منم روز های اول قطعی زیاد داشتم که فهمیدم مشکلازاسپلیتر بود![]()
منم روز های اول قطعی زیاد داشتم که فهمیدم مشکلازاسپلیتر بود![]()
حالا اسپلیتر خوب از کجا بگیرم تست کنم؟ تو بازار مدل های مختلف داره؟
اسپلیترم گرفتم .اونم نه یکی 2 مدل مختلف. نشد که نشد. فردا میرم مخابرات ببینم چیکار می کنم
دوست عزیز من این مشکلو داشتم میدونم چی میگی این جارو بخون.احتمال 90%حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپلیتر خوب از قیافش معلومه اون مدلهای سبک که توش خالیه بدرد نمیخوره اونایی که سنگین تره و کیفیت ساخت بهتری داره بهتره میتونی همون جا بازش کنی نگاه کنی اگه مدار درست و حسابی شامل چند عدد خازن و دو عدد سیم پیچ داشت خوبه
سلام به همه دوستان
ببینید من یه مودم dsl-200 دارم ویندوزمم 7 هست و سیستم رو رو حالت suspend 3 گذاشتم (یا همان s3 در قسمت بایوس )
مشکل اینه که وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم البته گفتم که سیستم s3 اش فعاله و منظورم از روشن کردن اینه که از s3 خارج شه مودمم یکی از چراغاش که پاور باشه روشن میشه ولی اون یکی که اسمش adsl هست روشن نمیشه در نتیجه من باید سیم usb رو بکشم تا مودم بعد گذشت حدود 20 ، 30 ثانیه که چشمک زدن چراغ adsl تموم شد بتون وصل کنم به اینترنت می خوام یکی لطف کنه راهنمایی کنه ببینم چه تنظیماتی رو باید تغییر داد مثلا باید رفت تو تنظمات پاور ویندوز یا جایی دیگه
موندم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
مال من تا حد زیادی رفع شد. رفتم مخابرات از 1 مگ کردم 512 . بعد بهمون گفتن که محل ما 1 ساپورت نمیکنه. مفت خوری دیگه در این حد؟ رضایت مشتری هم که ***.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)