نه خواهش میکنم دوست خوب. مساله ای نیست . من کنجکاویم گل کرد و باید از شما عذر بخوام
شما سیستمتون دقیقا همین مشگلات را داشت ؟
نه خواهش میکنم دوست خوب. مساله ای نیست . من کنجکاویم گل کرد و باید از شما عذر بخوام
شما سیستمتون دقیقا همین مشگلات را داشت ؟
کو موهاش؟ ببینم؟تو اون یکی تاپیک اعتراف کردی که آنتی ویروس نداری
![]()
عینه همین مشکل نه... ولی انواع ویروس هارو تجربه کردم
این ویروس که شما دچارش شدی مثله شورتکات عمل میکنه منتها فولدری با اسمه فایل میسازه...
من همه اسکن هام رو با نود انجام دادم و سیستمم رو نجات داده... ویروس ها هم همش از فلش وارده سیستمم شده...
سلام" مخلص کلام: راه حل هارو دوستان گفتند
یک راه دیگه اینکه میتونید با بوتیبل هر آنتی ویروسی ک قبولش دارید توی محیط بوت اسکن کنید.
پیشنهاد آقا مهندس مسعود (Batman) هم کارسازه.
خودم با ناد32 همین بدافزار رو پاک کردم. خب هر آنتی ویروسی عملکرد خاص خودشو داره دیگه. اگه این نتونست پاک کنه اون یکی رو باید امتحان کرد.
همه این مراحل رو انجام دادم
هر 3شونم مشاهداتی داشتند و مواردی رو یافتند و اقدام کردند و MBAM حتی درخواست ری استارت هم داد و زمانی که ویندوز اومد بالا کمی طول کشید و من گفتم حتما یه اتفاقی افتاده !
اما دریغ از هیچ تغییری... درایوها به روال سابقند ...
توی دسکتاپ یک فایل بوجود اومده به نام desktop که notepad هست و داخلش نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترين پيشنهاد انتي ويروس bit defender هست قيمتشم ٦٥ تومنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من بر حسب حرفه و کارم با سیستمهای آلوده زیاد سروکار داشتم ..
یک پیشنهاد کلی و مختصر و مفید بشما دارم که اگر بدقت عمل کنید معمولا مؤثر میفته
یک سیستم صد در صد امن که Kaspersky Internet Security روی اون نصب و آپدیت باشه رو مهیا کنید
فایل کانفیگ زیر رو در بخش تنظیماتش Import کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار Panda USB Vaccine را هم نصب کنید و در زمان نصب ، همه ی تیک ها رو در پنجره ی پیکربندی اون بذارید
حالا برید سراغ لپتاپ و هاردش رو خارج کنید (کار ساده ای هست) و از راه باکس USB به سیستم امن متصل کنید (حتی الامکان باکس USB3 باشه و به درگاه USB3 وصل بشه برای افزایش سرعت کار) . ممکنه چند دقیقه طول بکشه تا Panda USB Vaccine اقدام به غیر فعال کردن اتورانهای هارد لپتاپ کنه و دسترسی به هارد لپتاپ رو غیر فعال کنه . کمی صبر کنید تا کارش تموم بشه
سپس هارد لپتاپ رو بوسیله ی کاسپرسکی Full Scan کنید . تنها از این راه هست که میشه ویروس های بدقلق رو از بین برد .
بدافزارهایی که در حالت بالا بودن سیستم عامل، از خودشون حفاظت میکنن رو باید به وسیله ی آنتی ویروس هایی که در زمان بوت سیستم میتونن اسکن انجام بدن (قبل از بالا آمدن سیستم عامل و سرویس ها) یا در حالت safe mode سیستم عامل ویندوز، از بین ببرید.
تا جایی که یادمه، هم kaspersky و هم eset هر دو چنین سیستم هایی دارن که توضیحاتش داخل صفحات راهنما و ویکی روی سایت هاشون هست.
الان اومدم دیدم یه هو cpu رفته رو 100 % بعدش از قسمت perfomance task manager پیگیری کردم دیدم که نورتون داره از سی پی یو استفاده میکنه ...
بعد از حدود 5 دقیقه نورتون یه پیغام هم اون پایین دسکتاپ داد که تروجان پاک شده و ...
بعدش وقتی رفتم توی درایو ها دیدم اثری از ویروسهایی که در موردشون صحبت شد نیست
اما اون ری سایکل بین هنوز توی همه درایوها هستش ...
(البته میدونم که همیشه یک ری سایکل بین مخفی باید باشه در حالت عادی ، اما از کجا بدونم که ویروس نیست ؟!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)