تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: خرید لپ تاپ قوی با بودجه 6 میلیون تموان

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ممنون از پیشنهادتون
    مدلی که شما دادید رو پیدا نکردم!
    منم اوایل محصولات اپل رو قبول داشتم زمانی که خودم حرفه ای نبودم و باهاش کار نکرده بودم
    ولی بعدها که یکی از رفقا اپل مک بوک پرو گرفت (واسه کلاسش و در کنارش کار های دانشگاه!!) باهاش کار کردیم یه ذره
    انصافا خیل خوش ساخت و زیبا و تو بعضی نرم افزار های مخصوص خودش فوق العاده سریع بود یعنی 1/10 یه پی سی معمولی طول میکشید کاراش
    اما نکته منفیش اینه که فقط اپلیکیشین های اختصاصیش رو به اون سرعت اجرا میکنه و اگه بخوای ویندوز بزنی روش،کاراییش خییلی پایین میاد
    و اینکه 8 میلیون میدی ولی سخت افزارت به پولی که دادی نمیارزه...کارت گرافیکش750 هست و gtx نیست که درایو نوری هم نداره از بیخ
    به نظرم با توجه به جیب و هدف من،ایسوس کارا تر هست
    بازم ممنون که نظرتونو اعلام کردید
    بله منم همین فکرو میکنم برای شما ایسوس بهتره بازم میگم صبر کنید g750 وارد بشه که تکه محصولاتش و قیمت هم تا یه ماه دیگه به هیچ وجه بالا نمیره مطمئن باش چون بابام تو کار بازاره میدونم

2. 2 کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از مشاوره و کمک هاتون
    نظرم واسه ایسوس قطعی شد
    تنها چیز که میمونه کیفشه
    کوله پشتی های ASUS ROGتقریبا هیچ جا پیدا نمیشن!!

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

4. این کاربر از 7i7az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هیچ اصراری نیس!!
    اگه کیف های دیگه همون امکانات رو ارایه بدن مثل مقاومت زیاد،ضربه گیر کپسولی ،جای مخصوص واسه همه چی مث موس،پاور بریک،کابل ها و... اون کیفو میگیرم
    فرقی نداره

6. این کاربر از 7i7az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض Toshiba

یک مدل به شما معرفی می کنم که اشتهات باز می شه !
    همه نوع ا مکاناتی هم توش گذاشتن ولی خیلی خیلی کم تو ایران تبلیغ میشه و مدل های گیمینگش سخت گیر میاد:
    Toshiba سری ;کازمیو x75 . خودم یکیشو از مالزی آوردم برای بازی و سه بعدی انیمیشن و تدوین و کارهای طراحی تا الانم واقعا ازش راضیم.
    مشخصاتشو بهت بگم حال می کنی:
    سی پی یو : نسل چهارم کورآی : cori7 4700MQ
    رم: ۱۶ گیگابایت
    بلوری: دارد . read and write !
    ssd : دارد ۲۵۶ گیگا بایت
    هارد یک ترابایت هم دارد.
    یو اس بی ۳ : دارد
    ۱۷ اینچ
    کیبردش بک لایت داره که تو تاریکی راحت کار کنی
    پرت رم خور و اچ دی ام آی
    وینوز ۸.۱
    از همه مهم تر کارت گرافیک که دو تا کارت گرافیک داره . اینتل اچ دی و جی فورس ان ویدیا GTX 770 با سه گیگابایت رم GDDR5 ! که می تونی تنظیم کنی یک سری نرم افزارها و کارهای روزمره مثل فیلم دیدن و وبگردی و غیره روی اینتل انجام بشه که برق کمتری لازم داره و بازی و نرم افزارهای با کاربری گرافیک سنگین روی جی فورس
    اسپیکر هاشم ساخت شرکت هارمن کاردن هست که سازنده سیستم های پخش بنز و بی ام دبلیو .
    کلا تمام چیزهایی که شما لازم داری تا از لب تابت راضی باشی تو این سیستم هست.
    غیر از بازی. تری دی مکس . مایا . فوتوشاپ و پریمیر و افتر افکت جزو برنامه های گرافیکی هستند که روزانه باهاشون کار می کنم و به خاطر جی پی یو قوی ای که سری GTX770 داره به خوبی اجرا می شن
    حتما بگرد یکیشو بگیر از دل و ایسوس و ام اس آی خیلی سر تره کلا توشیبا مرگ نداره مثل تراکتور کار میکنه.

و یک نکته ای را به طور کل در مورد هرنوع لبتابی که خواستی بگیری در نظر بگیر (برای گیمینگ و کار گرافیک) : کارت گرافیکش حتما از سری جی فورس GTX باشه نه GT یا GTS و رم حداقل دو گیگا بایت که شیر نباشه وگرنه مفت گرونه
    وخیلی برندها رو شما در سایت رسمیشون می بینی با یک کانفیگ خیلی خوب تبلیغ می کنند ولی شرکتهایی که وارد کننده هستند برای ارزان تر تمام شدنش میان کانفیگشو دستکاری می کنن مثلا ssd رو برمی دارن یا کارت گرافیکشو نوع ارزان تر می زارن ...رمشو کم می کنن و.....خیلی مواظب باش
    Last edited by syno; 23-05-2014 at 18:38.

8. 2 کاربر از syno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یک مدل به شما معرفی می کنم که اشتهات باز می شه !
    همه نوع ا مکاناتی هم توش گذاشتن ولی خیلی خیلی کم تو ایران تبلیغ میشه و مدل های گیمینگش سخت گیر میاد:
    Toshiba سری ;کازمیو x75 . خودم یکیشو از مالزی آوردم برای بازی و سه بعدی انیمیشن و تدوین و کارهای طراحی تا الانم واقعا ازش راضیم.
    مشخصاتشو بهت بگم حال می کنی:
    سی پی یو : نسل چهارم کورآی : cori7 4700MQ
    رم: ۱۶ گیگابایت
    بلوری: دارد . read and write !
    ssd : دارد ۲۵۶ گیگا بایت
    هارد یک ترابایت هم دارد.
    یو اس بی ۳ : دارد
    ۱۷ اینچ
    کیبردش بک لایت داره که تو تاریکی راحت کار کنی
    پرت رم خور و اچ دی ام آی
    وینوز ۸.۱
    از همه مهم تر کارت گرافیک که دو تا کارت گرافیک داره . اینتل اچ دی و جی فورس ان ویدیا GTX 770 با سه گیگابایت رم GDDR5 ! که می تونی تنظیم کنی یک سری نرم افزارها و کارهای روزمره مثل فیلم دیدن و وبگردی و غیره روی اینتل انجام بشه که برق کمتری لازم داره و بازی و نرم افزارهای با کاربری گرافیک سنگین روی جی فورس
    اسپیکر هاشم ساخت شرکت هارمن کاردن هست که سازنده سیستم های پخش بنز و بی ام دبلیو .
    کلا تمام چیزهایی که شما لازم داری تا از لب تابت راضی باشی تو این سیستم هست.
    غیر از بازی. تری دی مکس . مایا . فوتوشاپ و پریمیر و افتر افکت جزو برنامه های گرافیکی هستند که روزانه باهاشون کار می کنم و به خاطر جی پی یو قوی ای که سری GTX770 داره به خوبی اجرا می شن
    حتما بگرد یکیشو بگیر از دل و ایسوس و ام اس آی خیلی سر تره کلا توشیبا مرگ نداره مثل تراکتور کار میکنه.

و یک نکته ای را به طور کل در مورد هرنوع لبتابی که خواستی بگیری در نظر بگیر (برای گیمینگ و کار گرافیک) : کارت گرافیکش حتما از سری جی فورس GTX باشه نه GT یا GTS و رم حداقل دو گیگا بایت که شیر نباشه وگرنه مفت گرونه
    وخیلی برندها رو شما در سایت رسمیشون می بینی با یک کانفیگ خیلی خوب تبلیغ می کنند ولی شرکتهایی که وارد کننده هستند برای ارزان تر تمام شدنش میان کانفیگشو دستکاری می کنن مثلا ssd رو برمی دارن یا کارت گرافیکشو نوع ارزان تر می زارن ...رمشو کم می کنن و.....خیلی مواظب باش
    ممنون بابت پیشنهادتون
    چیز جالبیه!! بجز سی پی یو که MQ هست
    اونم فکر کنم به خاطر افزایش کارایی کارت گرافیک اینتلش گذاشتن
    شما این بچه غول رو چند دلار خریدی!!؟؟
    راستی من شنیده بودم توشیبا چیزیه که زود خراب میشه،البته امیدوارم چیزی که شما میگی درست باشه،ولی فرض کنیم خراب شد،گارانتیشو چیکار کنیم؟!!
    بعله در مورد کانفیگ ها هم مطلعم،خود ایسوس هم واسه asus g750 سری jx چهار نوع کانفیگ داره که زمین تا اسمون با هم فرق دارن

10. این کاربر از 7i7az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون بابت پیشنهادتون
    راستی من شنیده بودم توشیبا چیزیه که زود خراب میشه،البته امیدوارم چیزی که شما میگی درست باشه،ولی فرض کنیم خراب شد،گارانتیشو چیکار کنیم؟!!
    بعله در مورد کانفیگ ها هم مطلعم،خود ایسوس هم واسه asus g750 سری jx چهار نوع کانفیگ داره که زمین تا اسمون با هم فرق دارن
    mq مگه چشه؟ از hq يكم بهتر هم هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ممنون بابت پیشنهادتون
    راجع به تفاوت سی پی یو ها سایت های زیادی هستند که تخصصی تر بررسی کردن اینارو ولی در کل تفاوتیم اگه باشه مربوط به اورکلاکه که فکر نمی کنم شما که این رنج قیمتو برای لب تاب می خوای بدی خطر ریسک اورکلاکو بخری.
    راجع به بد بودن توشیبا . ما هم این حرف ها رو راجع به هر نوع برندی می شنویم ولی تکیه می کنم به سرچ خودم تو فروم های تخصصی ,و سایت های رویو تخصصی بعد می رم سراغ خرید هر چیزی...مابقیش تبلیغات منفیه برندها علیه همه..منم که بابام سازنده اینا نیست اهمیتی نمی دم!. اونجا هم که من خرید کردم ایسوس و ام اس آی هم با هر نوع کانفیگی که می خواستم بود ولی این مدل را برداشتم.
    به هر حال به شخصه من از توشیبا بدی ندیدم شاید از نظر شما خوش شانس بودم !
    راجع به گارانتی . کلا گارانتی که شرکت های ایرانی می کنن گارانتی اصلی نیست اونها هم به دلیل تحریم مستقیم نمی رن از سازنده بخرن بلکه از شرکت های واسطه چینی و هندی می خرن و اونها یک گارانتی به این شرکتای ایران می دن ..یعنی در واقع شما که یوزر اصلی هستی داری پول زیادی رو برای یک لیبل الکی می دی به اسم گارانتی
    کلا گارنتی تو ایران برای محصولات غیر از ال جی و سامسونگ دروغ محضه...برادر بنده یک اچ پی داشت که خراب شد داد گارانتی..شرکته گفت اینجا درست نمی شه باید بدنش به دبی ...بعد یک سیستم اچ پی با کانفیگ متفاوت تر داد به برادرم و ازش خواست یک مابه تفاوتم بده !و..دو ماه بعدم گفت سیستمت گم شده تو راه !!
    همون اچ پیی هم که داده بودن به برادرم بعدن معلوم شد که دست دوم و تعمیری بوده.... کلا یعنی آشغال دونی...همه این شرکتا می خوان سر یوزرو کلاه بزارن بعدشم اون چیزی که شایسته مبلغ پرداختیت هستوو بهت نمی دن عمرا

هر چه بتونی موبایل و لب تابو ازونور بیاری به نفعته
    Last edited by syno; 23-05-2014 at 20:48.

14. 2 کاربر از syno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

راجع به تفاوت سی پی یو ها سایت های زیادی هستند که تخصصی تر بررسی کردن اینارو ولی در کل تفاوتیم اگه باشه مربوط به اورکلاکه که فکر نمی کنم شما که این رنج قیمتو برای لب تاب می خوای بدی خطر ریسک اورکلاکو بخری.
    راجع به بد بودن توشیبا . ما هم این حرف ها رو راجع به هر نوع برندی می شنویم ولی تکیه می کنم به سرچ خودم تو فروم های تخصصی ,و سایت های رویو تخصصی بعد می رم سراغ خرید هر چیزی...مابقیش تبلیغات منفیه برندها علیه همه..منم که بابام سازنده اینا نیست اهمیتی نمی دم!. اونجا هم که من خرید کردم ایسوس و ام اس آی هم با هر نوع کانفیگی که می خواستم بود ولی این مدل را برداشتم.
    به هر حال به شخصه من از توشیبا بدی ندیدم شاید از نظر شما خوش شانس بودم !
    راجع به گارانتی . کلا گارانتی که شرکت های ایرانی می کنن گارانتی اصلی نیست اونها هم به دلیل تحریم مستقیم نمی رن از سازنده بخرن بلکه از شرکت های واسطه چینی و هندی می خرن و اونها یک گارانتی به این شرکتای ایران می دن ..یعنی در واقع شما که یوزر اصلی هستی داری پول زیادی رو برای یک لیبل الکی می دی به اسم گارانتی
    کلا گارنتی تو ایران برای محصولات غیر از ال جی و سامسونگ دروغ محضه...برادر بنده یک اچ پی داشت که خراب شد داد گارانتی..شرکته گفت اینجا درست نمی شه باید بدنش به دبی ...بعد یک سیستم اچ پی با کانفیگ متفاوت تر داد به برادرم و ازش خواست یک مابه تفاوتم بده !و..دو ماه بعدم گفت سیستمت گم شده تو راه !!
    همون اچ پیی هم که داده بودن به برادرم بعدن معلوم شد که دست دوم و تعمیری بوده.... کلا یعنی آشغال دونی...همه این شرکتا می خوان سر یوزرو کلاه بزارن بعدشم اون چیزی که شایسته مبلغ پرداختیت هستوو بهت نمی دن عمرا

هر چه بتونی موبایل و لب تابو ازونور بیاری به نفعته
    خیلی ممنون بابت راهنماییتون
    من اگه بخوام از اونور بیارم،چقدر باید.مالیات بدم؟
    و از ترکیه بیارم بهتره یا از باکو یا اربیل(عراق)؟
    چون.من تبریزم و این شهرا برام نزدیک تر از دبی هست!

16. این کاربر از 7i7az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

بجز خود آمریکا و یکی دو تا کشور دیگه معمولا از هر جای دیگه بیارین خیلی از لحاظ قیمت براتون فرقی نمیکنه و حتی در برخی کشورها گرونتر هم درمیاد. مثل همین ترکیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنماییتون
    من اگه بخوام از اونور بیارم،چقدر باید.مالیات بدم؟
    و از ترکیه بیارم بهتره یا از باکو یا اربیل(عراق)؟
    چون.من تبریزم و این شهرا برام نزدیک تر از دبی هست!

هر جایی بحث مالیاتش فرق می کنه . تو مالزی که مالیاتی نداشت. مابقی شهر هارو نمی دونم
    تو دبی برای لبتاب های خیلی پرفروش تقریبا همین قیمت اینجاتمام میشه با اختلاف حداکثر ۳۰۰ - ۵۰۰ ولی لب تاب های خاص و گیمینگ بازار خوبی نداره .

19. این کاربر از syno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •