تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: هر کسی میتونه به سوال من جواب بده، پس میشه یه راهنمایی به من بکنید لطفا؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

- تصور کن یهو ویندوزتو قات بزنه و مجبور میشی کامپیوترتون رو کلا تعمیر و هاردتو رو عوض کنی. برای کدوم فایلها دلت بیشتر تنگ میشه و کدوما مهم نیست؟ اگه اینطور فکر کنی و فایلها رو مرور کنی بعضیا واقعا دیگه به چشم نمیان و فایلهای خیلی ضروری معلوم میشن. و بعضیای دیگه رو یه جایی ذخیره میکنی که اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد!
    - یا اینکه فکر کن کدومها رو واقعا میتونی راحتتر از بقیه باز به دست بیاری.. مثلا یه رفیقی داری کل سریال رو روی دی وی دی داره و اگه پاک کردی به دست اوردنش راحتتر از خیلی فایلهای دیگه س.
    - یا یه روش انتحاری! و اونم اینه که فایلهایی که جزو اون خیلی خیلی ضروریها نیستن رو یه جا جمع کنی، چشماتو ببندی و کلا دیلیتشون کنی! اونوقت یه مدت ممکنه شوک بشی و دلت تنگ بشه، اما بعد از یه مدت کوتاه عواقب رو حس کردن یادت میره!

2. 3 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا ساسان.. دستت درد نکنه، فعلاً با همین راه حل شروع میکنم..
    خواهش میکنم..فقط ناراحت نشی بهت گفتم این وسواسه...چون خودمم کم و بیش درگیرشم...

4. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط یه مسئله ای هست که برای خودم جای سواله (شایدم دغدغه شما باشه)

الان اکثرا برای ارشیو کردن از هارد اکسترنال استفاده میکنن و خوب طبیعتا اطلاعاتی که میزارن مهمه و بیشتر حیاتی! حالا اگه اتفاقی برای هارد پیش بیاد و بسوزه اونوقت تکلیف چیه؟ ریختن تو دی وی دی هم زمان بره و خیلی حوصله میخواد
    به نظر شما منطقی ترین راه چیه؟

6. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من به دلیل کارم که به شدت به فایلهام نیازمندم هارد از بهترین نوع 1TB ارشیو بکاپ کل سیستم را دارم و یه 160GB هم مهمترینشون هست که یه جا دیگه نگه میدارم و یک فلش 8GB هم یه سری فایل های حیاتیه که اگه اون دو سوخت این منو نجات میده ! تازه اینم تو پنلم در اینترنت UP کردم بصورت رمزگذاری شده با الگوریتمی که فقط خودم ازش سر در میارم

اینجوری شد که شبا سرمو راحت میزارم رو بالش میخوابم

8. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

منم یه راه حل دارم(هار خودم یه ترا هست و زود پر میشه)
    تمامی سریال ها رو تا فصلی که دیدید حذف کنید چون دیگه نه حوصله و نه وقت دارید از اول ببینید اگه کسی هم بیاد وقت نداره همشو ببینه پس بهتره حذف شن(اگه قراره به کسی بدین رو دی وی دی رایت کنین با فرمت های mkv الان دیگه هر فصل روی یک یا دو دی وی دی رایت میشه)
    آهنگ های رو که طی دوماه گوش نکردن رو حذف کنید چون معمولا از هر آلبوم چندتاآهنگش قشنگه وبقیه روآدم گوش نمیکنه
    عکس ها رو دسته بندی کنید وبه جز عکس هایی که شخصی و یادگاریهستن و عکس های که استفاده علمی و .. دار بقیه رو پاک کنید معمولا عکس های جالب برای بار اول جالبن و بعد اون جذابیتشون روو از دست میدن
    نرم افزار هارو هم سعی کنید برز ترینشون رو نگهداری کنید و بقیه رو حذف کنید
    در مورد فیلم ها هم فیلم هایی که دیدین رو حذف کنید مگر اینکه که خیلی جال باشن(مثلا من ارباب حلقه ها رو 3 بار دیدم و بازم خسته نشدم)
    با این روش تقریبا همیشه جای خالی دارین وقتی یه چیز جدید میاد باید قدیمیش رو پاک کنید وهمیشه فضا دارین
    واقعاً خنده داره که آدم سریال تو سیستمش ذخیره کنه ولی منم ذخیره کردم!! چند تا سریال هم ذخیره کردم! آره حق با شماست اگه سریال ها رو پاک کنم شاید 10، 20 درصد مشکلم حل بشه ولی حیف نیست؟ آخه بدبختی اینجاست که حتی حیفم میاد کیفیتشم کم کنم! وگرنه میشه تا یک دهم هم حجمشون رو کاهش داد. دی وی دی ولی پیشنهاد خوبیه. یعنی میگی همشو بریزم تو دی وی دی؟
    آهنگو که اصلا حرفشو نزن! من تا حالا یه دونه آهنگ هم پاک نکردم! بدترین آهنگ ها هم بعدا خاطره میشن!
    عکس.... آره راست میگی اکثر عکسام جذابیشتون رو از دست دادن ولی چون بهشون عادت کردم نگه داشتمشون. میرم پاکشون میکنم.
    ولی در مورد فیلم. این نقطه ضعف اصلی منه! خوراکم فیلمه. ولی اتفاقاً فیلما رو از همه بیشتر پاک میکنم چون خیلی جا میگیرن. در حقیقت مشکل از اونجایی شروع شد که یه دستگاه دیجیتال یو اس بی واسه این سیستمم گرفتم و از اونجایی که ضبط یک فیلم خیلی راحته، تقریبا هر فیلمی رو (یا هر برنامه ای که به نظرم جالب بیاد رو) ضبط میکنم. میگم بذار ضبط کنم اگه بد بود پاک میکنم... ولی بعد که ضبط شد دیگه پاک کردنش کار من نیست!
    دست شما درد نکنه... نظرات خوب و مفیدی بود.

10. این کاربر از smile2life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

- تصور کن یهو ویندوزتو قات بزنه و مجبور میشی کامپیوترتون رو کلا تعمیر و هاردتو رو عوض کنی. برای کدوم فایلها دلت بیشتر تنگ میشه و کدوما مهم نیست؟ اگه اینطور فکر کنی و فایلها رو مرور کنی بعضیا واقعا دیگه به چشم نمیان و فایلهای خیلی ضروری معلوم میشن. و بعضیای دیگه رو یه جایی ذخیره میکنی که اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد!
    - یا اینکه فکر کن کدومها رو واقعا میتونی راحتتر از بقیه باز به دست بیاری.. مثلا یه رفیقی داری کل سریال رو روی دی وی دی داره و اگه پاک کردی به دست اوردنش راحتتر از خیلی فایلهای دیگه س.
    - یا یه روش انتحاری! و اونم اینه که فایلهایی که جزو اون خیلی خیلی ضروریها نیستن رو یه جا جمع کنی، چشماتو ببندی و کلا دیلیتشون کنی! اونوقت یه مدت ممکنه شوک بشی و دلت تنگ بشه، اما بعد از یه مدت کوتاه عواقب رو حس کردن یادت میره!
    آره نظر خوبیه. منم یه همچین فکرایی میکنم. میگم ببین بدون کدوم فایلها نمیتونی زندگی کنی، اونا رو نگه دار و بقیه رو پاک کن. بعد میبینم که با این طرز فکر میتونم کل هاردمو فرمت کنم!
    اون روش انتحاری هم خیلی جالب بود! اتفاقا یه بار همینجوری چندین گیگابایت از فایلهایی رو که حتی خیلی دوست داشتم رو با یک کلیک پاک کردم. اون موقع که نه ولی بعدا حسرت خوردم ولی نزدیک به 30، 40 گیگابایت رو یه جا به دست آوردم!
    بعضی چیزا رو نگه داشتم چون برام نوستالوژیه، بعضیا رو نگه داشتم چون دوستشون دارم. بعضی ضروریه مثل برنامه ها که هر چند که ویندوز نصب میکنم لازم میشن یا عکس و فیلمهای خانوادگی که آدم هیچوقت پاک نمیکنه. بعضیا رو چون یادم میره باید باشن تا دوباره یادآوری کنم. بعضیا که شاید کم باشن ولی به خاطر خراب نکردن مجموعه ایه که هستن. یعنی همون که دوستمون akpa گفت مثل آلبومی از یک خواننده که همشو دوست ندارم ولی دلم نمیخواد مجموعشو بهم بزنم. بعضیا رو میخوام به کسی نشون بدم یا بعدا تو اینترنت آپلود کنم. حتی من کلی لینک دارم که قراره در اسرع وقت به اونا سر بزنم! وای باز اون لینکا معلوم نیست چند تا لینک جدید با خودش میاره! اصلا این زندگی دیجیتال آدم وابسته خودش کرده!

12. این کاربر از smile2life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اینجوری نیست که اصلا هیچی رو پاک نکنم ولی تعداد چیزایی رو که پاک می کنم از تعداد چیزایی که مرتب اضافه میشه، به مراتب کمترن.
    Last edited by smile2life; 27-03-2014 at 17:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فقط یه مسئله ای هست که برای خودم جای سواله (شایدم دغدغه شما باشه)

الان اکثرا برای ارشیو کردن از هارد اکسترنال استفاده میکنن و خوب طبیعتا اطلاعاتی که میزارن مهمه و بیشتر حیاتی! حالا اگه اتفاقی برای هارد پیش بیاد و بسوزه اونوقت تکلیف چیه؟ ریختن تو دی وی دی هم زمان بره و خیلی حوصله میخواد
    به نظر شما منطقی ترین راه چیه؟
    نه بابا... واسه چی ناراحت بشم. یه مرضه دیگه باید ترک بشه!
    هاردهای جدید SSD. به نظر من این راه حل خوبی برای اطلاعات خیلی مهمه. عمر و دوام و سرعتش خیلی بیشتر از هاردهای معمولی HDD. بعدش هم با نرم افزار متن باز TrueCrypt هم قبل از بک آپ رمزگذاریشون میکنیم.

15. این کاربر از smile2life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من به دلیل کارم که به شدت به فایلهام نیازمندم هارد از بهترین نوع 1TB ارشیو بکاپ کل سیستم را دارم و یه 160GB هم مهمترینشون هست که یه جا دیگه نگه میدارم و یک فلش 8GB هم یه سری فایل های حیاتیه که اگه اون دو سوخت این منو نجات میده ! تازه اینم تو پنلم در اینترنت UP کردم بصورت رمزگذاری شده با الگوریتمی که فقط خودم ازش سر در میارم

اینجوری شد که شبا سرمو راحت میزارم رو بالش میخوابم
    اوووووووف... بابا شما دیگه ترکوندی!

17. این کاربر از smile2life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اوووووووف... بابا شما دیگه ترکوندی!
    بیزنس و کلا هزینه زندگیم از همینه . حتی 1 درصد ریسک هم نمیتونم بپذیرم

19. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •