اتفاقا برعکس SP دوربین خوبی نداره و نمیدونم چرا میگید SP دوربینش خوبه، من خودم واسه یکی SP گرفتم گوشیه قوی ای هستش تنها ایرادی که داره صفحه نمایش های مید رنج سونی + دوربین مه گرفته...
بهترین گوشی به نظر من تو این رنج همون موتو جی هستش...
اتفاقا برعکس SP دوربین خوبی نداره و نمیدونم چرا میگید SP دوربینش خوبه، من خودم واسه یکی SP گرفتم گوشیه قوی ای هستش تنها ایرادی که داره صفحه نمایش های مید رنج سونی + دوربین مه گرفته...
بهترین گوشی به نظر من تو این رنج همون موتو جی هستش...
یک عدد سونی L با قیمت 550.000 تومان و یک عدد G525 با قیمت 530.000 هزار تومان خریداری شد و ممنون از راهنمایی دوستان.![]()
مبارکه ، مبارکه ،
البته الان زوده در موردشون نظر بخواییم ، ولی اگه میشه بگید از کجا گرفتید ، با گارانتی یا بدون گارانتی؟
مبارک باشه انشالاه بتونی بیشترین استفاده ازش رو ببری . L رو با گارانتی گرفتی یا بدون گارانتی ؟ من 4 ماه پیش بدون گارانتیشو 580.000 گرفتم.
مبارکه
g525 انتخاب خوبی نیود، همون l70 ال جی از این بهتر بود
g610 فقط 22 تومن از g525 گرونتر بود در عوض پردازنده و گرافیک قویتری داشت
Last edited by tiyam 01; 11-05-2014 at 22:24.
اول رفتم علاالدین قیمت گرفتم بعد رفتم پیش دوست زمان خدمتم که تو کار تعمیر و فروش موبایله .
بعد دیدم قیمت خوب میده و مطمئنه با 5000 ارزش افزوده و بدون گارانتی ازش گرفتم و خرابی چیزی هم باشه خودش بی اجرت برام انجام میده.
( تناه مشکلی که تا به حال خیلی به چشمم اومد اینه که وقتی روی زمینه تاچش قاطی میکنه. )
بدون گارانتی . الان دی جی کالا با گارانتی اصلی آرین رو زده 600.000.
این دوستم گفت L از قبل عید حدود 50.000 و G525 حدود 100.000 گرون شده.
G525 رو برا خودم نگرفتم و اون بنده خدا میخواست از 500.000 براش بیشتر در نیاد و دو سیم همزمان فعال بودنش خیلی براش مهم بود.
----------------
( یه تشکر کلی)
ممنون سلامت باشید.![]()
ببخشید یه سوال. الان از اکسپریا ال راضی هستین؟ من میخوام یه گوشی بخرم. ولی هنوز مطمئن نیستم چی بخرم.
تاچ سونی Xperia L خیلی افتضاحه
به قیمتش که خوب میارزه.
فقط تو گوشی من یه مقدار مشکل تاچ وقتی رو زمین میزارمش هست ولی پرسیدم برا من فقط اینطوره که البته زیاد رو مخم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)