تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای نابود کردن ویروس shortcut

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بله حق با شماست... از 2012 تا الان... مدته زیادیه... جوابی واسه این ندارم...
    اما چون خودم با نود و کسپر کار کردم و جواب گرفتم به شما هم پیشنهاد دادم....
    شاید که رستگار شویم
    نه خواهش میکنم دوست خوب . مساله ای نیست . من کنجکاویم گل کرد و باید از شما عذر بخوام
    شما سیستمتون دقیقا همین مشگلات را داشت ؟

2. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بی خیال

پيش فرض

من که زبونم مو درآورد یک نگاه به بالا بنداز گفتم فلش سیستمو به این روز انداخته (تازه توی عنوان تاپیکم هست!!)
    کو موهاش؟ ببینم؟ تو اون یکی تاپیک اعتراف کردی که آنتی ویروس نداری

داره خودمونی میشه teragedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

عینه همین مشکل نه... ولی انواع ویروس هارو تجربه کردم
    این ویروس که شما دچارش شدی مثله شورتکات عمل میکنه منتها فولدری با اسمه فایل میسازه...
    من همه اسکن هام رو با نود انجام دادم و سیستمم رو نجات داده... ویروس ها هم همش از فلش وارده سیستمم شده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

سلام" مخلص کلام: راه حل هارو دوستان گفتند
    یک راه دیگه اینکه میتونید با بوتیبل هر آنتی ویروسی ک قبولش دارید توی محیط بوت اسکن کنید.
    پیشنهاد آقا مهندس مسعود (Batman) هم کارسازه.
    خودم با ناد32 همین بدافزار رو پاک کردم. خب هر آنتی ویروسی عملکرد خاص خودشو داره دیگه. اگه این نتونست پاک کنه اون یکی رو باید امتحان کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

3

سلام
    خوب شما دو تاپیک ایجاد کردید که کار جالبی نبود. چون کسانی که قصد کمک دارن باید از این تاپیک پرِش کنن به اون تاپیک و برعکس.

سعی کنید همیشه قبل از نصب آنتی ویروس ابتدا سیستم رو پاکسازی کنید. برای اینکار میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قدرت پاک کنندگی خیلی خوبی داره استفاده کنید.
    بعد از پاکسازی، N360 رو نصب کنید و مطابق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنظیمش کنید.
    سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e رو نصب و آپدیت کنید و باهاش سیستم رو اسکن کنید. (گارد MBAM رو به هیچ وجه فعال نکنید)
    همه این مراحل رو انجام دادم
    هر 3شونم مشاهداتی داشتند و مواردی رو یافتند و اقدام کردند و MBAM حتی درخواست ری استارت هم داد و زمانی که ویندوز اومد بالا کمی طول کشید و من گفتم حتما یه اتفاقی افتاده !
    اما دریغ از هیچ تغییری... درایوها به روال سابقند ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

توی دسکتاپ یک فایل بوجود اومده به نام desktop که notepad هست و داخلش نوشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بهترين پيشنهاد انتي ويروس bit defender هست قيمتشم ٦٥ تومنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من بر حسب حرفه و کارم با سیستمهای آلوده زیاد سروکار داشتم ..
    یک پیشنهاد کلی و مختصر و مفید بشما دارم که اگر بدقت عمل کنید معمولا مؤثر میفته
    یک سیستم صد در صد امن که Kaspersky Internet Security روی اون نصب و آپدیت باشه رو مهیا کنید
    فایل کانفیگ زیر رو در بخش تنظیماتش Import کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نرم افزار Panda USB Vaccine را هم نصب کنید و در زمان نصب ، همه ی تیک ها رو در پنجره ی پیکربندی اون بذارید

حالا برید سراغ لپتاپ و هاردش رو خارج کنید (کار ساده ای هست) و از راه باکس USB به سیستم امن متصل کنید (حتی الامکان باکس USB3 باشه و به درگاه USB3 وصل بشه برای افزایش سرعت کار) . ممکنه چند دقیقه طول بکشه تا Panda USB Vaccine اقدام به غیر فعال کردن اتورانهای هارد لپتاپ کنه و دسترسی به هارد لپتاپ رو غیر فعال کنه . کمی صبر کنید تا کارش تموم بشه
    سپس هارد لپتاپ رو بوسیله ی کاسپرسکی Full Scan کنید . تنها از این راه هست که میشه ویروس های بدقلق رو از بین برد .

10. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

بدافزارهایی که در حالت بالا بودن سیستم عامل، از خودشون حفاظت میکنن رو باید به وسیله ی آنتی ویروس هایی که در زمان بوت سیستم میتونن اسکن انجام بدن (قبل از بالا آمدن سیستم عامل و سرویس ها) یا در حالت safe mode سیستم عامل ویندوز، از بین ببرید.

تا جایی که یادمه، هم kaspersky و هم eset هر دو چنین سیستم هایی دارن که توضیحاتش داخل صفحات راهنما و ویکی روی سایت هاشون هست.

12. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

الان اومدم دیدم یه هو cpu رفته رو 100 % بعدش از قسمت perfomance task manager پیگیری کردم دیدم که نورتون داره از سی پی یو استفاده میکنه ...
    بعد از حدود 5 دقیقه نورتون یه پیغام هم اون پایین دسکتاپ داد که تروجان پاک شده و ...
    بعدش وقتی رفتم توی درایو ها دیدم اثری از ویروسهایی که در موردشون صحبت شد نیست
    اما اون ری سایکل بین هنوز توی همه درایوها هستش ...
    (البته میدونم که همیشه یک ری سایکل بین مخفی باید باشه در حالت عادی ، اما از کجا بدونم که ویروس نیست ؟!)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •