تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: بررسی ویژگی ها و نحوه برخورد با دون ژوان

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یک عقیده عجیبی رو این روزها در میان تعدادی از اطرافیانم میبینم که مصداق شعری از جامی است:

اگر با من نبودش هیچ میلی .... چرا ظرف مرا بشکسته لیلی؟

یعنی هرچی طرف مقابل بیشتر بهشون بی تفاوتی نشون میده و مورد تمسخرشون قرار میده، بیشتر به این باور میرسن که محبوب ترن !!
    و این لیلی های داستان ما هم وقتی میبینن طرف تا این حد به حقیر کردن خودش روی میاره، دون ژوانیسم رو شروع میکنن.

و چه باید کرد از دست لیلی های ظرف شکنی که به مرور لذت دون ژوان بودن را میچشند و از دون ژوان بودن خوششان میاید؟
    به نظر میرسد نقش متوهمِ ظرف شکسته در بالا و بالاتر بردن یک دون ژوان ظرف شکن خیلی پر رنگ تر است.

2. 5 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یک عقیده عجیبی رو این روزها در میان تعدادی از اطرافیانم میبینم که مصداق شعری از جامی است:

اگر با من نبودش هیچ میلی .... چرا ظرف مرا بشکسته لیلی؟

یعنی هرچی طرف مقابل بیشتر بهشون بی تفاوتی نشون میده و مورد تمسخرشون قرار میده، بیشتر به این باور میرسن که محبوب ترن !!
    و این لیلی های داستان ما هم وقتی میبینن طرف تا این حد به حقیر کردن خودش روی میاره، دون ژوانیسم رو شروع میکنن.

و چه باید کرد از دست لیلی های ظرف شکنی که به مرور لذت دون ژوان بودن را میچشند و از دون ژوان بودن خوششان میاید؟
    به نظر میرسد نقش متوهمِ ظرف شکسته در بالا و بالاتر بردن یک دون ژوان ظرف شکن خیلی پر رنگ تر است.
    بنظرم این یک عقیده نیست، بلکه یک پدیده روانشناختی هست. شما وقتی عاشق کسی باشید ذهن شما به صورت افراطی از واقعیت فاصله میگره و شما رو وارد یک دنیایی خیالی میکنه، به شما اجازه نمیده دنیا رو اونطور که هست ببینید بلکه یک دنیای رویایی برای شما خلق میکنه و اون رو به جایی واقعیت به خورد شما میده ...

اینکه برای عاشق قلب رو در مقابل عقل قرار میدن به همین دلیل هست، عشق باعث میشه که قلب و عواطف بر شما حکومت کنن و نه عقل، و کیه که ندونه برای عاشق همه چیز معشوق زیبا و خواستنی هست، حتی ظرف شکستنش ...

اگر شما بخاطر این رفتار از یک عاشق انتقاد کنید احتمالا جوابش به شما این خواهد بود:

تو مو می بینی و من پیچش مو ............................. تو ابرو من اشارت های ابرو

4. 3 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بنظرم این یک عقیده نیست، بلکه یک پدیده روانشناختی هست. شما وقتی عاشق کسی باشید ذهن شما به صورت افراطی از واقعیت فاصله میگره و شما رو وارد یک دنیایی خیالی میکنه، به شما اجازه نمیده دنیا رو اونطور که هست ببینید بلکه یک دنیای رویایی برای شما خلق میکنه و اون رو به جایی واقعیت به خورد شما میده ...

اینکه برای عاشق قلب رو در مقابل عقل قرار میدن به همین دلیل هست، عشق باعث میشه که قلب و عواطف بر شما حکومت کنن و نه عقل، و کیه که ندونه برای عاشق همه چیز معشوق زیبا و خواستنی هست، حتی ظرف شکستنش ...

اگر شما بخاطر این رفتار از یک عاشق انتقاد کنید احتمالا جوابش به شما این خواهد بود:

تو مو می بینی و من پیچش مو ............................. تو ابرو من اشارت های ابرو
    اینی که من اشاره کردم شعر جامی بود.
    در نظر جامی:

مجنون جوانی عیاش است که عاشق لیلی می‌شود، ولی به کام نمی‌رسد و پیش از لیلی می‌میرد.
    مجنون در سلک گدایانی در می‌آید که لیلی به آنان نذری می‌دهد. در این میان لیلی کاسه او را می‌شکند و مجنون از این اتفاق سرمست می‌شود.

(همون رفتار دون ژوان و قربانی اش در این تاپیک)

این مطلبی که شما اشاره میکنی روایت نظامی از عشق است و در راستای این تاپیک نیست و در اون لیلی عامدانه مجنون رو آزار نمیده تا لذت ببره.
    اما دون ژوان به طور عامدانه قربانیش رو آزار میده چون قربانی شخصیت خودش رو ذلیل کرده و بیشتر اسمش توهم یکطرفه هست تا عشق.

6. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام، کل تاپیک رو مطالعه کردم متاسفانه در این تاپیک یک سری ارزش و ضدارزش (به عنوان پیشفرض و اصول لایتغیر ) معرفی شدن و بعد بر اساس اون ها برچسب زدن به افراد شروع شده. برچسب هایی مثل دون خوان برای مردان و هرزه برای زنان از همین طرز فکری نشات میگیره.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام، کل تاپیک رو مطالعه کردم متاسفانه در این تاپیک یک سری ارزش و ضدارزش (به عنوان پیشفرض و اصول لایتغیر ) معرفی شدن و بعد بر اساس اون ها برچسب زدن به افراد شروع شده. برچسب هایی مثل دون خوان برای مردان و هرزه برای زنان از همین طرز فکری نشات میگیره.
    اگر در هنگام مطالعه کمی تامل بیشتری انجام میدادین شاید به این برداشت نمیرسیدید !

برای مثال کلاهبرداری کردن یا دزدی کردن همیشه یک ضد ارزش بوده و هست.
    چون شما برای رسیدن به منافع خودت منافع دیگران رو از بین میبری و اونارو زیر پات له میکنی.
    حالا کسی در مذمت کلاهبرداری و دزدی مطلبی بنویسه، شما شاکی میشی که چرا به کلاهبردار و دزد برچسب میزنید و کارش رو غیر ارزشی معرفی میکنید؟

دون ژوان هیچ ارتباطی با هرزه بودن و... ندارد.
    دون ژوان افرادی رو که میدونه از نظر احساسی بهش وابسته شدن بازی میده و ازشون سوء استفاده میکنه.
    در حالیکه اون افراد بازی خورده تمایلی به بازی داده شدن ندارند.
    حالا شما دقیقا بفرما این وسط ارزش کجا بود و بی ارزشی کجاست.

بهتره قبل از اینکه ارزش های موجود رو زیر سئوال ببریم، ارزش های جایگزین خودمون رو مطرح کنیم.
    مثلاشما بگین بازی کردن با ده ها انسان و بعدش رها کردن اونها وقتی اونها تمایلی به جدایی ندارن خیلی کار پسندیده و ارزشمندی هست و اگر من این کارو میکنم به من برچسب نزنید چون از اینکه دیگران هم منو بازی بدن بسیار احساس لذت میکنم.

9. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگر در هنگام مطالعه کمی تامل بیشتری انجام میدادین شاید به این برداشت نمیرسیدید !

برای مثال کلاهبرداری کردن یا دزدی کردن همیشه یک ضد ارزش بوده و هست.
    چون شما برای رسیدن به منافع خودت منافع دیگران رو از بین میبری و اونارو زیر پات له میکنی.
    حالا کسی در مذمت کلاهبرداری و دزدی مطلبی بنویسه، شما شاکی میشی که چرا به کلاهبردار و دزد برچسب میزنید و کارش رو غیر ارزشی معرفی میکنید؟

دون ژوان هیچ ارتباطی با هرزه بودن و... ندارد.
    دون ژوان افرادی رو که میدونه از نظر احساسی بهش وابسته شدن بازی میده و ازشون سوء استفاده میکنه.
    در حالیکه اون افراد بازی خورده تمایلی به بازی داده شدن ندارند.
    حالا شما دقیقا بفرما این وسط ارزش کجا بود و بی ارزشی کجاست.

بهتره قبل از اینکه ارزش های موجود رو زیر سئوال ببریم، ارزش های جایگزین خودمون رو مطرح کنیم.
    مثلاشما بگین بازی کردن با ده ها انسان و بعدش رها کردن اونها وقتی اونها تمایلی به جدایی ندارن خیلی کار پسندیده و ارزشمندی هست و اگر من این کارو میکنم به من برچسب نزنید چون از اینکه دیگران هم منو بازی بدن بسیار احساس لذت میکنم.
    کلاهبرداری و دزدی جرایمی علیه اموال هستند همچنین قتل و آسیب زدن فیزیکی جرایم علیه اشخاص به حساب می آیند و قوانین صریحی در موردشون هست. ولی وقتی وارد مسائل حریم شخصی میشیم اونجا نمیشه همین استدلال رو بکار برد.
    من خودم تو همچین شرایطی بودم به بازی دادن هم متهم شدم ولی در صورتی که اینا همش تو ذهن طرف مقابل اینجوری نشون میداد، وقتی من تعهدی به کسی تو یه رابطه ندارم و اون فکر میکنه من چون باهاش خوبم پس متعهد هم هستم و قرار نیست کس دیگه ای رو هم همزمان ببینم یا اینکه فکر میکنه چون یه رابطه شروع شده حتما باید ادامه پیدا کنه و نمیشه بهم زد اینها مقصر من نیستم. من زیر هیچ سندی رو امضا نکردم که با یکی تا آخر عمرم باشم هر چقدر هم که اون بهم وابسته باشه. این حق برای من همیشه هست که زندگی شخصی خودم رو جوری که دوست دارم پیش ببرم.
    در حالت کلی ترش هم تمام این داستان ها خودش یه بازی بزرگ تر هست پس بازی دادن کسی تو یه بازی عملا چیز غیرمنطقی نیست! حتی خیلی وقتا دیدم جنس مخالف خودش دوست داره یه همچین تجربیاتی رو داشته باشه.
    در مسائل مربوط به حریم شخصی افراد عاقل و بالغ و مختار ارزش گزاری کار بیهوده ای است چون اساسا انسان ها نیازشون متفاوته.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کلاهبرداری و دزدی جرایمی علیه اموال هستند همچنین قتل و آسیب زدن فیزیکی جرایم علیه اشخاص به حساب می آیند و قوانین صریحی در موردشون هست. ولی وقتی وارد مسائل حریم شخصی میشیم اونجا نمیشه همین استدلال رو بکار برد.
    من خودم تو همچین شرایطی بودم به بازی دادن هم متهم شدم ولی در صورتی که اینا همش تو ذهن طرف مقابل اینجوری نشون میداد، وقتی من تعهدی به کسی تو یه رابطه ندارم و اون فکر میکنه من چون باهاش خوبم پس متعهد هم هستم و قرار نیست کس دیگه ای رو هم همزمان ببینم یا اینکه فکر میکنه چون یه رابطه شروع شده حتما باید ادامه پیدا کنه و نمیشه بهم زد اینها مقصر من نیستم. من زیر هیچ سندی رو امضا نکردم که با یکی تا آخر عمرم باشم هر چقدر هم که اون بهم وابسته باشه. این حق برای من همیشه هست که زندگی شخصی خودم رو جوری که دوست دارم پیش ببرم.
    در حالت کلی ترش هم تمام این داستان ها خودش یه بازی بزرگ تر هست پس بازی دادن کسی تو یه بازی عملا چیز غیرمنطقی نیست! حتی خیلی وقتا دیدم جنس مخالف خودش دوست داره یه همچین تجربیاتی رو داشته باشه.
    در مسائل مربوط به حریم شخصی افراد عاقل و بالغ و مختار ارزش گزاری کار بیهوده ای است چون اساسا انسان ها نیازشون متفاوته.
    دوست محترم، واقعا متوجه نمیشم چرا اینقدر مطالب رو سطحی میخونین و برداشت سطحی تر هم ارائه میکنید !

صحبت سر توهم نیست، شما اگر قصدت لذت بردن موقتی هست و هیچ تعهدی هم نمیخوای به کسی بدی، باید این مسئله رو به صورت شفاف با تمام جزئیات به طرف مقابلت بگی تا مصداق دون ژوان نشی.

یعنی به عنوان یک انسان مذکر، به اون جنسیت های مونث قبل از اینکه کوچکترین رابطه احساسی و جسمی و ... رو شروع کنی، بگی شما برای من موقتی هستین و ارزشتون هم تا زمانی هست که باهاتون حال کنم و همزمان هم با چند نفر هستم، حالا اگر هستی بسم الله بیا با هم رابطه داشته باشیم.

اگر طرف مقابل دقیقا فهمید معیارهات چی هستن و قبول کرد و باهات رابطه ای برقرار کرد دیگه مشکل خودش هست و به قول شما در صورت اعتراض توهم زده.

اما اگر اعتقادات رو از اول به طرف نگفتی و با چرب زبونی اورو شیفته خودت کردی و یهو وسط کار گفتی بیخیال من بشو و از اینکه اومد التماست کرد لذت بردی، این یعنی شما دون ژوان هستین.

اول مفهوم دقیق دون ژوان رو متوجه بشین بعدا همزاد پنداری بکنید یا نکنید !

12. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

همونطور که راسل گفت عدم تعهد بحثش جداست و مادامی که هردو طرف ازش آگاه باشن حق با شماست. اما اینجا بیشتر اشاره به انگیزه های درونی دون ژوانه که برای رسیدن به هدفهای خودش به رابطه ( بازی ) ادامه میده در حالی که میدونه طرف مقابل قضیه رو جدی گرفته. معمولا دون ژوان در روابط تمایل به بازی و مبارزه و ترک و تعویض ناگهانی داره تا خلاهای روانی خودش رو پر کنه و مشکلات روانی طرف مقابل براش اهمیتی نداره و این از نظر اخلاقی کار درستی نیست.

تفاوت مهمش با داستانهای مشابه شما (احتمالا) اینه که دون ژوان بیشتر بدنبال سواستفاده از احساسات افراده تا نیازهای عاطفی یا جنسی.

14. 4 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست گرامی بعد از رنسانس و رو شدن دست مذهب در اروپا استقبال از کلیسا حتی بین عوام هم با افول چشمگیری مواجه شد اما چه بین روشنفکران چه بین عوام استانداردها هنوز همون استانداردهای مورد نظر کلیسا باقی مونده بودن. اینجا بودن که پزشکان و روانپزشکان و حقوقدانان و... دست به کار شدن و سعی کردن همون انسان مومن مورد نظر کلیسا رو اینبار اما با تکیه با علم و دوری از مذهب به عنوان انسان استاندارد بازسازی کنن. داروها برای کنترل نفس ساخته شد تئوری ها داده شد قوانین تصویب شد اما همه و همه در همون جهت سابق. اکثر قریب به اتفاق این القاب و برچسب ها الان پیش متخصصین و آگاهان هیچ جایگاهی ندارند.
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این اخلاق رو چه کسی تعریف میکنه؟ الان مثلا داعش یه سری اخلاقیات تعریف شده واسه خودش داره، یه سری مجازات ها هم برای کسی تو چهارچوب اخلاق تعریف شده داعش نگنجه در نظر گرفته. شما نمیتونید بگید حتما کسی که اینکار رو میکنه خلاء روانی داره خیلی وقت ها در دید طرف مقابل و بسته به زاویه اون هست که دون خوان معنی پیدا میکنه. بعد از اون احساسات هم تعریف مشخصی نداره که بشه گفت کسی داره ازش سوءاستفاده میکنه.

16. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست گرامی بعد از رنسانس و رو شدن دست مذهب در اروپا استقبال از کلیسا حتی بین عوام هم با افول چشمگیری مواجه شد اما چه بین روشنفکران چه بین عوام استانداردها هنوز همون استانداردهای مورد نظر کلیسا باقی مونده بودن. اینجا بودن که پزشکان و روانپزشکان و حقوقدانان و... دست به کار شدن و سعی کردن همون انسان مومن مورد نظر کلیسا رو اینبار اما با تکیه با علم و دوری از مذهب به عنوان انسان استاندارد بازسازی کنن. داروها برای کنترل نفس ساخته شد تئوری ها داده شد قوانین تصویب شد اما همه و همه در همون جهت سابق. اکثر قریب به اتفاق این القاب و برچسب ها الان پیش متخصصین و آگاهان هیچ جایگاهی ندارند.
    با این سخنرانی تاثیر گذار شما که از کلیسا شروع شد و به رونسانس ختم گردید !! من به این نتیجه رسیدم که بسیار از دنیای علم و فلسفه و تاریخ مذاهب غافل بودم.

بنابر این خواهشمندم این متخصصین و آگاهان رو با ذکر نام معرفی کنید، من ببینم این بزرگواران متخصص چه کسانی هستند که که اندیشه ای همانند شما دارند و معتقدند اگر انسانی انسان های دیگر رو بازی داد نباید بهش برچسب زد !

18. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •