داداش تو همین پرشین تولز قسمت بازارچه سخت افزار تا دلت بخواد فروشنده هست کافیه اراده کنی
داداش تو همین پرشین تولز قسمت بازارچه سخت افزار تا دلت بخواد فروشنده هست کافیه اراده کنی
سلام
آخر چه سیستمی رو پیشنهاد میدین
من هم با همین بودجه یه سیستم میخوام بگیرم (سقفش 2 تومن باشه بیشتر نمیتونم هزینه کنم)
آیا با این وضع سیستم بگیرم یا لپ تاپ؟
خودم لپ تاپ Lenovo IdeaPad Z510-A رو دیدم به نظرم خوبه هم واسه گیم هم قیمتش تازه i5 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با بودجه 2 میلیونی سیستم زیر پیشنهاد میشه:
Asus HD LED 19" VS197DE / 380
Intel Core i3 4150 / 340
GIGABYTE GA-H81M-S2PH / 210
Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz / 140
Seagate Barracuda 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB / 170
Gigabyte R7 250X OC WF X3 2GB GDDR5 / 500
Corsair VS450 Power Supply / 150
100 / کیس و دریو نوری
جمعاً به قیمت 1،990
ممنون
نظرتون راجع به لپ تاپه چیه؟
از سیستم بهتر نیست؟
بدترین چز برای بازی لبتاب هست: مشکل داغ کردن داره، امکان سوختن سی پی یو کارت گرافیکش هست. اسپیکرش ضیفه، معمولا بیشتر لبتاب های ارزون قیمت صفحهنمایشش براقه با کنتراست و روشنایی پایین و زوایای دید محدوده البته بجز سری گیمینگ که اونم برای کسایی پیشنهاد می شه که دائما نقل مکان میکنند. لب تاب گرونه نسبت به pc و ضعیفه و کارایی pc رو نداره مثلا تو سری گیمینگ لب تاب msi dragon edition 2 که کارت گرافیکش gtx 780 هست در حد gtx 760 کامپیوتر قیمتشم که 10 میلیون ناقابل هست اصلا نمیضرفه در حالی که شما با این بوجه می نونی یه سیستم خدا بخری
بله سری لپ تاپ ها و all in one های دراگون msi رو دیدم که خیلی خداست
اما آخه اون لپ تاپی که بالا گفتم cpu i5 داره اما سیستم پیشنهادی i3 همچنین لپ تاپه 4 هسته ایه سیستم 2 هسته ای
کارت گرافیک لپ تاپه 2 هستش مدل nvidia 820m
صفحه نمایش لپ تاپه هم مات هستش شما یه نگاه به مشخصات لپ تاپه میکنی ببینی خوبه یا نه همین سیستم پیشنهادیه بهتره
تو نقد و بررسی لپ تاپه نوشته بود که داغ میکنه اما آزار دهنده نیست
ممنون
Core i5
لپ تاپ از کی تا حالا شده 4 هسته؟ تازه قدرت قطعات کامپیوتر با مشخصات یکسان از لپ تاپ بیشتره مقایسه اشتباهه
با کامپیوتر میتونین ارتقا بدین ولی لپ تاپ بخیر
کیفیت صفحه نمایشای لپ تاپ معمولا جالب نیس
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
مرسی پس شما سیستم رو به جای لپ تاپ پیشنهاد میدین؟
اشتباه از من بود هیچ جا ننوشته بود 4 هسته همچنین کارت گرافیکش 740m هست نه 820
لینک بررسی لپ تاپ lenovo در digikala
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)