تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 181 اولاول 12345671353103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسامی تیم ملی آرژانتین به این صورت اعلام شد:

Goalkeepers: Orion, Andujar, Romero

Defenders: Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo, Campagnaro, Basanta, Otamendi, Lisandro Lopez, Mercado, Demichelis

Midfielders: Gago, Mascherano, Di Maria, Banega, Biglia, Maxi, Augusto, Sosa, Enzo Perez, Ricky Alvarez, Rinaudo

Forwards: Messi, Palacio, Lavezzi, Higuain, Aguero, Di Santo

واقعا مهاجم ها ترسناکن و تازه توز دعوت نشده!
    ولی پستای دیگه کمتر ترسناکن و می تونستیم به یه تیم سرگروه سختر از این هم بیافتیم
    ولی در هر صورت این دلیل نمیشه که بازی با آرژانتین رو نبازیم

2. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ايران - نيجريه: (ديدار شماره 12)

ايران:‌ سفيد

نيجريه: سبز

رنگ پيراهن داور: زرد

ايران - آرژانتين (ديدار شماره 27)

ايران: قرمز

آرژانتين: سفيد و آبي

رنگ پيراهن داور: سبز

ايران - بوسني (ديدار شماره 44)

ايران: سفيد

بوسني: آبي

رنگ پيراهن داور: قرمز

Last edited by E.G_band; 14-05-2014 at 10:42.

4. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با اون افتضاحی که سر قضیه مسی و پیج ف ی س ب و ک پیش اومد ! قریب به یقین مسی یه تنه ما رو شیش تایی میکنه ! دیگه نیازی هم نیست هیگواین و پالاسیو و آگوئرو دست به کار بشن

در مورد نیجریه هم به نظرم میبازیم ! 2006 که آنگولا بود با بدبختی مساوی گرفتیم ! چجوری میخوایم جلوی نیجریه دووم بیاریم ؟!

بوسنی هم با اینکه بی تجربه هستن و تا حالا توی جام جهانی نبودن ولی به نظرم تیم خوبی دارن ! و منم مثل بچه ها فکر میکنم بوسنی شگفتی ساز این دوره باشه !

شخصا تیم های صعود کننده رو اینجوری میدونم :

اول : آرژانتین
    دوم : بوسنی
    سوم : نیجریه
    چهارم : ایران

به امید اینکه با حداقل گل خورده و کاملا آبرومندانه با مسابقات خداحافظی کنیم

6. 5 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام به نظر من ایران میتونه از گروهش صعود کنه به شرطی که بازیکنان تیم هماهنگ و همدل باشه ..ایران میتونه مثل سوئیس که با مربی افسانه ای دورتموند هیتسفلد که جهان رو شگفت زده کرد در جام جهانی 2010 با شکست دادن اسپانیا با اون همه قدرت. ایران هم میتونه این کار رو مقابل تیم های بزرگ این گروه با دانش خوب سرمربیش انجام بده به شرطی که سنجیده ، هماهنگ ، همدل عملکنن.همه تون هم میدونید که در فوتبال هیچ غیر ممکنی وجود نداره.به امید موفقیت تیم ملی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اونایی که میگن ایران صعود میکنه معلومه فقط بازی های درپیت لیگ خودمون رو فوتبال میدونن !! نه برادر من . من بازی های بوسنی رو تو دور مقدماتی دیدم و خیلی راحت تر از اونچه فکر کنید مارو میبرن .... بعضی ها بازی های گذشته با بوسنی رو ملاک بردن این تیم میدونن !!!

در مورد نیجریه هم همینطور ما کلا از لحاظ بدنی کم میاریم و 2 هیچ میبازیم ... اما بازی با آرژانتین رو فکر کنم 4 تا یا 5 تا بخوریم و مهمترین دست آورد ما در این جام دروغ بزرگ بوزپلنگ ایرانی و مایه خنده کشورهای دیگه شدن هس .. خواهشا نگید همبستگی ملی و یک دلی و ...... این چیزا دیگه سر مردمو شیره مالیدنه

9. 4 کاربر از elshaarawy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a.f.h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من که چشم زیاد آب نمیخوره که ایران صعود کنه.
    با این وضعی که من میبینم و با این اردو ها و... خیلی امیدی به صعود نیس.اگه بازیکنا بخوان کاری کنن فقط باید امیدمون به اشکان و قوچی و جهانبخش باشه اگه این سه تا غیرتی نشون بدن اونم اگه نشون بدن واسه خودشونه که میخوان تو تیم های جهانی بهتری بازی کنن.
    تازه با اون قضیه فیس توک که واسه مسی پیش اومد گمون کنم مقابل ایرن از فینال میخواد بیشتر مایه بزاره فقط امیدوارم دو رقمی مون نکنه مسی فقط میاد بکراسونه فقط میخواد بروفونه توش تا آوراژ گل خودش رو مقابل ایران ببره بالا آخرم همونایی که میگفتن هاشم فلانه هاشم فلونه آخرش همه کاسه کوزه ها رو سر این هاشم بدبخت میشکنن.
    فقط یه نکته:
    بعضیا میکن که شمایی که میگید تیم ایران میبازه و... وطن فروشید کشورتون رو دوست ندارید ووو در پاسخ باید بگم حالا اصلا ما میخواییم روحیه ضعیف کنیم ولی وقتی مربی و کاپیتان تیم میگن با این وضعیت فکر نمیکنیم 1 امتیاز هم بگیریم دیگه از ما چه انتظاری دارید؟؟؟

به امید اینکه تو جام جهانی آبرومند بازی کنیم

11. 4 کاربر از a.f.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

از اروپا سربراوردن به مراتب سخت تر از آسيا و آفريقاست! حالا به هر حال بوسني رو مي بريم به سبكي كه ضعيف ترين كره چندين سال اخير رو برديم
    تو خونش! نيجريه رو هم باهاش مساوي ميگيريم و جلوي آرژانتين از گوشت و استخوان سنگر درست ميكنيم مسي هم افت كرده كاري از دستش
    برنمياد البته اگه بچه ها تعارف نكنند! اعتماد به نفس داشته باشيم و از پيش باخته ندونيم خودمون رو ولله ميشه شگفتي ساز بود! البته

با ضد فوتبال و تخريبي بازي كردن!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والبته مایه عبرت برای تیم های دیگه که با این نوع تدارک(پارسال دسته جمعی رفته بودیم زیارت) پا در همچین جامهایی نزارن!
    من موندم اون چند عزیزی که رای به صعود دادن با چه نوع ماشین حسابی حساب کردن ایران میتونه از گروه صعود کنه
    اینم اضافه کنم میشیم زنگ تفریح این گروه!!!!!!!!!!

14. 4 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا جان میدونیم میبازیم حداقل شما دیگه انرژی منفی ندین و تشویق کنید تیم رو اینطوری وضعیت بهتر نمیشه! الان دیگه فقط باید تشویق کرد!

16. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اونایی که میگن ایران صعود میکنه معلومه فقط بازی های درپیت لیگ خودمون رو فوتبال میدونن !! نه برادر من . من بازی های بوسنی رو تو دور مقدماتی دیدم و خیلی راحت تر از اونچه فکر کنید مارو میبرن .... بعضی ها بازی های گذشته با بوسنی رو ملاک بردن این تیم میدونن !!!

در مورد نیجریه هم همینطور ما کلا از لحاظ بدنی کم میاریم و 2 هیچ میبازیم ... اما بازی با آرژانتین رو فکر کنم 4 تا یا 5 تا بخوریم و مهمترین دست آورد ما در این جام دروغ بزرگ بوزپلنگ ایرانی و مایه خنده کشورهای دیگه شدن هس .. خواهشا نگید همبستگی ملی و یک دلی و ...... این چیزا دیگه سر مردمو شیره مالیدنه
    فکر نکنم کسی پیدا بشه که قدرت تیممون رو از بقیه تیمها بیشتر بدونه . چیزی که مشخصه اینه که ایران ضعیفترین تیم تو جام جهانیه .
    و البته دلیل اینکه میگیم ایران صعود میکنه فقط و فقط و فقط شانسه . شاید کمی هم امید به مربی ای که بالاخره جزو بهترین مربیان دنیاست . وگرنه روی کاغذ ایران قشنگ سوراخ میشه تو جام جهانی . سوراخ که چه عرض کنم ، حفره حفره میشه اصلا .
    Last edited by Gregar; 14-05-2014 at 23:27.

18. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •