عجیبه من روی دوتا سیستم امتحان کردم مشکلی نداشته خوب دو تا مطلب 1- ما قصد داشتیم گیت وی رو تغییر بدیم اگه به صورت دستی هم آی پی رو ست کنی و گیت وی رو تغییر بدی به منظوری که داری میرسی 2- اگه میخواهی این روش رو تا رفع مشکل ادامه بدی یک تصویر از مسیر زیر برام بفرصت
control panel-->network and sharing center --> change adapter seeting
آره واسه من هم جالبه، کلا زیر دستور رو نمیشناسه(interface)
![]()
همون طور که در تصویر بالا میبینی کارت لن با همون اسمی که تو دستور وجود داره اینجا موجوده باید ببینی کارت لن شما در این صفحه دقیقآ چه اسمی داره و همون رو تو دستور استفاده کنی . یه زحمت دیگه هم بکش فرمان ipconfig > d:\ip.txt رو در مود cmd اجرا کن و کل محتویات فایل رو اعلام کن
Last edited by star254; 03-04-2014 at 20:47.
باز هم شرمنده این پست رو که مجدد دیدم متوجه شدم شما به جای local area connection باید تایپ کنی network ظاهرآ کارت لن شما با این نام تو سیستمتون مشخص شده .کنترل کن و نتیجه رو بهم بگو
ممنون
درست شد
منم فکر میکردن به local area connection باید بنویسم Shatel! چون زیر اون network نوشته Shatel
به هر حال دار ه کار میکنه
عالیه پس الان آی پی شما باید 115 شده باشه حالا همون بچ فایل ها رو درست کن و برای دیسکانکت آی پی ها رو به این شکل وارد کنالبته با توجه به اسم کارت لن
192.168.1.250 255.255.255.0 192.168.1.115
خوشبختانه مشکل پیش اومده برای شما باعث شد تجربه خوبی در این زمینه پیدا کنیم به زودی جمع بندی این تاپیک رو به صورت یک آموزش کامل در انجمن قرار میدم چون در شبکه استفاده خوبی داره وشاید مورد نیاز دیگران هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)