تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: گوشی اندروید زیر 650 تومان

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

من این پیشنهاد رو میدم:
    HTC Windows Phone 8S ( قیمت حدود 470 هزار تومان )
    HTC Windows Phone 8S یک جایگزین برای Lumia 520 است. دستگاه بسیار خوبی است و در طیف گسترده ای از رنگ ها می آید. هر دو دستگاه دارای سخت افزار مشابه با قیمت مشابه می باشند، جر اینکه HTC دارای نمایشگر اندکی بهتر و باتری بزرگتر ( غیرقابل تعویض) (1700 میلی آمپر بر ساعت در برابر 1430 میلی آمپر بر ساعت) می باشد. این دستگاه دارای 4 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی به جای 8 گیگابایت است، اما هر دو می توانند با اسلات کارت microSD گسترش یابند.

مهمتر از همه، HTC 8S فاقد دسترسی به اپلیکیشن های انحصاری نوکیا و سرویس ها می باشد. اما دارای Beats Audio است که بسته به استفاده شما می تواند ارزشمند باشد.

نقاط قوت:

• نمایشگر 4 اینچ WVGA با تراکم پیکسل 233ppi
    • Krait دو هسته ای
    • دوربین 5 مگاپیکسل با قابلیت ضبط 720p
    • Office Suite رایگان

نقاط ضعف:

• حافظه داخلی 4 گیگابایتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ممنون. ولی حتما اندروید میخوام

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من هم مثل ایشون چند روزه دنبال گوشی میگردم. خودم Huawei G525 دارم و ازش راضیم ولی میخوام بدم به کسی و برای خودم یه گوشی دیگه بگیرم. جی 525 باتری متوسط رو به ضعیفی داره

ولی رزولوشن خوبی داره(QHD) و از پس اکثر برنامه ها و بازی های متوسط بر میاد. ضعفش فقط باتریش هست که مصرفش بالاست.

توی این چند روز حسابی دنبال گوشی بودم و اکثر گوشی های رنج 500 رو بررسی کردم تنها موردی که نظرم رو جلب کرد فقط و فقط LG L70 بود. تنها ضعفش رزولوشن WVGA هست ولی من چون زیاد بازی سنگین نمیکنم برام مهم نیست. اما به جاش باتری فوق العاده ای داره که توجیه پذیر هم هست. صفحه 4.5 اینچی با باتری 2100 میلی آمپری و سی پی یو کم مصرف Cortex a7. فکر میکنم 2-3 روز راحت جواب بده با کارای روزمره.

فیلم بررسی L70 که کیفیت صفحه وجد آوره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من چند گوشی رو مقایسه هاشون رو توی سایت های انگلیسی خوندم و فیلم هاشون توی یوتیوب دیدم و جز ال جی بقیه حرف زیادی برای زدن جلوش ندارن.

یه چیز دیگه: اینکه گوشی با صفحه TFT نخر زاویه دید و کیفیت صفحه بسیار آشغالی داره. به جاش سعی کن IPS بگیری که گوشی های هواوی و ال جی اکثرا IPS هستن.
    Last edited by pcsoft; 11-06-2014 at 13:19.

4. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز فقط برو تو فکر neo m1

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •