تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: توضیحاتی در مورد کار جدید

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ما فراموش شدگانیم ... :دئ

2. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

ممنون احسان جان ولی هر کسی طرز فکر خودشو داره و اون طرز فکر محترمه
    من به شخصه میبالم به پرویز که این رو بهمون نشون داد که ما داریم با پول حرام پول در میاریم ( دزدی دزدیه نمیشه اسمشو عوض کرد ) حالا منم افتخار میکنم به کسی که همه چیشو خریده و خودمم هم یه سالی هست رفتم تو کار حلال خوری

کنه

درسته آقا قبول دارم ولی خوب فعلا اوضاع ما ایرانی ها خرابه از یه طرف ویزا یا مستر کارت نداریم و از یه طرف ارزش پولمون که هیچی منم تا اونجایی که بتونم لایسنز تهیه میکنم با اولین فروش بازمون

خونم به جوش اومد انجین بازی سازی فوتوشاپ نیست که اگه بود بهش نمیگفتن انجین بعد حق با توهه گرافیک بالا می خواد ولی شیدر فورگ کار جدیدی رو نمیکنه که تو نتونی انجام بدی کلا اگه یونیتی رو بلد باشه یکی نیازی به پلاگینا نداره

خوشمزگی بازی سازی اینه که با اسکریپت همه چیش حاضر میشه همه چیش قابل کنترله

برای مثال میگی مواضب تعداد نور باش
    اگه خودت شیدر بسازی میتونی مشخص کنی کدوم نور ها کار کنن و ... مثلا میتونی بگی که شمشیر کارکتر نزدیک آتیش شد قصمتی که نزدیک آتیشه قرمز بشه بعد دور که شد یواش یواش رنگش برگرده و یه تریگر کار کنه

درسته مخصوصا این که میشه برا یونیتی پلاگین و ابزار های مختلفی درست کرد و این ویژگی یونیت واقعا عالیه
    ولی این کار زمان زیاد و تخصص و مهارت عالی میخواد و برا تیم های کوچیک ایرانی که شاید به زور به ۵ نفر یا ۱۰ نفر برسه خیلی سخته و به نظرم به جای وقت گذاشتن روی ابزار روی خود بازی وقت بزارن خیلی بهتر باشه
    مثلا میشه با شیدر فورج شیدر های فیزیکال ساخت و حتی با ترکیب اسکای شاپ میشه از image based lighting هم استفاده کرد این چیزهایی که تازه قراره به طور پیشفرض در یونیتی ۵ اضافه بشه
    من شیدر نویس نیستم ولی فکر میکنم کلا ساخت یه شیدر مخصوصا که فیزیکال باشه خیلی زمان ببره
    تعداد نور رو چون شیدر فورج هنوز دیفرد رندر رو ساپور نمیکنه گفتم مراقب باشه چون اگه نور زیاد باشه فریم ریل به فنا میره
    البته من کلا با ابزار های نود بیس خیلی حال میکنم شاید به خاطر اینه که از یه ادیتور ساخت شیدر خیلی خوشم میاد چون خیلی ابزار رو انعطاف پذیر میکنه و میشه خیلی ایده ها اجرا کرد.

من خودم به شخصه نمیتونم یونیتی رو بدون پلاگین هاش استفاده کنم چون مثل خیلی از ابزار هایی ابتدایی هر انجین مثل تخریب پذری و ادیتور شیدر و مش پینت و ... را نداره
    البته خود استفاده از پلاگین های مختلف باعث مشکل میشه چون وقتی از یه پلاگین استفاده میکنیم ممکنه دیگه از بقیه نتونی استفاده کنی یا دچار باگ بشه ولی این در انجین های بزرگ مثل آنریل ۴ یا کرای انجین دیده نمیشه چون همه نوع ابزار از شیر بز تا جون ادم ریخته توش البته هر کدوم از این شرکت هم سیاست های خودشون رو دارن یکی مثل یونیتی با فراهم کردن مواردی ساخت ابزار را بر عهده خود سازنده ها میگذاره ولی بعضی دیگه نه

4. 2 کاربر از ehsanyacoza0021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

داداش فدای مرامت ولی از کل حرفات دوتا جواب کوتاه برات دارم

مشکلای شخصی تو مشکل تولید کننده اثر نیست که ازش دزدی بشه

تو بازی سازی رو با فتوشاپ کاری قاطی میکنی

6. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دوستان. خیلی حال داد بچه های قدیمی فروم رو دوباره اینجا دیدم. از تک تک نظرهاتون استفاده میکنم
    این تصاویر مال 7-8 ماه پیشه و اگه این خدمت مزخرف نبود شاید الان کارو خیلی بیشتر پیش برده بودم

8. 4 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خلاصه اگه کاری ازمون بر میاد بگو

خیلی از کارا ایرادات زیادی دارن و منم وقتی میبینم چه حرفایی پشت بازی های ایرانی هست میام اونا رو به سازنده هاشون میگم که یه کار کم نقص ارائه بدن و این حرف و حدیث ها کمتر بشه,اما حس میکنم کار شما قضیه اش فرق داره.
    مطمئنم که بعداً تیم تشکیل بشه قسمت هنری تیم اینا رو برطرف میکنن,الان هر کاری که فکر میکنی نیاز هست(از پارتی و شرکت زدن و بودجه گرفته تا مدل و تکسچر ) بگو که قطعاً خیلیا هستن با کمال میل همکاری کنن

فقط یه نکته مهم وجود داره اونم اینه که باید از تجربه افراد تمام استفاده رو ببری,کسی اگه حتی 1 هفته هم تو یه شرکت کار کرده از تجربه اش استفاده کن,ببین چرا یه هفته بوده,چی کم بوده,چی زیاد بوده,چی به اندازه,خیلی به دردت خواهند خورد
    سعی هم بکن موفع جمع کردن افراد بری و کار بلدها و کارکشته ها رو پیدا کنی نه اونایی که فقط حرف میزنن و تجربشون صفره
    10 تا پست دیگه هم بذار بشی 1000

10. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون دوستان. خیلی حال داد بچه های قدیمی فروم رو دوباره اینجا دیدم. از تک تک نظرهاتون استفاده میکنم
    این تصاویر مال 7-8 ماه پیشه و اگه این خدمت مزخرف نبود شاید الان کارو خیلی بیشتر پیش برده بودم
    سلام ,
    این خدمت کوفتی همرو درگیر کرده داش تو تنها نیستی
    امیدوارم زودتر بگذرونیش و بیای رو کار

این راهرو به نظرم حس ترس رو کامل القا نمیکنه اگه دقت کنی تو بازی های هم استایل بازی تو رو دیوارا یه سری المنت های خاصی نماش داده میشه مثل خون مثل یه سری نوشته با اسپری و... خلاصه اینجر چیزا که ناخوداگاه احساس رعب و وحشت رو منتقل میکنه.
    شکسته بودن یکی از مهتابی های رو سقف هم میتونست مثلا کمک کنه

البته این جزییات رو خودت بهتر از من میدونی ,استادی

امیدوارم واسه تیمت هم از افرادی استفاده کنی که استعداد و تخصصشون رو با نمونه کار و دمو ریل ثابت کنن نه اونایی که فقط حرف مفت و ادعا میزنن که باز البته خودت بهتر میتونی تشخیص بدی

12. 4 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

محسن جان داداش تو اولین سمپلمون فکر کنم طرفای 2008 اینا بود این رو زدیم ببین رو دیوارشو

البطه یه دو بیشتر تست نشد و دیگه مصطفی رو ندیدم بخوایم کشیدگی یو وی رو درست کنیم

14. 4 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محسن جان داداش تو اولین سمپلمون فکر کنم طرفای 2008 اینا بود این رو زدیم ببین رو دیوارشو

البطه یه دو بیشتر تست نشد و دیگه مصطفی رو ندیدم بخوایم کشیدگی یو وی رو درست کنیم

چه فان شده مخصوصا اون فیل ـه

16. 4 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم واسه تیمت هم از افرادی استفاده کنی که استعداد و تخصصشون رو با نمونه کار و دمو ریل ثابت کنن نه اونایی که فقط حرف مفت و ادعا میزنن که باز البته خودت بهتر میتونی تشخیص بدی

دقیقاً به نکته ظریفی اشاره کردی,بعضیا هم من دیدم آخرای کار گذاشتن رفتن کل پروژه رو به تاخیر انداختن,حتماً یه تعهد نامه باید بگیری از افراد تیم,تازه میبینی طرف دست پیش بگیره که پس نیوفته,میاد میگه شما تعهد ندارین

راستی چون گفتی توضیحاتی در مورد کار جدید بچه ها کاری صحبت میکننا,از قضا حرف های خوبی هم میزنن.
    Last edited by Hotsun; 20-04-2014 at 22:31.

18. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دقیقاً به نکته ظریفی اشاره کردی,بعضیا هم من دیدم آخرای کار گذاشتن رفتن کل پروژه رو به تاخیر انداختن,حتماً یه تعهد نامه باید بگیری از افراد تیم,تازه میبینی طرف دست پیش بگیره که پس نیوفته,میاد میگه شما تعهد ندارین
    بعضی هام که دیدم از اول پروژه طلبکار بودن در حالی باس خودشون رو بده کار فرض میکردن کار دنیا برعکس شده دیگه چه میشه کرد : )))
    Last edited by M0hsen3D; 21-04-2014 at 09:36.

20. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •