تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سـوال شمـا در چـه دستـه ای قـرار می گیـرد ؟

راي دهنده
33. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آغـاز

3 9.09%
  • هـدف

14 42.42%
  • انجـام

3 9.09%
  • مـوارد دیـگـر (چـرایی / چگـونگـی / فلسـفه هستـی و..)

13 39.39%
صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: پر دغـدغـه تـریـن سـوال فلسـفی زنـدگـی شمـا

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خدا را شکر بنده دغدغه ای ندارم و برای تمام سوالات خود در دین اسلام پاسخ پیدا کرده ام.
    تکلیف انسانهایی که رنگ پیامبری رو ندیدن چی میشه یا انسانهایی که به هردلیل در دوره ای بودند یا ممالکی که پیامبری در آنها ظهور نکرده؟ تا نوید الهی بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1-اگه خداوند انسان رو خیلی دوست داره و دوست داره انسان به بیراهه کشیده نشه،چرا شیطان که یکی از آفریده های خودش هست رو نابود نمیکنه تا تمامی انسان ها راه راست رو در پیش بگیرن و از وسوسه های شیطان در امان باشن؟
    2-من جایی خوندم که انسان هایی که دین های دیگه ای دارن در روز قیامت بر اساس دینشون حساب پس میدن.پس کسی که دینش مثلا بودایی هست میاد میگه پس من به دین اسلام روی نمیارم تا در روز قیامت بر من آسون تر گرفته بشه.الان این کثافت کاری های که تو فیلم های غربی میبینیم،با این حساب اگه اینها هم بخوان برن بهشت و ما هم بهشت،دیگه من حرفی ندارم.

3. 2 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

برگترین سوالی که خیلی سال پیش ذهنم رو مدت ها درگیر کرده بود این بود که :

مگه مهمترین هدف از عبادت و راز و نیاز با خدا رسیدن به آرامش درونی نیستش و نمیگن ما انسانها باید خدا رو برای آرامش و نزدیک شدن بهش عبادت کنیم وگرنه خدا که نیازی به عبادت کردن ما نداره :

پس چرا ما انسانها بدون واسطه و از روش خودمون روشی که می دونیم داره بهمون آرامش میده و به دیگران هم ضرری نمی رسونه خدا رو نمی پرستیم ؟

مگه عبادت کردن خدا جزو مسائل شخصی ما بین فرد و خدای خودش نیستش پس چرا باید از روش افراد دیگری عمل کرد ؟

و اگر خدا خودش گفته انسانها باید طبق روش افرادی که من فرستادمشون عمل کنند تا رستگار شوند پس چرا خدا آموزه های دینی و رفتاری و چی خوبه چی بده برای انسان رو با توجه به زمان آپدیت نکرده ؟

چون گفته بشر پیشرفت کرده و از جاهلیت دراومده پس دیگه طبق قوانین خودشون عمل کنن و من دخالتی نکنم بهتره ؟

اصلا اینا ادم نیستن ولشون کن بزار هر کاری می خوانن بکنن عوضش منم اون دنیا می ندازمشون تو آتیش تا حالشون جا بیاد .... ؟

اصلا از اولش تقریبا اکثر روش ها و اصول رفتاری و اعتقادی بر اساس عقل انسانی با توجه به زمان خودشون و البته حاکمان وقت و نیت تسلط بر مردم به همراه خرافات و حرف های خاله زنکی شکل گرفته

و هنوزم به شکل امروزی تر و مدرن ترش ادامه داره ؟
    Last edited by Mr_100_dolari; 08-06-2014 at 23:57.

5. 5 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

برگترین سوالی که خیلی سال پیش ذهنم رو مدت ها درگیر کرده بود این بود که :

مگه مهمترین هدف از عبادت و راز و نیاز با خدا رسیدن به آرامش درونی نیستش و نمیگن ما انسانها باید خدا رو برای آرامش و نزدیک شدن بهش عبادت کنیم وگرنه خدا که نیازی به عبادت کردن ما نداره :

پس چرا ما انسانها بدون واسطه و از روش خودمون روشی که می دونیم داره بهمون آرامش میده و به دیگران هم ضرری نمی رسونه خدا رو نمی پرستیم ؟

مگه عبادت کردن خدا جزو مسائل شخصی ما بین فرد و خدای خودش نیستش پس چرا باید از روش افراد دیگری عمل کرد ؟

و اگر خدا خودش گفته انسانها باید طبق روش افرادی که من فرستادمشون عمل کنند تا رستگار شوند پس چرا خدا آموزه های دینی و رفتاری و چی خوبه چی بده برای انسان رو با توجه به زمان آپدیت نکرده ؟

چون گفته بشر پیشرفت کرده و از جاهلیت دراومده پس دیگه طبق قوانین خودشون عمل کنن و من دخالتی نکنم بهتره ؟

اصلا اینا ادم نیستن ولشون کن بزار هر کاری می خوانن بکنن عوضش منم اون دنیا می ندازمشون تو آتیش تا حالشون جا بیاد .... ؟

اصلا از اولش تقریبا اکثر روش ها و اصول رفتاری و اعتقادی بر اساس عقل انسانی با توجه به زمان خودشون و البته حاکمان وقت و نیت تسلط بر مردم به همراه خرافات و حرف های خاله زنکی شکل گرفته

و هنوزم به شکل امروزی تر و مدرن ترش ادامه داره ؟
    دوست عزیز فرهنگ بردگی چیز عجیب و پیچیده ای هست.
    و منسوخ کردن قوانین بردگی به این راحتی ها ممکن نیست.

چه بردگی فیزیکی چه بردگی فکری، نهایتا مثل سایر برده ها نباشی تلاش میکنی برده چاپلوس و مخصوص ارباب باشی.
    به نظر من تو زندگیت بیشتر از همه با این قانون بردگی بجنگ.

7. 10 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعد از رسیدن به این نتیجه که ما حتی اختیاری هم نداریم و هر چیزی که انجام میدیم فقط حاصلیه از تمام عملیات فیزیکی و غیر فیزیکی و هر چیز دیگه ای که میتونه وجود داشته باشه یا نه؛ و در جهانی هستیم که تا این حد قابل پیش بینیه و کسی که ساختتش اگه پیچیدگی هاش رو کامل کامل آنالیز کنه به راحتی میتونه پیش بینیش کنه.
    سوال من هم مثل خیلی از دوستان دیگه س: هدف آفرینشه ماها چیه؟ آیا واقعا آفریده شدیم یا موش آزمایشگاهی هستیم؟

9. 4 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نگران اون دنیا نیستم (البته اگه اصلا وجود داشته باشه!)

نگران پرسش هایی هم که بعضی اوقات برام پیش میاد نیستم. جوابشون هم برام اهمیتی نداره. (با اینکه همشون جواب دارن)

از هیچ چیز هم نمیترسم. (مگه نهایتش چی میخواد بشه!)

چون وجود دارم حتما دلیلی هم داره. و من دنبال دلیلشم. شاید دلیلش این باشه که باعث یه اتفاقی بشم یا جلوی یه اتفاقی رو بگیرم. همین هم میشه دلیل وجود و آفرینش در نظر گرفت.

در ضمن با این نظر سنجی هم کاملا مخالفم.

Last edited by Joaquin; 09-06-2014 at 08:19.

11. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پایان و عاقبتم چگونه خواهد بود ؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چرا با اینکه همه ی نقشه هایمان نقش بر آب میشود . و هیچ آگاهی مطلقی برای آینده نداریم ... با این حال ترجیح می دهیم برای داشتن "اینده ی بهتر" بکوشیم تا داشتن "حال بهتر" ؟

14. 6 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این روزها به این فکر میکنم که اگر در این کشور قانونی تصویب کنن که مردم قبل از رفتن به هر اداره و دانشگاه و... یک پس گردنی و اُردنگی محکم بخورن و اگر نخوان که بخورن مجازاتی سنگین میشن، عکس العمل من و این مردم چه خواهد بود ؟

16. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چیزی که من خیلی برام سوال بوده و نمی فهمم اینه که چرا در دنیا نمی خوان مسائل بسیار مهم و اساسی که شدیدا می تونه آینده نسل بشر رو تحت تاثیر اساسی (یا حتی نابودی) قرار بده، اینقدر ساده کنار گذاشته میشن و اصلا بهشون توجهی نمیشه. چیزهایی مثل Global warming ، تحقیقات بیوتنولوژی، هوافضا و ...

18. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •