آلمان چون غرور از تک تک بازیکنانش میباره!
یونان چون ادم هر لحظه آرزو داره بازی زودتر تموم بشه از بس که کسل کننده بازی میکنند.
جای عربستان هم خالی اگر بود میگفتم عربستان چون آبروی یک قاره رو میبره!![]()
برزیل
کرواسی
مکزیک
کامرون
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
کلمبیا
یونان
ساحل عاج
ژاپن
اروگوئه
انگلیس
ایتالیا
سوئیس
فرانسه
اکوادور
هندوراس
آرژانتین
بوسنی
نیجریه
آلمان
پرتغال
غنا
آمریکا
بلژیک
الجزایر
روسیه
کره جنوبی
آلمان چون غرور از تک تک بازیکنانش میباره!
یونان چون ادم هر لحظه آرزو داره بازی زودتر تموم بشه از بس که کسل کننده بازی میکنند.
جای عربستان هم خالی اگر بود میگفتم عربستان چون آبروی یک قاره رو میبره!![]()
من با اینکه دوره پیش طرفدار اسپانیا بودم ولی امسال دوس ندارم نتیجه بگیره.
اتفاقا لذتی که تو بردن اون تیم ها هست تو قهرمانی جهان نیست مثلا 2010 وقتی آلمان اونطوری از انگلیس و آرژانتین برد من احساسی که داشتم به اندازه سه گانه بایرن نبود. ولی خب باختن هم به اون تیم ها فراموش نشدنی هست.کلا درکت میکنم کلا دوس داری رقیبی نباشه شما فقط با گینه بیسائو بازی کنین و جامو کلا تقدیم شما کنن
نگو که امسال به سر خودمون میادجای عربستان هم خالی اگر بود میگفتم عربستان چون آبروی یک قاره رو میبره!![]()
![]()
همیشه از آلمان و انگلیس و بایرن و منچستر متنفر بودم و همیشه هرکدوم قوی تر بودن تو یه دوره ای بیشتر ازشون بدم میاد مثل وضعیت الان آلمان و بایرن . الان دیگه خیلی مثل سابق از منچستر بدم نمیاد ولی از انگلیس چرا
آلمان هم از تیم ملیش و هم از کل تیمای باشگاهیش متنفرم حتی با وجود تغییر نسل فوتبالش . حتی زمانی که عشقم علی کریمی هم تو بایرن بود بازم از بایرن بدم میومد و دوست نداشتم نتیجه بگیره
برادر شما که با این پست عملا تنفر خودت رو از کل فوتبال نشون دادی !![]()
کلا کشورهای صاحب فوتبال رو گذاشتی سینه ی دیوار بستی به رگبار !!!
دخترا هم میشه نظر بدن؟
آلمان و ایتالیا
هم تیمشون هم لیگشون چون بنظرم یکنواخت و کسل کننده بازی میکنن ! یکم زیادی حمله ای بازی میکنن و جذابیت نداره برام
نظرمم اصلن کارشناسانه وار نیس چون همیشه 90 رو نمیبینم![]()
بعله حتمادخترا هم میشه نظر بدن؟![]()
سهمیه بندی جنسیتی نداریم اینجا![]()
ايتاليا
انگليس
فرانسه
هلند
پرتغال !
و
بحرين !!!!
کلا آلمانا از همه بدشون میاد ؛ البته عکس اینم صادقه من نمیگم امار میگه![]()
من که فقط از انگلیس بدم میاد چون تنها دشمن و بدخواه آلمان انگلیس هست. و آلمان و ایتالیا هم هیچ مشکلی با هم ندارن و شما بهتره نفت رو آتیش نریزی
من اتفاقا از ایتالیا خوشم میاد و امیدوارم تو بازی اولتون 5 - 6 تا بچپونید تو دروازه انگلیس تا حالشون جا بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)