تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: فوری گلکسی نوت 3 یا گلکسی اس 5 ؟

2. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

4. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

6. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای G3 رو نمیدونم ولی انت دهی G2 افتضاحه.یعنی میری بالای شهر که باید پر انتن باشه انتن نمیده.یک مشکلی هم هست که گوشی گاهی وقت خود به خود خاموش میشه
    برای سونی هم که میگن بلند گو هاش زیاد جالب نیست.
    من خودم مونده بودم وایسم s5 بخرم یا نوت 3 به این نتیجه رسیدم که همیشه نوت از سری اس بهتره.رفتم نوت 3 خریدم الانم دارم ازش لذت می برم.به نظرم اگر عجله نداری می تونی 4 ماه احتمالی رو صبر کنی وایسی نوت 4 بخر اگر نه هر کدوم از سری نوت 3 بخری ضرر نکردی.کیفیت بازی تو نوت ان900 مقداری کمی بهتره و از اونطرف ان9005 بخاطر سی پی یو 4 هسته ایی کمتر گرم میشه.این قابلیت ضد اب هم برای مکان های دائم بارونی نه ایران که از 365 روز 310 روزش افتابی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اصلا این طور نیست که بگی نوت 3 900 چون 8 هستس بهتره باید به فرکانس پردازنده بازدهی پردازنده دمای پردازنده و پردازنده گرافیکی اون دقت کرد که تنها چیزی که 900بهتر داره پردازنده برای مصرف انرژی کمتر هست که 9005 با باتری قویتر اونو برطرف کرده و اینم بگم 8 هسته به صورت همزمان با هم کار نمیکنن و و اینکه پردازنده ا9005 و پردازنده اس5 تقریبا یکیه ....نمیدونم منظورت از بازی بهتر چی بود ولی در کل بازیای امروزی با رم1 و سی پی یو 2 هسته 1.5 گیگاهرتز مشکلی ندارند و با فریم بالا اجرا میشن اما اگه کسی برا بازی گوشی بخره احمقه چون با پول اون میتونه یه کنسول نسل 8 بخره واینکه خیلیا گوشی سامسونگ رو با بقیه اندرویدیا مقایسه میکنن چون بیشتر یا اطلاعاتی ندارن یا تعصبی عمل میکنن چون صفحه نمایش امووال ای دی رو به 100 از اون صفحه نمایش مسخره عوض نمیشه کرد و...

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تو مقایسه های همین سایت های ایرانی عکس های از بازی هایی مثل GTA و planet vs zombies 2 انداخته بودند که نسخه 900 به مقدار خیلی کمی شفاف تر و پر رنگ تر بود.شما تنظیمات همین gta تا اخر ببر بالا و ویبرشم فعال کن مطمئن باش هر یک ربع 2 ثانیه افت فریم داری.الان اگر کسی برای بازی این گوشی رو بخره ...ه؟واقعا متاسفم با این طرز صحبت کردنتون.شما نباید همه رو با خودوتن مقایسه کنید.شما نزدیک دو میلیون پول دادید فقط برای قطعات سخت افزاریش هست اگر نه این نرم افزاری با یک گوشی 1 تومانی یا کمتر چه فرقی داره؟
    درسته کنسول از این ارزون تر و بهتره ولی پول هر بازی 200 تومانه.شما بخوای بری سر کار نمی تونی کنسول رو برداری و بزنی زیر بقلت ببری.تو مترو یا تاکسی نمی تونی با کنسولت بازی کنی.اگر دانشجو باشی سر کلاس ها چرت و پرت بهترین یارته.مشخصه شما هنوز تو خونه ایی هستی و نمی دونی کسی سنش میره بالا اصلا وقت نداره شب بیاد خونه بازی کنه چون از صبحش اینقدر تو بیرون از خون جون داده که شب میاد شکم پر کنه بخوابه و این گوشی مثل یک PC ضعیف همراه میمونه شما می تونی تو اوقاتی الکی باید بگذره رو بهترین استفاده رو کنی

10. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصلا این طور نیست که بگی نوت 3 900 چون 8 هستس بهتره باید به فرکانس پردازنده بازدهی پردازنده دمای پردازنده و پردازنده گرافیکی اون دقت کرد که تنها چیزی که 900بهتر داره پردازنده برای مصرف انرژی کمتر هست که 9005 با باتری قویتر اونو برطرف کرده و اینم بگم 8 هسته به صورت همزمان با هم کار نمیکنن و و اینکه پردازنده ا9005 و پردازنده اس5 تقریبا یکیه ....نمیدونم منظورت از بازی بهتر چی بود ولی در کل بازیای امروزی با رم1 و سی پی یو 2 هسته 1.5 گیگاهرتز مشکلی ندارند و با فریم بالا اجرا میشن اما اگه کسی برا بازی گوشی بخره احمقه چون با پول اون میتونه یه کنسول نسل 8 بخره واینکه خیلیا گوشی سامسونگ رو با بقیه اندرویدیا مقایسه میکنن چون بیشتر یا اطلاعاتی ندارن یا تعصبی عمل میکنن چون صفحه نمایش امووال ای دی رو به 100 از اون صفحه نمایش مسخره عوض نمیشه کرد و...
    جوشوووووووووووووووونننننن ننننننننننننننننننننننننن چه بی تعصب قربونتون عزیز
    چی میخواهی بشنوی اخه چرند میگی تو صفحه نمایش بهترین و واقعی ترین رنگ ها رو (واقعی نه پر رنگ و لعاب) دست ال جی هست چی میگی جیگر اگر اشتباه میکنم بگو اشتباه فقط بدون من نکسوس4 دارم خودم میدونم چی دیدم و چی میگیم صفحه نمایش دیگه دست ال جی هست بعد نکسوس 5 هم که یه مدت میگفتن بالاترین کیفیت نمایش ساخته شده توسط بشر رو داره که تولید ال جی هست و اینا به کنار دیگه جی 2 که حرف نداره جی 3 هم که تو راهه که اون همه رو خورده اون رزولوشن هنوز توی مانیتور ها و تلویزیون ها به صورت گسترده استفاده نمیشه که ال جی رفته سراغ ساختش اونم رو گوشی
    Last edited by 1376MAXIMUM; 20-06-2014 at 22:12.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم همین فکر رو میکنم کجاش خوب بود تنها مزیتش این بود که ضد اب بود نسبت به رقیب هاش

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

جفت گوشی ها تو دسترسمه به نظرم من کیفیت نوت 3 از جی 2 بهتره یعنی شفاف تره.حتی بازی ها به نظرم تو نوت 3 جذاب تره.از لحاظ کارایی جی 2 خیلی راحت تره از نوت 3 هست.نوت یکم باید باهاش کار کنی و بعضی قابلیت هاش خیلی پیچیده است. شارژ کامل جی2, 90 دقیقه طول میکشه ولی نوت سه 2 ساعت.اندازه جی 2 کمی کوچیکتر و به نسبت سبک تره ولی دستگیری نوت 3 راحت تره.جی 2 یکجورای لیزه.بعلت اینکه جی2 نمایندگی رسمی الجی داره پخش میکنه داخلش خود گوشی راهنمای فارسی داره در صورتی که نوت 3 راهنمای انگلیسیش رو باید از سایت دانلود کنی.ولی انت دهیش جی 2 واقعا رو اعصابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سامسونگ هم ایران نمایندگی داره....راجب اقای اقای 1376ماکسیموم چیزی نمیگیم اما بهتره اگه که شده یه بار صفحه نمایش امو ال ای دی رو از نزدیک ببینی اونوقت نظر بدی در ضمن اصلا تعصبی حرف نزدم اگه بدونی تو پستای قبل گفتم اپل هم مارک بسیار عالی هست...با تشکر
    Last edited by سعید1400; 21-06-2014 at 03:24.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •