تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: یاد گیری زبان انگلیسی از صفر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

۵ لغت که خیلی کمه. یه دیکشنری کامل انگلیسی به فارسی بگیر برای مثال روزی یه صفحه از لغتشو با معنی حفظ کن و هر روز بیشترش کن.
    فقط تمرین خیلی مهمه یعنی اگه تو یه دیکشنری رو کامل حفظ باشی بعد بذاریش کنار خیلی زود کلمات یادت میره به همین علته که افراد دارای مدرک تافل هر چندسال یه بار باید مدرک رو تمدید کنن.
    زبان انگلیسی فراره و اگه مدرک تافل هم داشته باشی و تمرین مکرر نکنی انگار هیچی بلد نیستی.
    سلام دوستان

من میخواستم یه مدت دامنه لغاتم رو افزایش بدم....میخواستم بدونم بهترین روش برای فراگیری لغات چیه؟

من خودم در روز حدودا 5 لغت سعی میکنم حفظ کنم...
    دوستای عزیز روشی که پیش گرفتید کاملا اشتباه است ، من چیزی که میگم از بهترین استاد های زبان ایران شنیدم کسایی که در دانشگاه تهران و تربیت مدرس و بهشتی و فرودسی .. تمام مدارکشون تا دکتری طی کردند کسایی که توی ایران متولد شدند کسایی که خدایش از 20 native هم بالاتر هستند به هر حال چند تاشون استاد خودم هستند ، یکی از این اشخاص در خصوص دایره لغت می گفت" لغت مثل اجر هست قدیم این طرز فکر علط ایجاد شد و هنوز هم دارند بعضی ها استفاده میکنند که شبی 5 تا لعت از دیکشنری بشینیم بخونیم عرض کردم لغت مثل اجر ، اجر 20000 هم یک جای ریخته باشه معنا نداره و بی فایده هست اجر زمانی معنا پیدا میکنه که در دل دیوار باشه ساختمان و پل و غیر بشه " منظورش این بود که شما باید کلمه در دل متن یاد بگیرید و کلمات اکتیو کنید و در نوشتار و گفتار خودتون استفاده کنید. یک جلسه برید دانشگاه هایی که اشاره کردم سر کلاس بچه های فوق لبسانس و دکتر ی آموزش زبان انگلیسی ، بعد تفاوت خودتون احساس می کنید . هیات علمی این دانشگاه ها مثلا برای فرانسوی کسایی هستند که دانشگاه سوربن در پاریس درس خونند بعد این اشخاص می یاند موسسه برای ساعتی 50 تومان تدریس کنند ؟؟؟؟

این تازه هیات علمی دانشگاه فرودسی اموزش زبان ف حالا تصور کنید دانشگاه تربیت مدرس چیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم فرانسه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by majidgbox; 06-05-2014 at 22:24.

2. 3 کاربر از majidgbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوستای عزیز روشی که پیش گرفتید کاملا اشتباه است ، من چیزی که میگم از بهترین استاد های زبان ایران شنیدم کسایی که در دانشگاه تهران و تربیت مدرس و بهشتی و فرودسی .. تمام مدارکشون تا دکتری طی کردند کسایی که توی ایران متولد شدند کسایی که خدایش از 20 native هم بالاتر هستند به هر حال چند تاشون استاد خودم هستند ، یکی از این اشخاص در خصوص دایره لغت می گفت" لغت مثل اجر هست قدیم این طرز فکر علط ایجاد شد و هنوز هم دارند بعضی ها استفاده میکنند که شبی 5 تا لعت از دیکشنری بشینیم بخونیم عرض کردم لغت مثل اجر ، اجر 20000 هم یک جای ریخته باشه معنا نداره و بی فایده هست اجر زمانی معنا پیدا میکنه که در دل دیوار باشه ساختمان و پل و غیر بشه " منظورش این بود که شما باید کلمه در دل متن یاد بگیرید و کلمات اکتیو کنید و در نوشتار و گفتار خودتون استفاده کنید. یک جلسه برید دانشگاه هایی که اشاره کردم سر کلاس بچه های فوق لبسانس و دکتر ی آموزش زبان انگلیسی ، بعد تفاوت خودتون احساس می کنید .

البته که بحث گرامر تو زبان مهمتره و باید بیشتر روی اون کار کرد ولی یکی دیگه از عوامل موثر در یادگیری زبان فراگیری لغات بیشتر هست.
    مثلا تو یه متنی به یه کلمه بر میخوری هر چقدر هم که از نظر گرامری و قواعدی زبان رو فول باشه. نمبتونی معنی اون کلمه رو پیدا کنی. مگرداینکه دایره لغتت پیشرفته باشه.

4. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •