تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 3 از 47 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مرسی از کمک ها برخلاف فکر اولیم خیلی با عمومی ها بیشتر دارم حال می کنم ! اون ساعاتی رو که صرف ادبیات و عربی می کنم عین برق میگذرن ! یه سوال درباره ریاضی(تجربی) : زماندار چطور و از کجا بزنم به نظرتون ؟ من یه خیلی سبز رو دارم فقط که مثلا الآن که فصل دنبالم همه حدود 200 تستشو زدم . اگه بخوام اینا رو دوره کنم به صورت تست زماندار زمان اضافیم میارم آخه یه بار خوب زدم و کلا توی ریاضی من ایرادات یادم میمونن . فیزیک گاج حرکت قشنگش اینه که : 1 . سوالایی که باید دوره بشن رو علامت زده . 2 . آخر هر بخش 10 تا سوال اورده مخلوط از سوالای اون بخش آدم زماندار می زنه . الآن ولی ریاضی خیلی سبز این دو مورد رو نداره متاسفانه . شما نظرتون چیه ؟ منبع خاصی هست ؟(تصمیم گرفتم هر شب یه 25 تا سوال رو زمان دار بزنم تا به تدریج این بی دقتیا برن . الآن 70 تا تستی که زدم 10 تاش بی دقتی محاسباتی دراومد ! 60 تای دیگه درست !)
    در مورد هر درسي كه مطمعن هستي زمان اضافه مياري ديگه نيازي به تست زماندار در منزل نيست همون سر جلسه آزمون هاي آزمايشي كه تست زماندار ميزني واست كافيه. من هيچوقت تست زماندار زيست و زبان نزدم چون هميشه وقت اضافه مياوردم و همينطور هم شد سر جلسه. اصولا رياضي تجربي درسي هست كه بايد چندتا مبحث ازش انتخاب كرد و فقط اونها رو خوند و سر جلسه فقط به اونها جواب داد ولي شما كه در درس رياضي قوي هستي ( و اين خودش تضمين كننده قبوليت هست ) نيازي نيست حتما تست زماندار بزني. اصولا تست هاي كتاب هاي رياضي تجربي به صورت تست سنجشي زماندار تهيه نشدن بلكه تست آموزشي هستن. اگه خيلي روي تست زماندار رياضي وسواس داشته باشي ميتوني از اينترنت آزمون هاي پارسال كانون و سنجش و گزينه دو رو بخري ( دونه اي 1000 تومن ايناست ) و تست هاي رياضيشون رو به صورت زماندارد حل كني.

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تعدد منابع *** تعدد منابع آموزشي آسيب شديدي به دانش آموز ميزنه كه مهمترينش سردرگمي و گيجي در استفاده از اونهاست. به هيچ وجه سراغ منابع متعدد نرين مگر در مورد برخي دروس و اون هم به شرطي كه يك منبع رو تموم كردين و نكته هاش رو در خلاصه نويسي درج كردين و سپس ميخواين برين سراغ يه منبع ديگه براي تسلط بيشتر. هرچند اين موضوع زياد مورد تايد بنده نيست (‌به جز در مورد درس زبان ) معمولا اگه يه منبع استاندارد رو تموم كرده باشين ديگه نيازي به منبع بعدي نيست. به عنوان مثال بهترين منبع رياضي براي رشته تجربي رياضي خيلي سبز هست و دانش آموز تجربي نبايد منبع ديگه اي به جز اون بخونه. البته اگه دانش آموزي خيلي سبز رو تموم كرد و اونقدر وقت اضافه داشت كه به سراغ منبع ديگه بره و همينطور درس هاي ديگرش نياز به تقويت بيشتر نداشت ( كه چنين دانش آموزي پيدا نميشه ) ميتونه كتاب مهروماه يا تخته سياه رو هم كار كنه و تسلطش بيشتر بشه. ولي درسي مثل زبان كه هرچي بيشتر تست تاليفي بزني بهتره و همينطور با زمان كم ميشه يه منبع رو توش تموم كرد، ميشه بعد از تموم كردن كتاب زبان مبتكران رفت سراغ كتاب زبان كياسالار.منابع حياتي كه من توصيه ميكنم هر داوطلب تجربي حتما تهيه كنن و به جز اونها به فكر منابع ديگه نباشن اينا هستن :‌ رياضي فقط و فقط رياضي تجربي خيلي سبز و نه هيچ منبع ديگه اي. زيست يا زيست جامع گاج يا زيست هاي سال به سال نشر الگو. شيمي پيش 1 : خيلي سبز شيمي پيش 2 : مبتكران. بقيه درس ها منابع موجود در بازار رقابتي هستن ميشه از خيلي هاشون استفاده كرد ولي در مورد اين چندتا منبع اصلا توصيه نميكنم منبع ديگه اي بگيرين.
    Last edited by Alireza SM; 28-06-2014 at 18:03.

4. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آخه این بی دقتیا نابود کنندن ! درسایی که قوی ترم بی دقتیم بیشتره ! یادم نمیاد شیمی بی دقتی کرده باشم تا حالا : دی
    امروز یه بی دقتیای عجیبی داشتم که باورم نمی شد ، توجه کردم دیدم تا زمان رو نگاه می کنم و با توجه به زمان تست می زنم بی دقتیا چند برابر میشن . زیست من ضعیف نیست ولی خوب از اونایی نیستم که بگن زیستش محشره . سال قبلم آزمون می دادیم تراز زیستم رو 6700 اینا می چرخید(بر خلاف ریاضی که 8000 بود) . گاها کمتر از اینم میومد البته . کلا تو 4 درس میتونم بگم قویم : ریاضی ، فیزیک(که البته حرکت داره خلافشو ثابت می کنه ! سوالاشو حل می کنم ولی هنوز تو دست نگرفتم فصلو یعنی هر لحظه ممکنه یه سوالی ببینم که یا بمونم توش یا کلی حلش طول بکشه ، ولی توی فصلی مثل مغناطیس اینطوری نبوده* ، عربی و زبان انگلیسی . برای همین برام مهمه که این نقاط قوتمو حتما ازشون استفاده کنم .
    دروسی که نیاز به تلاش جدی دارم هم زیست و ادبیاتن(املا و لغاتم خیلی ضعیفن ، قرابتم خوبه ، آرایه در حد متوسطم) . درس آمار رو هم البته تا حالا یک بار فقط روخونی کردم اونم برای امتحانات !
    شیمی 2 معلممون بر خلاف معلم سوممون افتضاح بود ، با المپیاد کامپیوتر من(اون زمانا تجربی نبودم و ریاضی می خوندم برای المپیاد کامپیوتر) و غیبت های سر کلاس هم همراه شد ، کلا وضعش خرابه به خصوص فصل 3 و 4 که میدونم جز مهم ترینان .
    Last edited by Arrowtic; 28-06-2014 at 18:11.

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hosseinspell's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Maku

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم که بی جواب نمونم خوش حال میشم
    1.کل کتاب های دوم و سوم رو تو سه ماه تابستان تموم کنم زیاده رویه یا کاره نرمالیه؟
    2.کدوم کتاب های سال اول باید خونده بشه و کدوما نباید؟
    3.به (گاج یا قام چی یا ....) تو دوران سه ماهه ثبت نام کنم یا بمونه تو مهر ثبت نام کنم؟
    4.مثل دوران مدرسه برنامه ریزی روزانه ، برنامه ریزی کنم یا دوران کنکوری متفاوته؟
    5.بعضی از درس ها ( مثلا حمله هیدری در ادبیات 2)تو 4 سال اخیر حتی یک سوال هم نیومده اینجور درسا رو مطالع کنم یا مهم نیست؟
    6.یکی میگفت باید ریاضیات دوران راهنمایی هم خونده بشه ، درسته؟
    7.هفته ای یه روز برای جبران درس های عقب مونده و یه روز فقط استراحت جدا کنم و بقیه روزا فقط مطالعه و تست و کلاس ... خوبه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم که بی جواب نمونم خوش حال میشم
    1.کل کتاب های دوم و سوم رو تو سه ماه تابستان تموم کنم زیاده رویه یا کاره نرمالیه؟
    2.کدوم کتاب های سال اول باید خونده بشه و کدوما نباید؟
    3.به (گاج یا قام چی یا ....) تو دوران سه ماهه ثبت نام کنم یا بمونه تو مهر ثبت نام کنم؟
    4.مثل دوران مدرسه برنامه ریزی روزانه ، برنامه ریزی کنم یا دوران کنکوری متفاوته؟
    5.بعضی از درس ها ( مثلا حمله هیدری در ادبیات 2)تو 4 سال اخیر حتی یک سوال هم نیومده اینجور درسا رو مطالع کنم یا مهم نیست؟
    6.یکی میگفت باید ریاضیات دوران راهنمایی هم خونده بشه ، درسته؟
    7.هفته ای یه روز برای جبران درس های عقب مونده و یه روز فقط استراحت جدا کنم و بقیه روزا فقط مطالعه و تست و کلاس ... خوبه؟
    سلام

1.اصلا نرمال نیست! اصلا سعی نکنین درسا رو زود تموم کنین
    2.فقط کتاب فیزیک اول دبیرستان باید خونده بشه
    3.به نظر من خودتون با برنامه بخونین بهتره بعد از مهر هم کنکور آزمایشی
    4.قطعا متفاوته
    5.این سوال خیلی عجیبه! حذف درسی از ادبیات کلا فکر حذف درس و مبحث بزارین کنار - تمام درس ها و مبحث ها باید خونده بشه الان خیلی زودِ واسه این حرفا.
    6.اگه اتحاد ها و ... یادتون رفته یه مرور کوتاه بکنین، ولی جز منابع کنکور نیست و ضرورتی نداره
    7.قانون خاصی نداره باید به شرایط و روحیه خودتون توجه کنین.
    تا حوصله و حس حالش هست بخونین اصلا فکر استراحت نباشین ولی اگه خسته شدین استراحت کنین درس نخونین
    (اینکه معین کنید فلان روز استراحت میکنم اشتباهِ چون ممکنه پس فردای اون روز حس و حال نداشته باشین و وقت بیشتری هدر میره)

9. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان در مورد این که می گن کل کتاب های پایه رو تموم کنند بیشتر پیشنهاد می دم مباحثی از زیست پیش رو بخونند
    زیست رو هر چقدر بیشتر بخونید ایراد نداره.
    وقتی هم که مبحث دینامیک دوم رو می خونید حتما سعی کنید نکات مربوط به سال چهارم رو هم دوره کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

.................................................. .
    Last edited by B-Prot; 11-12-2014 at 08:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

.................................................. . .
    Last edited by B-Prot; 11-12-2014 at 08:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hosseinspell's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Maku

پيش فرض

سلامی دوباره
    آقا من منابع زیادی دارم که همش از خانواده برام ارث رسیدن

میشه بهترین منابع رو تو همه دروس معرفی کنین....

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

لطفا یکی از افراد موفق بیاد یه برنامه بزاره.

چند ساعت باید درس در روز خوند؟
    22 ساعت :|
    ببین اصلا" مهم نیست حتما" تو یه روز مثلا" 10 ساعت بخونین ، بعدش هم برنامه روزانه طبق تجربیات من اصلا" جواب نمیده ، بهترین برنامه هفتگیه ... اونم باید خودتت ببینی چه درسایی رو باید بیشتر بخونی کدوما رو بلدی و...
    اگه میخوای تابستون درس بخونی نظر من با هفته ای 10 تا 15 ساعت شروع کن بعد کم کم به 20 برسون و دیگه از مهر به بعد به 30 .............. جو هم نگیرتت یهو بخوای از روزی 12 ساعت درس شروع کنی ! آهسته ولی پیوسته درس بخون ، فعلا" وقت زیاد داری ولی ازش درست استفاده کن .

سلامی دوباره
    آقا من منابع زیادی دارم که همش از خانواده برام ارث رسیدن

میشه بهترین منابع رو تو همه دروس معرفی کنین....
    سلام .
    رشته ات چیه ؟ یه لیستی از منابعت بزار بهت بگم کدوما بهتره

15. 2 کاربر از mbadboy7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •