دمای بالای msi باعث مشکل میشه؟اگه میشه باید چه مدت بازی کرد؟
CPU و GPU دمای کاریشون حدود 100 درجست( بسته به مدل چند درجه این ور اونور ) و مشکلی براشون پیش نمیاد ولی به هر حال عمر لپتاب میاد پایین.
فک کنم با یه کول پد بشه دما رو زیر 90 نگه داشت ولی زیر مدل MSI رو که میدیم زیاد جا برا نفس کشیدن نزاشتن براشباید تست کنیم و ببینیم
منم می خوام امروز یا فردا بردم msi بگیرم از کجا میگیری شما؟
یکی از بچه های همین فروم نمایندگی MSi هست احتمالا برم از اون بگیرم اگر MSI بخوام. مشخصاتش رو برات پ.خ میکنم
از اونجا که بنده ارسال کمی در فروم درام نمی تونم پیام شما رو پاسخ بدم اینجا میفرستم.
این لپتاپ کیف اوریجینالش چطوره بدرد میخوره برای مثال توی مترو لپ تاپ له نمیشه
اینجا سوال بعدی پیش میاد که این لپ تاپ مقاوم هست بخاطر جنس پشتش میگم چون لپ تاپ قبلیم فشار اومد ترک خورد led !
سوال زیاد دارم) اگر امکانش بود توی یاهو یا ... چت میکردیم مناسب تر بود
منم ک هنوز نگرفتمش. نمیتوننم جواب درستی بدم. کیفی ک من دیدم ی کیف نسبتا معمولی ب نظر میاد. توی مترو اگه بخوای تو شلوغی جلو در وایسی که فولاد هم باشه ترک میخوره![]()
جالبه اون موقع که می خواستم لنووy510p بگیرم همه جا می خوندم می گفت داغ میکنهالان اینم که میگین داغ میکنه تازه 4700 رو میگفتن داغ میکنه اینکه 4800
![]()
تو سایت نوت بوک چک چیزی درباره ی n550jh نوشته نشده. راستی میشه کارت گرافیک هر کدوم رو عوض کرد؟
Last edited by kasrahasannezhad; 08-06-2014 at 10:32.
این پسوندای اسوس قاطی پاتیه. توی الدیجیتال نوشته jn یه جا دیگه jk و .... من jh ندیده بودم. بگرد دنبال لپتاب اسوس با گرافیک 850 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)