درود،
به نظر من در زمینه طول عمر ،تا زمانی که در فرد احساس مفید بودن وجود داره از بودنش احساس لذت می کنه و همانطور که عرض زندگی (چگونه بودن) براش مهمه از طول زندگی نیز لذت می بره ...
![]()
درود،
به نظر من در زمینه طول عمر ،تا زمانی که در فرد احساس مفید بودن وجود داره از بودنش احساس لذت می کنه و همانطور که عرض زندگی (چگونه بودن) براش مهمه از طول زندگی نیز لذت می بره ...
![]()
اتفاقا من هیچ تمایلی به طولانی شدن عمرم ندارم.چون باید شاهد مرگ عزیزان خودم باشم و سربار یک خانواده ای![]()
البته فکر میکنم استارتر منظورش طول عمر کل نوع بشر بوده، نه صرفن یک شخص خاص.
عمر انسان باید فنا ناپذبر می بود به این صورت که زمین یا هر جای دیگه فقط جایی برای زندگی کردن افراد قدرتمند تر میشد یعنی اینکه من به عنوان یک فرد طول عمرم تنها زمانی تمام میشد که توسط افراد
قدرتمند تر نابود میشدم حالا یا با انگیزه اینکه می تونیم ما هم صاحب قدرت بشیم و جای بهتر و بیشتری برای زندگی کردن پیدا کنیم به زندگی کردن و مبارزه کردن ادامه میدادیم و هر کسی هم که حس
میکرد تلاش بی فایده داره میکنه و راه به جایی نداره یا خودش رو خلاص میکرد و جا برای افراد قدرتمند باز میشد یا توسط قدرتهای دیگه نابود میشد .
و مطمئنا اگر روزی علم بتونه پیشرفتی کنه که طول عمر رو افزایش بده این علم تنها در اختیار افراد قدرتمند تر قرار میگیره و این جنگ قدرت ها تا جایی ادامه پیدا میکنه که زمین یا هر جای دیگه تنها برای زندگی
کردن قدرت برتر یا قدرت های برتر باشه و چرا که ما نتونیم جزو اون ها باشیم حداقل آرزوش رو که میتونیم داشته باشیم![]()
اگه عمر انسان پایان ناپذیر نباشه که دیگه چه طوری جا بشیم توی این کره؟؟
افراد خودکشی می شن . شما خودت تصور کن 3000 سال زنده باشی ، خسته میشی و خود کشی می کنی . زندگی اونقدر برات تکراری میشه که تصمیم میگیری چیزی که تاحالا تجربه نکردی رو تجربه کنی . "مرگ"
توی این شرایط، توی این زمینی که چرخه ی حیاتش هر روز در حرکته و میمیره و زنده میشه، همینطور که بر اساس فرضیه ی سیر تکامل داروین به این مقدار از عمر کردن رسیده براش کافیه! شاید برای تعادل نظام هم الزامی باشه.
همینطوریش هم با این سن بشر داره دنیای طبیعی رو احاطه میکنه، اگه بیشتر عمر میکرد دیگه زمینی نبود!![]()
دنیا که فقط همین کره زمین نیستش همین الانش چقدر جاها و تجربه ها وجود داره که هنوز ندیدی و انجامشون ندادی ، آدم موقعه ای خسته میشه که از رسیدن به نقطه بالانر نا امید بشه و قدرت خودش رو کوچیک بدونه ولی چون انسان
همیشه حریص قدرت بیشتر هستش اگر بتونه به همچین علمی ( عمر فنا ناپذیر ) دست پیدا کنه اون موقعه باز به خیلی چیز های بزرگتر و غیر قابل تصور هم فکر می کنه ...
مثلا اگر بتونی زنده بمونی بتونی به پیشرفت ها و علمی برسی که باهاش بتونی به تمام دنیا حکومت کنی و حتی بعد سراغ کرات و سیارات دیگه هم بری ... و اگر همچین چیزی خیلی دور از ذهن بود همین الانش قدرت های برتر انقدر
دنبال کشف کردن زندگی و حیات تو کرات دیگه نبودن و میگفتن ما که قراره یه روز بمیرم پس دیگه چرا انقدر زور بزنیم و به پیشرفت های علمی برسیم ...
می دونم شاید این حرف خنده دار به نظر برسه ولی علمی که بتونه عمر انسان رو فنا ناپذیر کنه احتمالا اینکه بتونه تجربه بعد از مرگ رو هم به این دنیا منتقل کنه شاید براش کار زیاد سختی نباشه ...
قدرت برتر یعنی قدرتی که کل دنیا رو آفریده و شما بر فرض فنا ناپذیر بودن عمر و خیلی چیزهای دیگه میتونی امید داشته باشی که یه روز تا اون حد پیش بری ...
=====
میشه این طوری هم فکر کردش که به جای اینکه تعداد زیادی انسان روی زمین وجود داشته باشه فقط تعداد محدودی قدرت برتر وجود داشته باشه که روی زمین با هر جای دیگه زندگی کنن و بر انسان ها یا هر موجودی دیگه هم بدون اینکه حتی اونا بدونن حکومت کنن و روی اون ها انواع آزمون خطا ها رو انجام بدن باز هم برای پیشرفت هر چه بیشتر علم خودشون ....
Last edited by Mr_100_dolari; 28-05-2014 at 01:23.
خداوند متعال انسان را آفریده است و در صورتی که نیاز به عمر بیشتر برای آزمایش انسان در امتحانات الهی می بود خداوند عمر انسان را بیشتر می کرد مانند حضرت نوح که هزار سال عمر داشت. حرص و طمع ریشه فساد و جنایت است. به آنچه خداوند به شما می دهد راضی باشید و بدانید که کسی که شما را آفریده مصلحت شما را بهتر می داند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)