مثل وحشت کردن در هنگام شنیدن صدای شدیدِ ترمز یک ماشین دیگه و وحشت و فراموش کردن رانندگی و کنترل ماشین در صورت ترکیدن یک لاستیک در حین حرکت .
    پاک کردنِ یک عادتِ بد و مضر از عقل باطن احتیاج به صرف وقت و تمرین و صبر و حوصله و عزم و اراده و انگیزه و مُشَوّق داره .
    عادتِ ترسِ منفی و زیات آور از رانندگی هم همینطوره .
    شخص باید چند کار انجام بده :
    اول از همه باید در ذهنش به خودش بقبولونه که این عادت و رفتار جز ضرر چیزی نداره پس باید پاک بشه از مغز
    دوم , باید از غرور مثبت استفاده کنه یعنی به خودش بگه من از رانندگی وحشت کنم ؟ وحشت غلط میکنه اصلاً بخواد بیاد سراغ من . پدرش رو درمیارم . نابودش میکنم و از این جور افکار که وحشت رو ضعیف میکنه .
    سوم , به خودش بگه من استفاده ی صحیح از فرمان و ترمز و کلاچ و دنده و آینه ها رو خوب یاد میگیرم , قوانین رو هم رعایت میکنم , به ماشینم هم میرسم تا همیشه سیستمهای ماشینم سالم باشه خصوصاً سیستمهای ترمز و فرمان و جلوبندی و چرخها و لاستیکها و چراغها و بوق و برف پاک کنها که باز دارنده و هدایت کننده و هشدار دهنده هستند و ایراد داشتنشون خطرناک تر از بقیه ی سیستمها هست مثل کولر و بخاری و ضبط .
    ماشینها و موتورها و افرادی که در اطرافم هستند رو دائماً زیر نظر دارم تا اگر اشتباهی کردند من جبرانش کنم تا تصادف نشه
    ار لجبازی در رانندگی و غرور و تکبر بیجا هم دوری میکنم ( رانندگی خردمندانه و باتواضع )
    از ویراژ دادن و قرطاس بازی هم دوری میکنم ( ماشین بازی ) .
    چهارم , تمرین کردن در زمینهای باز و سپس خیابانهای خلوت و سپس کمی شلوغ و سپس بسیار شلوغ ( تمرین ترمز ناگهانی با حفظ خونسردی و استفاده از فرمان هنگام ترمز کردن به جای ترمز زدن و خشک شدن دستها و هیچ کاری نکردن ) . یعنی عادت کنه در حدی ترمز کنه که چرخها قفل نشه ( اگر ABS نداره ) و همزمان با فرمان مانع از برخورد بشه نه اینکه فقط دنگی بزنه روی ترمز و بشینه تماشا کنه ببینه تصادف میشه یا نه ؟ .
    حرفهای گفتنی زیاده اما اینها چیزهای مهمش بود .
    این تاپیک رو هم بخونین به تدریج و با خودتون تمرین کنین در ذهنتون تا در عقل باطن ذخیره بشه تا اگر براتون واقعاً پیش اومد , عقل باطنتون خودش عکس العمل صحیح نشون بده .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    غلبه بر وحشت در رانندگی امکان نداره مگر با برنامه ربزیِ صحیح عقل باطن .
    عقل باطن هم برنامه ریزی نمیشه جز با تمرین و تکرار
    برای تمرین , اول باید کارها رو صحیح و کُند انجام بدین بعدش کم کم سرعت انجام کار رو بیشتر کنین تا برسین به جائی که کار رو صحیح و سریع انجام بدین
    یعنی اول هدفتون فقط یادگرفتن روشِ صحیح باشه و سرعت رو فراموش کنین وگرنه بعداً که به صورتِ عادت درمیاد اشتباه انجامش میدین

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه روانشناس میتونه کمک کنه.روانشناس تحلیل میکنه میگه اوکی خوب شما باید هر روز مثلا بری تمرین تا ترست بریزه. و اگر خیلی ترست زیاد باشه بهت میگه تمرین فایده نداره و نیاز به قرص هست.

11. 2 کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •