تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كدوم آزمون آزمايشي براي كنكور 94 ؟

راي دهنده
20. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • گزينه دو

5 25.00%
  • سنجش

8 40.00%
  • قلمچي

9 45.00%
  • گاج

2 10.00%
  • ساير

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: انتخاب موسسه براي آزمون هاي آزمايشي كنكور 95

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان من چند باری شنیدم ک طرف تو آزمون آزمایشی خیلی خوب بوده ولی تو کنکور نتیجه کاملا معکوسی گرفته، البته با منطق خودم جور درنمیاد، من خیلی به قلمچی اعتقاد پیدا کردم، فکر میکنم اگر با برنامه پیش برم و میانگین تراز خوبی داشته باشم حتما موفق میشم...
    الان یکم ب شک افتادم...
    به نظر شما میشه آدم با قلمچی سازگار باشه و این سازگاری جهت گیری غلط بده و از کنکور اصلی دورش کنه؟ این ک میگن سوالات استاندارد نیست ینی همین؟ استاندارد نبودن رو میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
    اگر سختی بیش از حده، میشه گفت این سختی تضمین کنندس یا سختیش باعث جهت گیری غلط میشه؟
    من خودم تا حالا جهت گیری غیر منطقی ندیدم بجز توی درس زیست ک ی سری از سوالاتش دقت زیاد میخواد ک برای من تمرین دقته و خوبه شما اگه فکرم میکنید اینطور نیست میشه یکم توضیح بدید؟
    متشکرم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من چند باری شنیدم ک طرف تو آزمون آزمایشی خیلی خوب بوده ولی تو کنکور نتیجه کاملا معکوسی گرفته، البته با منطق خودم جور درنمیاد، من خیلی به قلمچی اعتقاد پیدا کردم، فکر میکنم اگر با برنامه پیش برم و میانگین تراز خوبی داشته باشم حتما موفق میشم...
    الان یکم ب شک افتادم...
    به نظر شما میشه آدم با قلمچی سازگار باشه و این سازگاری جهت گیری غلط بده و از کنکور اصلی دورش کنه؟ این ک میگن سوالات استاندارد نیست ینی همین؟ استاندارد نبودن رو میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
    اگر سختی بیش از حده، میشه گفت این سختی تضمین کنندس یا سختیش باعث جهت گیری غلط میشه؟
    من خودم تا حالا جهت گیری غیر منطقی ندیدم بجز توی درس زیست ک ی سری از سوالاتش دقت زیاد میخواد ک برای من تمرین دقته و خوبه شما اگه فکرم میکنید اینطور نیست میشه یکم توضیح بدید؟
    متشکرم
    ما بارها با چشم دیدیم که دانش آموزا در آزمون های کانون و گزینه دو جزء بهترین های منطقه بودن ولی کنکور رو به زور تونستن روزانه قبول بشن. کسی که پارسال تراز کانونش بالای 6900 بود نتونسته بود سراسری قبول بشه و آزاد قبول شد. در مورد این داوطلبان اصلی ترین دلیلش ضعفشون در جمع بندی هست. همین ترازهای بالا در کانون تعداد کمیشون هستن که تو گوششون خوندن که کتاب زرد رو بخونین برای جمع بندی کافی هست، میان تو آژمون های سنجش رتبه های افتضاح به دست میارن و روحیه خدشونم از دست میدن.
    دقیقا سازگار شدن با قلمچی یعنی دور شدن از کنکور. آزمون آزمایشی رو صرفا باید برای درس خوندن با برنامش و استفاده ازش برای تمرین تست زنی در کنکور استفاده کرد. وگرنه بیای کلی وقت بزاری تست های آزمون قبلی رو حفظ کنی که دوتا تست نگاه به گذشته رو بتونی بزنی تا ترازت بیاد بالا کاریه که خیلی ها میکنن و چندماه دیگه نتیجش رو خواهند دید.
    در مورد سوالات قلمچی هم تست های غیراستاندارد در دروس تخصصی زیاد طرح میکنن. زیست شناسیشون بد نیست ولی در فیزیک و شیمی با این بهانه که سبک سوالات کنکور غیرقابل پیش بینی هست، یه تست هایی طرح میکنن که خود طراح بیاد نمیتونه کمتر از 5 دقیقه حلشون کنه. در کنکورم داریم از این قبیل تست ها ولی تعدادشون خیلی کمه و در کل 35 تا تست شیمی 2 تاشون شاید اینطور باشن که وظیفه داوطلب باهوش هم گذشتن از این تست ها و جواب ندادن بهشون هست نه وقت تلف کرد سرشون.
    در مورد سختی بیش از حد هم من در تست های ریاضی سال 91 و 92 و 93 (امسال) زیاد شاهدش بودم. تست هایی بودن که دانش آموز دیده و بعدا متوجه شده که مشابهش توی بخش تست های تکمیلی کتاب خیلی سبز هست و رفته و وقت زیادی رو تلف کرده پای اون تست ها که هیچوقت مشابهشون در کنکور نمیاد و اگه بیاد هم نباید بهشون جواب داد ...

3. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

******این کتاب مبتکران شیمی بعضی جاها ی مشکلی داره ک رو تنوع زیادی تمرکز کرده. انقدر ذهن آدم درگیر این تنوع سوالا میشه ک فرصتی برای محکم شدن راه حل اصلی تو ذهن نمیمونه بر عکس سوالای کنکور اکثرا رو ی چیز تمرکز دارن و هرسال فقط یکم پیچیده تر میشن(تستای استدلالی و مسءله ای)
    اینطور ک من فهمیدم شما راجع ب قلمچی ی همچین نظری داری مثلا من فکر میکردم قرابتم خوبه چون از ی کتاب مفاهیمو میخوندم تست تالیفی میزدم تو قلمچی همه رو جواب میدادم، الان میبینم قرابتای کنکور و سنجش ی سروگردن بالاترن... فک کنم منظور شما از غیر استانداردی همین آسونی ها یا سختی های بیموردن. مثلا گاهی تو زیست شما مطلبم خوب بلدی ولی ی دام مسخره درصدتو کم میکنه
    در مورد سنجش یا گزینه دو میشه سوالا رو گیر آورد؟ ب نظر شما خوبه قلمچی ثبت نام کرد فقط واسه برنامه؟
    بعد این ک ما اگه ب سوالای قلمچی اعتماد نکنیم منابعی رو ک براساس قلمچی انتخاب کردیمم باید عوض کنیم مثل همین قسمت تکمیلی ریاضی خیلی سبز. منابع جدیدو بر اساس آزمونای سنجش و گزینه2 انتخاب کنیم؟اونا همه درساشون قابل اعتمادن؟
    Last edited by jobberwock; 09-05-2015 at 01:11.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

******این کتاب مبتکران شیمی بعضی جاها ی مشکلی داره ک رو تنوع زیادی تمرکز کرده. انقدر ذهن آدم درگیر این تنوع سوالا میشه ک فرصتی برای محکم شدن راه حل اصلی تو ذهن نمیمونه بر عکس سوالای کنکور اکثرا رو ی چیز تمرکز دارن و هرسال فقط یکم پیچیده تر میشن(تستای استدلالی و مسءله ای)
    اینطور ک من فهمیدم شما راجع ب قلمچی ی همچین نظری داری مثلا من فکر میکردم قرابتم خوبه چون از ی کتاب مفاهیمو میخوندم تست تالیفی میزدم تو قلمچی همه رو جواب میدادم، الان میبینم قرابتای کنکور و سنجش ی سروگردن بالاترن... فک کنم منظور شما از غیر استانداردی همین آسونی ها یا سختی های بیموردن. مثلا گاهی تو زیست شما مطلبم خوب بلدی ولی ی دام مسخره درصدتو کم میکنه
    در مورد سنجش یا گزینه دو میشه سوالا رو گیر آورد؟ ب نظر شما خوبه قلمچی ثبت نام کرد فقط واسه برنامه؟
    بعد این ک ما اگه ب سوالای قلمچی اعتماد نکنیم منابعی رو ک براساس قلمچی انتخاب کردیمم باید عوض کنیم مثل همین قسمت تکمیلی ریاضی خیلی سبز. منابع جدیدو بر اساس آزمونای سنجش و گزینه2 انتخاب کنیم؟اونا همه درساشون قابل اعتمادن؟

ببینید حتی در قلمچی هم تعداد اون سوالات تخیلی و غیرعلمی زیر 25% در هر درس هست ولی خب همین مقدار هم خیلی تاثیرگذاره. اگه با تراز و بقیه مسایل آزمونش مشکلی ندارین برین قلمچی.
    سنجش که تست غیراستاندارد زیاد داره کلا. آزمون های امسالش یخورده بهتر شده بودن سال بعدم تعداد آزموناش افزایش یافته همین تابستونم چند مرحله آزمون داره. گزینه دو هم از وقتی سروش موئینی تست ریاضیش رو طرح میکنه از اینجور تست ها توش دیده میشه متاسفانه. زیست شناسیش هم که قبلا بهترین طراح ها رو داشت آقایان سرودی و هاشمی طراحان فوق العاده ای بودن و تستاش خوب بود ولی عوضش کردن و یه دبیر کاملا معمولی رو آوردن ( اقای پازوکی ) که متاسفانه به اسلوب طراحی تست مشابه کنکور سراسری هم اعتقاد نداره اصلا.
    به نظر من شما اگه فار غالتحصیل هستین هر آزمونی رو که راحت هستین انتخاب کنین. اگه هزینه قلمچی رو دارین برین قلمچی ولی اولش شرط کنین که به هیچ وجه در برنامه های اجباری و گردهمایی ها و جلسات گروهی و ... شرکت نمیکنین و به هیچ وجه کتابهای اجباریش رو تهیه نمیکنین اگه با این شرط ثبت نامتون کردن برین. اگرم نه که خب همین سنجش خیلی خوبه من آدمیو میشناسم که به همین سنجش اکتفا کرد و امسالم قراره رتبه خوبی بیاره.
    در مورد منابع که به هیچ وجه ارتباطی به آزمون نداره و شما باید منابع درست حسابی رو انتخاب کنین نه منابعی که موسسه آزمون سفارش کنه. کتاب های موسسه قلمچی تا الان یه دونه کتاب هم من ازش ندیدم که صلاح بدونم معرفیش کنم برای بقیه. در تمامی درس ها کتاب هایی که برای کنکوری ها توصیه میکنیم هیچکدومشون قلمچی نیستن. البته شاید بعضی ها کتابی از قلمچی دیده باشن که مفید حسش کرده باشن ولی من چیزی ندیدم که از رقباش بهتر نباشه.

6. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام این متن خیلی مفیده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سلام این متن خیلی مفیده
    http://maktabestan.ir/1393/07/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C.html

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    با این اوصاف ک دوستان فرمودن قلمچی فقط مزیت برنامه رو داره، چون غیر استاندارد بودنش تو تفکیک دانش آموز قوی از ضعیف تاثیر منفی میذاره و دیگه تراز و رتبه بی اهمیت میشه
    یه سوال؛ من اگه نخوام ب سولاتش تکیه کنم، پس چطور در طول این 10ماه مونده، به روشهای خودم و ب تستهایی ک میزنم و چیزایی ک یاد میگیرم اعتماد داشته باشم؟ دوستان مگه هدف اصلی سنجش نیست؟ وقتی نتونم ب تراز و رتبه اعتماد کنم، آزمون دادن ب چ درد میخوره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    با این اوصاف ک دوستان فرمودن قلمچی فقط مزیت برنامه رو داره، چون غیر استاندارد بودنش تو تفکیک دانش آموز قوی از ضعیف تاثیر منفی میذاره و دیگه تراز و رتبه بی اهمیت میشه
    یه سوال؛ من اگه نخوام ب سولاتش تکیه کنم، پس چطور در طول این 10ماه مونده، به روشهای خودم و ب تستهایی ک میزنم و چیزایی ک یاد میگیرم اعتماد داشته باشم؟ دوستان مگه هدف اصلی سنجش نیست؟ وقتی نتونم ب تراز و رتبه اعتماد کنم، آزمون دادن ب چ درد میخوره؟
    یکی از معایب قلمچی هست و نمیشه کاریش کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    ترازای گزینه 2 چرا انقد تخیلیه؟
    تراز من 9500 شد !!!
      محتوای مخفی: درصدها 

ادبیات 64
    عربی 89
    دینی 64
    زبان 89

ریاضیات 32
    فیزیک 42
    شیمی 54

آمار کل نزدیک 7000 نفره ولی ترازاش اصلا قابل اعتماد نیست
    برای مهرماه برم همین گزینه 2؟
    برای تابستون فقط درسای سوم تو برنامش بود (هرچند من عربی 2 رو تموم کردم و فیزیک2 فصل 1 و 4 تقریبا تموم شده)
    اینطور که معلومه میخوان هزینه همه آزمون ها تا پای کنکور رو بگیرن و انتخابی نیست.برنامه مطالعاتیشونم تا عید تموم نمیشه!

- - - Updated - - -

سلام
    ترازای گزینه 2 چرا انقد تخیلیه؟
    تراز من 9500 شد !!!
      محتوای مخفی: درصدها 

ادبیات 64
    عربی 89
    دینی 64
    زبان 89

ریاضیات 32
    فیزیک 42
    شیمی 54

آمار کل نزدیک 7000 نفره ولی ترازاش اصلا قابل اعتماد نیست
    برای مهرماه برم همین گزینه 2؟
    برای تابستون فقط درسای سوم تو برنامش بود (هرچند من عربی 2 رو تموم کردم و فیزیک2 فصل 1 و 4 تقریبا تموم شده)
    اینطور که معلومه میخوان هزینه همه آزمون ها تا پای کنکور رو بگیرن و انتخابی نیست.برنامه مطالعاتیشونم تا عید تموم نمیشه!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سیستم تراز دهی گزینه دو و قلچی متفاوت هست.
    قلچی تراز نهاییش 9000 هست ولی گزینه دو فکر کنم 15000

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سیستم تراز دهی گزینه دو و قلچی متفاوت هست.
    قلچی تراز نهاییش 9000 هست ولی گزینه دو فکر کنم 15000
    الان من برای بعد از مهر ماه چیکار کنم به نظر شما؟
    برم قلمچی یا گزینه 2 بمونم؟
    با توجه به اینکه با برنامه گزینه 2 خوندم و توی تابستون فیزیک 1 و درسای دومو تموم نکردم توی برنامه قلمچی فرصت برای مطالعشون هست؟
    کلا احساس میکنم سوالای گزینه 2 بیخودی سخت و روحیه خراب کن هستن و از سطح کنکور بالاترن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •