آره منم در به در دنبالش بودم که دیدم آخرش بی این اسپورت پخش می کنه !!
پوگبا گلش قشنگ بود خیلی .
آره منم در به در دنبالش بودم که دیدم آخرش بی این اسپورت پخش می کنه !!
پوگبا گلش قشنگ بود خیلی .
علیرغم پیروزی 4-0؛
دیدیه دشام: هنوز برای حضور در جام جهانی آماده نیستیم
طرفداری - شب گذشته فرانسه موفق شد با 4 گل نروژ را در دیداری دوستانه در استاده دو فرانس شکست دهد. اما با توجه به این پیروزی دیدر دشام اصرار دارد که لـ بلوز هنوز برای شرکت در جام جهانی آماده نیست.
به گزارش سوپر اسپورت، فرانسه شب گذشته موفق شددر شبی که فرانک ریبری و مهاجم رئال مادرید کریم بنزما، استراحت می کردند، موفق شد با گل های رمی، پوگبا و دو گل الیور ژیرود نروژ را شکست دهد و قدرت نمایی کند. اما دیدر دشام در این باره گفت: "خیلی خوب بود، استادیوم پر شده بود. ما در طول هفته خیلی خوب کار کرده بودیم. ما مصمم هستیم و با قدرت بازی کردیم، اما این کار آسان نبود. بعد از یک شروع خوب، ما به مدت 20 دقیقه مالکیت توپ را از دست دادیم."
فرانسه در گروه E این رقابت ها با تیم های سوییس، اکوادور و هندوراس هم گروه است؛ دشام نیز در ادامه افزود: "ما هنوز برای حضور در جام جهانی آماده نیستیم؛ اما توانسته ایم به خواسته هایمان برسیم. ما هم اکنون نمی توانیم صد در صد آماده باشیم. مهم ترین نکته این است که توانستیم از این بازی بهره کافی را ببریم. ما همچنان دو هفته وقت داریم و نباید فراموش کنیم که هدف اول ما رویارویی با هندوراس در تاریخ 15 ژوئن است."
فرانسه در ادامه برنامه آماده سازی خود برای جام جهانی به مصاف پاراگوئه خواهد رفت و پس از آن با جاماییکا رو به رو خواهد شد.
[B][SIZE=5]دانلود گل ها و خلاصه بازی فرانسه - نروژ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم رسماً طرفداریم رو از تیم فرانسه اعلام میکنم این تیم چندملیتی بعد از ایران محبوبترین تیم من است به سلامتی کریم بازیکن بزرگی که نگفت بنزمن گفت بنزما
و کاش در خط حمله دیوید در کنار بنزما و آنری با پاسهای دقیق ریبری و ویرا جینولا زیزو ... 4-3-4 مستطیل سبز را برای حریفان به جهنمی سوزناک تبدیل میکردند اما افسوس جای خیلیا در 2014 خالیست
یادی از گذشته های نه چندان دور
France 98, Equipe de France[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by karimz; 28-05-2014 at 22:47.
خوش اومدی کریم
هی ... بارتز رو ببین ... یادش بخیر !!!
گلر عجیب غریبی بود ! با اون استیل خاصش ... !!
Pires دوست داشتنی رو تو عکس دیدم کلی از خاطراتم دوباره زنده شد.
امیدوارم با حضوز زیدان در کنار کادر فنی و نیمکت , بازیکنان با انگیزه تر و با روحـــیه بازی کنن .
مگه زیدان جزو کادر فنی فرانسست ؟
نخیر نیست .
ولی میتونه حضور داشته باشه . فقط واسه ایتکه بچه ها رو روحیه بده .
امشب، 23:30 فرانسه - پاراگوئه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)