تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: نظرتون در مورد la66000 ( دوستانی که اطلاعاتی دارن یا این مدل رو دارن تو رو خدا نظر بدن مهمه ) ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این مشکل به کیفیت ساخت پنل ارتباط داره و بعدش هیچ راه حلی نداره.
    مقدارش تو سونی w904 چقدر هست؟ آیا به وضوح دیده میشه؟
    فقط زمانی که تصویر به طور افقی سریع میچرخه دیده میشه و با ثابت شدن تصویر سریع میره.دوتا خط تقریبا نوار مانند وسط تی وی ظاهر میشه و خاکستری رنگ هست.
    فکر میکردم بهترین ال ای دی سال هست و نباید مشکلی داشته باشه ولی این یه مورد با زاویه دید پایین خیلی منو ناراحت کرد.
    ممکنه این مشکل فقط برای بعضی از مدلای ساخته شده باشه و بقیه سالم باشن یا برای همه همین طوره؟مثلا اگر من تی وی رو عوض میکردم ممکن بود یه w904 دیگه این مشکل رو نداشته باشه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فقط زمانی که تصویر به طور افقی سریع میچرخه دیده میشه و با ثابت شدن تصویر سریع میره.دوتا خط تقریبا نوار مانند وسط تی وی ظاهر میشه و خاکستری رنگ هست.
    فکر میکردم بهترین ال ای دی سال هست و نباید مشکلی داشته باشه ولی این یه مورد با زاویه دید پایین خیلی منو ناراحت کرد.
    ممکنه این مشکل فقط برای بعضی از مدلای ساخته شده باشه و بقیه سالم باشن یا برای همه همین طوره؟مثلا اگر من تی وی رو عوض میکردم ممکن بود یه w904 دیگه این مشکل رو نداشته باشه؟!
    بله، این مشکل در زمان حرکت دوربین به ویژه روی زمینه های با رنگ روشن مثل چمن زمین فوتبال یا آسمان دیده میشه و آزار دهنده هست.
    این نوارهای عمودی که به شکل کثیفی هستند در هر کجای صفحه ممکنه وجود داشته باشند و مقدار اون حتی ممکنه در دو تلویزیون یکسان متفاوت باشه.
    بله اگر عوض میکردید ممکن بود بهتر یا شاید بدتر باشه.
    در ال جی LA66100 که من دارم این مشکل خیلی به چشم میاد و آزار دهنده هست.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •