تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: چه کنیم جهان اولی شویم؟

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

عذر می خوام این سیاست خیلی بی پدر و مادره.ریش سفید ها هم از کوره در میرن چه برسه به جوون ها.

الان تو هیچ جای دنیا به معنای واقعی کلمه چیزی به اسم اعتراض به حکام وجود نداره.یا تو یک کشوری اصلا حق اعتراض وجود نداره و یا اینکه در کشور دیگه راحت جمع میشن جلوی کاخ ریاست جمهوری و علنا و بدون دردسر میان دولت اون کشور رو مورد نقد قرار می دهند.ولی باز اینها هم از نوع فرمالیته است و در عمل و نتیجه فرقی با نقد نکردن نداره.هزاری هم که مردم جمع بشن و یک مجمعی درست کنند و بگن که اقای رییس ما این مشکل رو داریم .وقتی می بینند به مشکلشون رسیدگی نمیشه در نهایت شروع یک اعتراض و اغاز توپ و اتش.

مصرف گرا که هستیم و در دلالی مهارت های ویژه ای رو داریم!!!!! اما صنعتی نیستیم.

در جاهای دیگه هم تهدید وجود داره.نقدهای سیاسی خیلی هاشون جنبه فرمالیته داره.
    منظور من اعتراض فرمالیته و بی تاثیر نیست، در کشور های خارجی مثل کشور های اروپایی اگه فلان استان دار یکم به مالیات اضافه کنه و بی عدالتی انجام بشه، خودتونم تو اخبار دیدید مردم میریزن خیابونو و تا اون مالیات کم نشه، دست بر نمیدارن، این یعنی اعتراض سازنده.

اعتراض منظور نقد نیست، ما الان مشاهده میکنیم که برخی سیاست مداران کار های رییس جمهور رو نقد میکنن و بعضی از اونها سازنده نیز هست، منظور از اعتراض، حرکت بسیار جدی برای بهبود اوضاع است که تظاهرات هم میتونه جزوش باشه
    در نقد ممکنه خوبی ها هم گفته بشه ولی در اعتراض نه.

من گفتم اعتراض به حاکم مسلمان مگه رییس جمهور حاکم اصلی ماست؟
    امیدوارم متوجه شده باشید.

یه نکته:

واقعا بحث داره جنحالی میشه، تقاضا دارم دیگه ادامه پیدا نکنه.
    Last edited by Demon King; 01-06-2014 at 16:51.

2. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگر جهان اولی شدن یعنی صنعتی شدن و مصرف گرا شدن، کافیه همه فکر و ذکرمون رو به اینا معطوف کنیم، صنعتی بشیم.
    چارلی چاپلین در فیلمش تبعات عصر جدید و دوران صنعتی شدن رو نشون داده که آدما از هم دور تر و دور میشن.

البته منظورم این نیست که تو کشورایی که امروز صنعتی نیستن وضعیت اخلاق بهتره، جه بسا بدتر هم هست.
    اگر کشوری در کنار صنعت، تو بحث اخلاق و انسانیت هم پیشرفت میکرد، اسم جهان اولی مناسب تر بود.
    ما امروز فقط کشورهای صنعتی داریم و کشورهای صنعتی با دُز کمتر که شده ملاک جهان اول و سوم !!!
    اولا این صنعتی شدن نیاز پیشرفت و بالابردن زیرساختای فرهنگی و اجتماعی و بهداشتی و سوادی ..... هستش یعنی علت صنعتی شدن اینه که با افزایش جمعیت و نیاز به توسعه بیشتر این صنعت و اقتصاد بهتر هست که زیرساختای توسعه رو ایجاد می کنه

دوما صنعتی شدن و بالطبع اون پیشرفت در اقتصاد مصرف گرایی میاره(تا چرخای اقتصاد بچرخه)که البته تا حدی هم خوبه(افراطش رو نمیگم) و به ذات خودش چیز بدی نیس

+

پس امیدوارم متوجه شده باشید که صنعتی شدن و مصرف گرایی به نوبه خودش و به اندازش خیلی هم خوب و میتونه سطح زندگی رو(از بهداشت گرفته تا سواد و فرهنگ و ...)بالا ببره که کشورهای در حال توسعه رو از کشورهای توسعه یافته متمایز می کنه

.

.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بحث سر این بود که منظور از جهان اول بودن، یک جهان بسیار صنعتی هست، یا جهان اول یکسری ارزش های دیگری غیر از یک جامعه صنعتی مصرف گرا هم داره.
    کاملا در چارچوب تاپیک.

اینکه این انجمن قوانینی وضع کرده که بحث سیاسی ممنوع من بی اطلاعم و به خود مسئولینش ارتباط داره.
    من سایت های زیادی رو هم میشناسم که بحث سیاسی آزاد هست و حتی برای این کار مجوز هم دارن که آدرس دادنش درست نیست ولی میتونین جستجو کنید.

فیلــتر شدن به خاطر بحث سیاسی نبوده، به خاطر توهین کردن بوده، چون بحث سیاسی درایت و حوصله خاصی میخواد.
    مخاطب اکثر این سایت ها یا نوجوان هستن یا زیر 30 سال سن دارن و سریع از کوره در میرن و هرچی میخوان نثار طرف مورد بحثشون میکنن.
    دقیقا جهان اولی یعنی همینکه حتی توهین رو تاب تحمل داشته باشیم و فیلتر نکنیم
    اجازه بدیم موافق و مخالف هرچه دوست داشتن بگن و گفتن حرف دلیل بر حذف و فیلتر و برخورد نباید باشه(حتی در قانون اساسی خودمون هم همین نوشته شده)
    نه اینکه هرکی حرفش با ما مخالف بود سریع با سفسطه!!! توهین باهاش برخورد کنیم

جهان اولی یعنی همینکه اینطرف خیابان کلیسا و مسجد وجود داره و اونطرف خیابان هم مرکز اتیسیتی و کلیسای شیطان و همه هم بهم فهش میدن ولی کسی باکسی برخورد نمیکنه

بله سایتهای امثال رجانیوز و فارس و ... بحث سیاسی هرچه دوست دارند میکنن ولی مخالفینشون کوچکترین حقی ندارن

6. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اول از همه باید فرهنگ درست بشه
    وقتی 90% مردم به فکر اینن که چطوری میشه سر بقیه کلاه گذاشت و دستشون تو جیب هم دیگه است معلومه که کشور پیشرفت نمیکنه!!!
    هر چقدر هم کار اقتصادی و صنعتی انجام بشه ولی کسی به فکر پیشرفت کشور نباشه و فقط خودشو ببینه معلومه درجا میزنیم
    البته همه اش هم تقصیر مردم نیست و اعتماد ها از بین رفته
    کدوم سرمایه داری میاد بدون پشتوانه کار اقتصادی راه بندازه وقتی میدونه پولش برنمیگرده !!! حتی بانک ها هم خیلی وقت کار اقتصادی نمیکنن با این همه پول

8. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

اگر جهان اولی شدن یعنی صنعتی شدن و مصرف گرا شدن، کافیه همه فکر و ذکرمون رو به اینا معطوف کنیم، صنعتی بشیم.
    جهان اولی باشی یعنی این که کیفیت زندگیت از اکثر جنبه ها بالاست.
    اگه خونه نداشته باشی که نداری ؛اگه داشته باشی یعنی خونه و ماشین خوب؛؛
    سازمان سلامت و رفاه جسمانی خوب بیمه خوب تسهیلات خوب.
    یعنی احترام به دیدگاهها ؛یعنی احترام به نوابغ؛یعنی جهت گیر به سوی پیشرفت
    یعنی آزادی عقیده و عمل تا جایی که به دیگران اسیب نرسونی؛
    یعنی بتونی واسه ماه اینده ات بتونی برنامه ریزی کنی.یعنی ثبات اوضاع از اکثر نظرات مثل اقتصاد ....
    یعنی اهمیت دادن و ارزش قائل شدن به چیزها و اشخاص خوب و مفید!

فقط صنعتی شدن نیست.علم در بالاترین جایگاه کنونی در دستاته.امید به زندگی داری.تسهیلات داری.حالا اینکه بی بند و باری و مسائل منفی دیگه ای هم زاییده صنعتی شدن و... است.صحیح.اما به دو نکته هم باید توجه داشت:

1-شاید اینی که شما بد میبینید(مثلا بی بندو باری)بر اساس تعریف اونا بی بند و باری نباشه.همونجور که دو تا کارشناس همزمان یه صحنه برخورد رو در فوتبال میبینند؛یکی میگه این خطاست و دیگری میگه نیست.در صورتی که هر دو به یک صحنه نگاه میکنن

2- بالاخره برای به دست اوردن یه سری چیزها باید هزینه هایی رو هم بپردازی و طبعاتش رو بپذیری.مثلا کسی که میخواد فاصله بین دو تا شهر رو با ماشین ;یک ساعته بره؛باید خطرات حرکت با سرعت 100 کیلومتر بر ساعت رو هم بپذیره؛ و گرنه میتونه پیاده یا با الاغ بره که ریسک خطرات یه حداقل برسه!!

10. 7 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خیلی نباید به مفهوم این دو تا کلمه حاکم و رییس جمهور گیر داد.قصد ریشه یابی اینکه حاکم دقیقا کیه و رییس جمهور دقیقا کیه ندارم.چون در رابطه با حرفی که زدم مهم نیست و تاثیر متفاوتی رو این دو تا کلمه در استفاده از حرفی که زدم نداره.بالاخره رییس جمهور هم کاره ای هست و یا خیر؟؟؟البته که هست.حالا یک جا پادشاهی داره.یک جا رهبری و رییس جمهوری داره.یک جا اصلا ممکنه رییس جمهوری نداشته باشه.بالاخره لااقل در ایران که انتخابات ریاست جمهوری که در دنیا این قدر بازتاب داره ایا نقش رییس جمهوری در حد و اندازه های حاکم نیست؟؟البته که هست.منظور من هم از رییس جمهور این بود که در ایران شخصی به نام رییس جمهور یک جور حاکم هست حالا اینکه میلی متری چه وظایف هایی رو داره دقیق نمیدونم!!! ولی نقش تاثیر گزاری در نظام ایران داره.حالا ممکنه تو یک کشور دیگه هم فقط عنوان پادشاهی باشه و حکمرانی کنه.پس اعتراض به رییس جمهور و کابینه اش فکر نمی کنم که تفاوتی رو با عنوان اعتراض به حاکم مسلمان داشته باشه.

12. 2 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حاکم کسیه که فردی بی اجازه ی اون آب نمیخوره, بر قوای سه گانه نظارت داره, فرماندهی کل نیرو هاست و نه رییس جمهور. ( البته در ایران ).
    خب ممکنه که واقعا هم این طوری باشه و رییس جمهور از خودش اختیار تاثیرگزاری رو نداشه باشه و چون من خیلی در مورد ماده ها و بند ها و شرح وظایف خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و ..... علم زیادی رو ندارم اصراری بر اینکه در ایران دقیقا رییس جمهور چیکارست و یا نقش رهبری چه جوریه ندارم و من عنوان حاکم به رییس جمهور رو به خاطر تبلیغات گسترده رییس جمهوری و نظارت رییس جمهور بر یارانه و وزارت های گوناگون کشور که امورات زندگی ما با این وزارت خانه ها گره خورده نسبت دادم. اما اینکه واقعا در قانون اساسی برای هر پست میلی متری چه وظایفی تعریف شده رو نمیدونم.حالا اگه من پست حاکمیت رو به اشتباه به پست رییس جمهوری نسبت دادم شما من رو ببخش.اما به طور کلی در مورد حاکم صحبت کردم.وحال این نقدی که شما در زیر کردید:
    به نظر من تنها در حد یاداوری اشتباه کلامی وارد هستش.و دیگه ارتباط خاصی رو با نوشته هایی که در زیر وارد کردم نداره:
    عذر می خوام این سیاست خیلی بی پدر و مادره.ریش سفید ها هم از کوره در میرن چه برسه به جوون ها.

الان تو هیچ جای دنیا به معنای واقعی کلمه چیزی به اسم اعتراض به حکام وجود نداره.یا تو یک کشوری اصلا حق اعتراض وجود نداره و یا اینکه در کشور دیگه راحت جمع میشن جلوی کاخ ریاست جمهوری و علنا و بدون دردسر میان دولت اون کشور رو مورد نقد قرار می دهند.ولی باز اینها هم از نوع فرمالیته است و در عمل و نتیجه فرقی با نقد نکردن نداره.هزاری هم که مردم جمع بشن و یک مجمعی درست کنند و بگن که اقای رییس ما این مشکل رو داریم .وقتی می بینند به مشکلشون رسیدگی نمیشه در نهایت شروع یک اعتراض و اغاز توپ و اتش.

مصرف گرا که هستیم و در دلالی مهارت های ویژه ای رو داریم!!!!! اما صنعتی نیستیم.

14. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

1-شاید اینی که شما بد میبینید(مثلا بی بندو باری)بر اساس تعریف اونا بی بند و باری نباشه.همونجور که دو تا کارشناس همزمان یه صحنه برخورد رو در فوتبال میبینند؛یکی میگه این خطاست و دیگری میگه نیست.در صورتی که هر دو به یک صحنه نگاه میکنن
    دیگه همه چیز رو که نباید نسبیتی کرد.مثلا از دید جامعه عرب زنده به گور کردن دختر پسندیده است پس از نظر اون ها پسندیده است و از نظر جامعه دیگه پسندیده نیست و بعد از اون نخود نخود هر که رود خانه ی خود!!!!!! هرکی هر جور دوست داشت!!!!!
    - بالاخره برای به دست اوردن یه سری چیزها باید هزینه هایی رو هم بپردازی و طبعاتش رو بپذیری.مثلا کسی که میخواد فاصله بین دو تا شهر رو با ماشین ;یک ساعته بره؛باید خطرات حرکت با سرعت 100 کیلومتر بر ساعت رو هم بپذیره؛ و گرنه میتونه پیاده یا با الاغ بره که ریسک خطرات یه حداقل برسه!!
    این دو نقل قول شما سرتاسر دم از بی قانونی و هر کی هرجور خواست میزنه.
    اقا علم خوبه.علم خوبه.علم خوبه.علم خوبه.علم خوبه .علم خوبه.علم خوبه.
    فرهنگ استفاده از علم هم واجبه.با چاقو هم میشه ادم کشت و هم میشه عمل جراحی انجام داد.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

به نظر من عوامل بسیار زیادی دخیله

از عوامل اجتماعی تا عوامل سیاسی///

ظاهر گرایی . مدپرستی . چشم و هم چشمی .رقابت های سطحی مالی .عدم تحمل نظر مخالف . محافظه کاری. اعتماد به نفس پائین جامعه . مدرک گرایی . قوم گرایی . باند بازی .بروکراسی . استفاده ابزاری از مسائل فرهنگی. به بازیچه گرفتن علم . تولید علم دروغکی. هم رنگ جماعت شدن. حسادت . خرافات. یک شبه پولدار شدن.فاصله طبقاتی . خودبزرگ بینی . تحقیر و تمسخر و... هزاران صفت غلط دیگه که سالیان ساله تو جامعه ایرانی وجود داره

چرا الان همه باید تو مقطع دکترا تحصیل کنند...چیزی که تو غرب بهش کمتر پرداخته میشه.جزء اینه که ما به مدرک گرایی علاقه داریم و شخصیت اجتماعی خودمون رو در گروه مدرک میبینیم..

17. 11 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ظاهر گرایی . مدپرستی . چشم و هم چشمی .رقابت های سطحی مالی .عدم تحمل نظر مخالف . محافظه کاری. اعتماد به نفس پائین جامعه . مدرک گرایی . قوم گرایی . باند بازی .بروکراسی . استفاده ابزاری از مسائل فرهنگی. به بازیچه گرفتن علم . تولید علم دروغکی. هم رنگ جماعت شدن. حسادت . خرافات. یک شبه پولدار شدن.فاصله طبقاتی . خودبزرگ بینی . تحقیر و تمسخر و... هزاران صفت غلط دیگه که سالیان ساله تو جامعه ایرانی وجود داره
    احسنت.و خیلی از این موارد رو میشه با پر کیفیت کردن نظام اموزشی و پرورشی کشور تا حد زیادی رفع کرد
    چرا الان همه باید تو مقطع دکترا تحصیل کنند...چیزی که تو غرب بهش کمتر پرداخته میشه.جزء اینه که ما به مدرک گرایی علاقه داریم و شخصیت اجتماعی خودمون رو در گروه مدرک میبینیم..
    دقیقا برمیگرده به نظام اموزشی بی کیفیت ایران

19. 2 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •