سلام
امروز وقتی رفتم توی بازی بعد حدود 10-15 دقیقه لگ بسیار شدیدی به وجود میاد که تا مودم رو ریست نکنم درست نمیشه.شما مشکلی نداشتید امروز ؟
بازی هم dota2
سلام
امروز وقتی رفتم توی بازی بعد حدود 10-15 دقیقه لگ بسیار شدیدی به وجود میاد که تا مودم رو ریست نکنم درست نمیشه.شما مشکلی نداشتید امروز ؟
بازی هم dota2
بله تایید میشه. چند روز بود خوب بود ولی دوباره بعد از چند دقیقه میپره بیرون از بازی. حتی سرور cod
مشکل بدجور برگشته. لطفا بدون توهین و فحش توی پیج وزیر در این مورد بکامنتید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه ای گرفته کسی؟ بابا اسکایپ اصلا نمیشه صحبت کرد. هر یک دقیقه ده پانزده ثانیه قطع میشه.
چند روزه من هم این مشکل رو پیدا کردم. باز دوباره زیرساخت برای UDP محدودیت ایجاد کرده. لعنت بهشون، بابا ما به خدا فقط میخواهیم یه بازی کنیم تف تو اون روحتون.
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامنت گزاشتم، تمام دوستان شما هم کامنت بگزارید و مشکلات خودتون را با محدودیت پروتوکول UDP به گوش آقای واعظی برسونید.
ویرایش: سری قبلی که این مشکل پیش اومده بود آقای واعظی در مصاحبه ای که داشتند گفته بودند در صورت بروز چنین مشکلی با شماره 195 تماس بگیرید: سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195
این هم لینک مشکل و صحبت ایشون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشاً دوستان در ساعات اداری تماس بگیرند و مشکل رو اعلام کنند.
Last edited by Pejii; 03-10-2014 at 18:05.
از من که مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)