آره کلا جایگزین میشه
آره کلا جایگزین میشه
با هارد SSD جاگزین میشه دوستِ من
سلام
N56JN رو با گرافیک 840 رو میتونم توی تهران با چه قیمتی گیر بیارم؟ قیمت کف بازار چنده؟
دی جی کالا زده 3299000 تومن
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34~27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
قبل از خرید در مورد جایگزینی هارد و DVD سوال کن حتما. میترسم ظاهرش به هم بریزه. من فقط توی مدل گیگا بایت دیدم راحت جایگزین میشه. ضمنا معمولا توی بازار نهایتا تا 100 تومن ارزون تر میتونی گیر بیاری
ممنون
والا SSD رو الان نمیخوام بزارم. در اینده یه SSD میگیرم جای HDD میزارم ویه هارد اکسترنال میگیرم.
برای گذاشتن اس اس اس دی جای دیویدی هم این عکسهارو توی سایتهای خارجکی پیدا کردم که ssd رو تو یه قاب میزارن!!!
برای N56JN با گرافیک GT840 هم بخاطر بی پولی2.000.000 تومن رو پیش دادم و تا 11 ماه، ماهی 145.000 تومن. که در کل لپتاپ برام 3.600.000 وایساد
ویندوز هم توش نصب میکنه.
راستی رفیق خیلی ممنون که کمکم کردی. هم تو این تاپیک و هم تواین چند وقتی همه ی پستات تو بخش لپ تاب رو مطالعه کردم. سپـــــاس![]()
.................
سلام
الان داشتم تو بعضی از سایتها گرافیک 840 رو میدیدم به نظر میرسه اونچنان گرافیک قویی نیست.
الان این گرافیک در چه حدیه ؟ میتونه بیشتر بازی ها رو بکشه!!
البته اینم بگم که من لب تاپو برای بازی نخریدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی n56jk هست ارزش داره واسه 200 تومان بیخیال GTX760m بشی؟
اره درسته
JR خیلی بهتره ولی خب چون اونچنان بازی نمیکنم گرافیک برام مهم نبود. ولی خب خرید 760 عاقلانه تر بود
حالا فردا پس فردا این لپتاب بدستم میرسه. یه تست میگیرم نظرمو در بارش مینویسم
محتوای مخفی: ♣♣♣♣
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)