تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: کفش های پیاده روی تن تاک و مشابه آن، موثر یا صرفا تبلیغات؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اصلا فريب اين تبليغات رو نخوريد اگر مشكلتان با كفش هست و رفع آن همچنين همانطور كه دوستان فرمودن نيازي نيست كه صرفا تن تاك صداوسيما باشه!

2. این کاربر از sale2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیر
    من پاهام پرانتزی هست و همچنین یه تصادف داشتم و یکی از مهره های کمرم یه وری شده، واسه همین نمیتونم پاهام رو موازی بزارم و معمولا در موقع راه رفتن به صورت یک V هست.
    این مشکل رو من حدود 6 سال پیش فهمیدم، ادم اهل مارک و برند هم نیستم، ولی از اون موقع به خودم قول دادم که کفش مناسب بخرم.
    تا حالا سه تا کفش کلا خریدم، دو تا آدیداس، و یکی نایک.
    آدیداس اولی رو هنوز هم دارم، نایک خوبیش سبکتر بودنش هست ولی هر دو با دوام و مناسب و عالی هستند.
    این کفش ها رو گذاشتم واسه موقعی که میدونم میخوام راه برم، واسه ی کار و اینها که با ماشین میرم کفش معمولی استفاده میکنم.
    من به شما این رو جدی پیشنهاد میکنم که اگر میتوانی، از خرج های دیگه ات بزن، و یه کفش آدیداس یا نایک بگیر و خودت رو برای چند سال بیمه کن، ارزشش رو داره، یه دفعه خرج کن و خیال خودت رو راحت کن.

4. 3 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیر
    من پاهام پرانتزی هست و همچنین یه تصادف داشتم و یکی از مهره های کمرم یه وری شده، واسه همین نمیتونم پاهام رو موازی بزارم و معمولا در موقع راه رفتن به صورت یک V هست.
    این مشکل رو من حدود 6 سال پیش فهمیدم، ادم اهل مارک و برند هم نیستم، ولی از اون موقع به خودم قول دادم که کفش مناسب بخرم.
    تا حالا سه تا کفش کلا خریدم، دو تا آدیداس، و یکی نایک.
    آدیداس اولی رو هنوز هم دارم، نایک خوبیش سبکتر بودنش هست ولی هر دو با دوام و مناسب و عالی هستند.
    این کفش ها رو گذاشتم واسه موقعی که میدونم میخوام راه برم، واسه ی کار و اینها که با ماشین میرم کفش معمولی استفاده میکنم.
    من به شما این رو جدی پیشنهاد میکنم که اگر میتوانی، از خرج های دیگه ات بزن، و یه کفش آدیداس یا نایک بگیر و خودت رو برای چند سال بیمه کن، ارزشش رو داره، یه دفعه خرج کن و خیال خودت رو راحت کن.
    میشه یک اطلاعاتی از قیمت کفش هایی که گرفتی و جایی که ترجیحا تو تهران بشه جنس با کیفیتش رو گرفت نه چینی رو معرفی کنی؟
    سپاس فراوان.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم از راهنماییت
    دقیقا من هم در سایت های مثل علی اکسپرس دیدم تازه مشابهشو.ولی هیچ سایت معتبری نداشت.
    خب الان که من ایرانم و دسترسی به اونور آب ندارم.راهنماییم کن که از چه برندی خرید کنم.اون موقع که دلار 1000 بود من از برند D&G کفش می خریدم که خیلی خوب بودو راحت بودم/از بین برندهای موجود تو بازار ایران کدوم راحتتره و بهتره در تهران از کجا خرید کنم؟برم بازار بزرگ یا از همین بوتیک ها و مغازه های معمولی خرید کنم؟
    راستش کفش ملی ها رو دیدم که واقعا افتضاح بود.نادر یه موقعی خوب بود ولی باز هم سری جدید کارهاشون رو دیدم کیفیتش از ملی هم پایینتر اومده و قیمتش یواش یواش داره از برندهای بین المللی هم بالاتر می ره.
    کفش بلا و البرز و ..... این هام که خیلی وقته فاتحه شون خوندس و اگر کفش خوبی هم داشته باشن که ندارن انقدر طراحی مسخره و یقوری(مثل کفش های صمد آقا می مونه)داره که نمیشه پوشید.
    واقعا خریدن کفش هم شده دردسر.

اون قضیه اطلاعات تایید نشده هم درسته ولی کیفیت کفی تن تاک واقعا افتضاح تر از این پرفکت های تو بازاره.نمی دونم این دمپایی های به اسم پرفکت استپس رو دیدی یا نه؟الان اکثر فروشگاه های زنجیره ای با قیمت 25 تومان آوردن.یه کفی شبیه پرفکت استپس داره و روشم که خب دمپایی هست.این تن تاک ها کفشون مثل اون می مونه.
    راستی پس این رفیقمون که میگه تو آمریکا هم این کفش هست و به فروش می رسه.اشتباه میکنه؟(البته من حرف شما رو قبول دارم و طبق شواهد و جستجو های خودم هم کاملا همه حرف های شما درسته.ولی خب این دوستم میگه تو آمریکا هم به فروش میرسه.)

والا کفش های مثل نایک و ادیداس و ...رو باید از نمایندگی ها بگیری ...حالا نمایندگی هم نشد یه جایه معتبر که لوازم ورزشی میفروشه من نمیدونم تهران کجا پیدا میشه ولی صد در صد هست
    البته قیمت هم فکر نکنم یه چیز خوب زیر 300-400 بتونی پیدا کنی ..
    این که چه کفشی راحت تره بستگی به خودتون داره ..شاید من با کفشی راحت تر باشم که پایه شما رو اذیت کنه ولی وقتی وارد کفش های استاندارد میشیم همه کیفیت خوبی دارند
    من خودم به کت علاقه دارم اما در تابستون اذیت میکنه به نظر من با توجه به نزدیک شدن به تابستون به این مورد هم دقت کنید
    .در مورد پرفکت اسپس در امریکا :
    1.خب بله امریکا هم هست میتونید سفارش بدین همین علی بابا براتون بفرسته
    2.به خاطر شباهت ظاهری ممکنه اشتباه گرفته باشه با برند ها معتبر چون همه شون شبیه هم دیگه هستند

7. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میشه یک اطلاعاتی از قیمت کفش هایی که گرفتی و جایی که ترجیحا تو تهران بشه جنس با کیفیتش رو گرفت نه چینی رو معرفی کنی؟
    سپاس فراوان.
    نمایندگی نایک میدان ونک خیابون خدامی یکی هست یک خیابون بالاتر هم اسچیکرز نمایندگی داره
    خیابون افریقا همینطور که نمایندگی ادیداس هم چند متر پایین تر از نمایندگی نایکه
    خیابون فرشته هم یکی هست
    قیمت ها حدودا از 250 شروع میشن تا 800 تومن ادیداس هم من دو سه مدل دیدم 400 به بالا بودن
    جنس های نایک هم ساخت ویتنام هستن

9. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نمایندگی آدیداس مرکز خرید الماس بلوار ارتش هم کفش های خوبی داره

11. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستش یه کفشی هست که مدلش شبیه پرفکت استپس هست . به قول دوستام مثل قایق موتوریه
    الان دو سالی هست دارمش. راه رفتن باهاش خوبه ولی نه در اون حد که جلوی ریزش مو رو بگیره
    به نظرم خیلی چیز خاصی نیست. جای این یه کفش ارجینال خوب بگیری بهتره. چون من خودم خیلی باهاش راحت نیستم. راه رفتن باهاش خوبه چون فشار به کمر نمیاد و تو کف پا جمع میشه اما نمیشه زیاد هم باهاش راه رفت . اگه عادت نداشته باشی کمر درد رو بیشتر میکنه مخصوصن تو شیب چون کفش صاف نیست امکان داره بعضی ها دچار مشکل خستگی کمر بشن!

به نظر من که تمام این تبلیغاتی که تلویزون نشون میده و میگه با فلان شماره تماس بگیرید ، یک دزدی مطلق هست.
    به نظرم این محصولات ملی و داخلی نیستن. اینا کپی هستن. همون کاری که چینی ها میکنن. تازه چینی ها باز یکم نو آوری دارن ! تبلیغ پرفکت استپس تموم نشده تن تاک اومد تازه لباسا رو هم نرم و لطیف میکنه حتی!

13. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بچه ها امروز دیگه مجبوری رفتم دنبال کفش.خیلی بازار رو گشتم واقعا کفش خوب با قیمت مناسب تقریبا نیست.کفش ایرانی داغون و خسته و تشنه 160 تومان!!! واقعا مثل تفاله چایی کیسه ای بود تازه.
    نایک واقعا محشر بود کفش هاش ولی برای من قیمتش زیاد بود.از 400 تا 1200 قیمت داشتن(واقعا کتونی های خوبی هستن ولی انصافا قیمتش زیاده.)
    توی ولی عصر یه کفش فروشی کوچیک دیدم که کلا نمایندگی پرفکت استپس بود کلا همین 2 مدل پرفکت استپس و یه سری گن و عرقگیر مردونه داشت.یه دونه خریدم به قیمت 110 تومن که جوراب هم روش هدیه داشت.به نظرم کفش خوبیه.حداقل از کفش هایی که تا الان داشتم بهتره واقعا همونطور هم که تبلیغ می کنن نرمه و حس خوبی داره.به نظرم باید از این چینی ها با کیفیت باشه چون نوشته بود سفارش آمریکا.حالا بیشتر باهاش راه می رم ببینم چجوریه.!!!!!
    ولی اگر پولشو دارید یا می تونید صبر کنید نایک --کولومبیا--اکو خیلی بهترن.من هم که خریدم واقعا مجبور بودم.اگرم شغلتون طوریه که نیازی نیست زیاد راه برید همین ملی و نادر و بلا هم جوابتون رو می ده.

15. این کاربر از amlak021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من کتونی نایک خریدم 60 تومن فکر نمی کنم اصل باشه ولی خیلی راحته و مناسب برای ورزش

17. این کاربر از mehr4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من تقریبا 7 ماه پیش یک جفت کفش سالامون گرفتم 190 تومن . کفش خیلی راحتیه و جون میده برای راه رفتن .ولی الان پس از 7 ماه تمامی عاج کف کفش سابیده شده و همینطور داخل کفش هم چون زیرش اسفنجی هست از شکل استانداردش خارج شده . ولی بازم کار میکنه !!!

19. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •