من باشم اینو میگیرم اس پی...
من باشم اینو میگیرم اس پی...
انجامش دادین؟
مشکل سرعت حل شد؟![]()
نه هنوز انجام ندادم ولی به جاش یک مستر ریست (بازگشت به تنظیمات کارخانه) رو انجام دادم ظاهراً خوب شده و سرعتش هم خوب شده و تو این یکی دو روزه اصلاً از اون قفل کردن های عجیب و غریب خبری نیستببینیم اگه یکبار دیگه مثل قبل بخواد اذیت بکنه و مدام قفل کنه میرم رام و دستی نصب میکنم ... پیشنهاد میکنم شما هم یک مستر ریست کنید ... و البته قبلش یک بکاپ بگیرید.
آقا دقت کردین وقتی گوشیرو میزارین زمین تاچش کار نمیکنه
به اینم دقت کردین که برد وای فای تا یه اتاق بیشتر نیس
اصن داغونماااااا له له
دوستان آپدیت زیر رو با گوشی دانلود و تصب کنید سرعت گوشی عالی میشه ...
12.1.A.1.205
دوستان از این گوشی راضی هستید و برای خرید پیشنهاد میدینش؟
میشه محاسن معایبش رو بگین؟
برای من این مسائل مهمتره:
1. سرعت گوشی و اینکه بعد از یه مدت کند نشه
2. کیفیت صدا و راحتی کار تو بخش موزیک
3. تاچش خیلی اذیت نکنه
با توجه به قیمتی که این گوشی داره هنوز ارزش خریدش بالاست...
1- بعد از چهار ماه و نصب 60 نرم افزار کندی خاصی نمیبینم
2- حجم صداش کمه. کیفیتش خوبه. نرم افزارشم راحته. اگه مشکلی هم داشتین میتونین پلیر دیگه ای نصب کنین.
3- همون طور که دوستان گفتن تاچش در بعضی مواقع (هنگام شارژ ، داغ بودن گوشی و قرار گرفتن در سطح افقی) ضعیف میشه. شنیدم با آپدیت خوب میشه ولی امتحان نکردم.
معایب دیگه ش: روشنایی کم صفحه نمایش(البته به نظر من) ، کیفیت عکس نه چندان خوب(با نرم افزار بر طرف میشه)
مزایا: رزولوشن یا کیفیت خوب صفحه نمایش ، زیبایی چراغ های زیر صفحه نمایش ، قدرت سخت افزاری بسیار مناسب در مقابل قیمت
منم بالاخره این گوشی رو گرفتم چند روز پیش
فعلا که همه چیش خوب بوده و مشکلی نداشته
نه مشکل خاصی با تاچش دارم (حتی اگه رو زمین بذارمش) و نه با فای فایش
البته گوشیم آپدیت شده
فقط قبلا تو گوشی های سونی اریکسون ، تو قسمت موزیک و واکمنش وقتی ولوم رو نگه میداشتی میرفت آهنگ قبل یا بعد ولی این دیگه اینجوری نیست
هیچ راهی نداره از این فابلیت بشه استفاده کرد؟
دوستان من میخوام گوشی رو روت کنم ولی چون 4.3 هست با ویروت (vroot) نمیتونم روتش کنم ولی ظاهرا نرم افزاری هست به نام t.r که میشه باهاش این نسخه رو هم روت کرد .
حالا چند تا سوال دارم
1-با این روش اگر بخوام روت کنم اطلاعات گوشی پاک میشه یعنی همه چیز از اول یا نه؟
2-توی آموزش روت این جمله رو نوشته که من هیچی ازش نفهمیدم چون هیچ توضیحی نداده:(((اگر که نتونستید ریکاوری نصب کنید از منوی فلش تولز برید تو devices و check رو بزنید و دسرسی روت بدید بعد ریکاوری نصب کنید البته بعد نصب سوپرسو و بیزی باکس که از گوگل پلی نصب کردید)))
لطفا اگه میشه توضیح بدید
سلام
دوستان من می خوام این گوشی روبگیرم
خوبه؟
تایید می کنید؟
رم 1 مشکلی به وجود نمی یاره؟
و اینکه از honor 3c هواوی بهتره؟
Last edited by Armin.Computer; 05-10-2014 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)