تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما عدم رویت دلیل بر عدم وجود است ؟

راي دهنده
47. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

9 19.15%
  • خیر

36 76.60%
  • نمی دانم

2 4.26%
صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 97

نام تاپيک: { عدم رویت دلیل بر عدم وجود است ؟؟؟ }

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من کی گفتم باکتری و ویروس قابل دیدن نیست من گفتم در شرایط عادی قابل دیدن نیست. و منظور من از رویت دیدن با حس بینایی انسانه و منظورم شناختن اون نیست.

و البته روش هایی برای دیدن ارواح هست اما کسی اونها رو امتحان نکرده. مثلا ما با میکروسکوپ باکتری رو میبینیم ولی کسی از خودش نمیپرسه که شرایط خاص دیدن ارواح چیه؟ عده ی زیادی هستند که ارواح رو دیدن ولی هنوز علم اونو ثابت نکرده.
    اما علم از عقل ناچیز انسان ساخته و وجود جن و ارواح رو عقل کامل خدا به ما فرموده.
    جن و ارواح مربوط به دین و مذهبه و معمولا علم سراغ اینجور موردا نمیره چون نه بدرد انسان میخوره و نه فایده ای داره اما اطلاع از وجود باکتری ها کمک های زیادی رو به انسان کرده .
    حرفتون با کمال احترام مغلطه ای بیش نیست

علم یعنی انسانهایی که سراغ جواب سوالات بی پاسخ میرن و جواب اونها رو پیدا میکنن
    بسیار افرادی که سراغ اینگونه پدیده ها رفتن ولی هزینه های هنگفتی هم صرف شده و میشه ولی تماما نه تنها تاییدی بر وجود این موارد پیدا نکردن بلکه جواب کاملا عکس دادن و میدن

اینکه علم سراغ باکتری رفته چون داشته ولی سراغ روح نرفته چون سود نداشته چیزی جز سفسطه نیست چون سراغ هردو رفتن ولی وجود باکتری مشاهده و رویت شده ولی وجود روح و جن کوچکترین اثری ازش دیده نشده

پس اگر منظور شما رویت فقط با قوه بینایی هست جواب ساده هست
    باد ، الکتریسیته، مغناطیس، جاذبه ، و ... وجود ندارن چون دیده نمیشن

2. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

حرفتون با کمال احترام مغلطه ای بیش نیست

علم یعنی انسانهایی که سراغ جواب سوالات بی پاسخ میرن و جواب اونها رو پیدا میکنن
    بسیار افرادی که سراغ اینگونه پدیده ها رفتن ولی هزینه های هنگفتی هم صرف شده و میشه ولی تماما نه تنها تاییدی بر وجود این موارد پیدا نکردن بلکه جواب کاملا عکس دادن و میدن

اینکه علم سراغ باکتری رفته چون داشته ولی سراغ روح نرفته چون سود نداشته چیزی جز سفسطه نیست چون سراغ هردو رفتن ولی وجود باکتری مشاهده و رویت شده ولی وجود روح و جن کوچکترین اثری ازش دیده نشده

پس اگر منظور شما رویت فقط با قوه بینایی هست جواب ساده هست
    باد ، الکتریسیته، مغناطیس، جاذبه ، و ... وجود ندارن چون دیده نمیشن

من نگفتم هرچی دیده نمیشه وجود نداره من دارم از شما میپرسم پس شما نمیتونید کاملا وجود باد و ... رو تکذیب کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

در واقع بعضی چیز ها هستند گه دیده نمیشن اما حس پنج گانه اونو حس میکنیم پس دلیل بر عدم وجود اونها نداره .

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من نگفتم هرچی دیده نمیشه وجود نداره من دارم از شما میپرسم پس شما نمیتونید کاملا وجود باد و ... رو تکذیب کنید.
    دوست عزیز این حرف شماست
    و منظور من از رویت دیدن با حس بینایی انسانه و منظورم شناختن اون نیست.
    این نوع بحث شما یعنی مغلطه توسل به جهل و لاغیر
    قرار نیست چون من باد رو نمیببینم هرکسی بیاد بپرسه ایا باد رو میبینی من بگم خیر و بگه پس بابانویل هم وجود داره

من باد رو رویت میکنم یعنی میشناسم با ازمایش و دیدن اثرات و شرایطش، و این رویت هم کاملا قابل تکرار هست در برابر دیدگان همه و براحتی میتونم اثباتش کنم
    ولی جن و روح شما کوچکتریت رویت ، شناخت ، اثر ، مدرکی برای وجودش ندارید و انتظار دارید چون من باد رو نمیبینم پس روحی رو هم که نمیبینم وجودش رو قبول کنم

روح ، جن، بابانویل ، لوبای سحرامیز، شرک و ... وجود ندارند و فقط فرضیه هستن ولی اگر کسی مدرک و دلیل و سند قابل ازمایش تکرارپذیری برای وجودشون ارائه بده بله میشه وجود اونها رو پذیرفت
    ولی تا اون روز برای من وجود ندارند

در واقع بعضی چیز ها هستند گه دیده نمیشن اما حس پنج گانه اونو حس میکنیم پس دلیل بر عدم وجود اونها نداره .
    دقیقا حس پنچگانه و قوای ذهن و هوش میتونن چیزی رو رویت کنن و بر وجودش مهر تاییید بزنن
    مثلا باد رو حس لامسه میتونه احساس کنه و هزاران بار هم سر انگشت رو خیس کنید و در جهت باد بگیرید باد رو حس میکنید و تمام افراد هم میشه این ازمایش رو بهشون یاد داد و وجود باد رو بدون کوچترین تفاوتی احساس کنن( از افراد عادی صحبت نمیشه افرادی که هر گونه اختلالی داشته باشن)
    ولی ایا روج و جن شما قابلیت همچین احساس و درکی توسط ازمایش رو دارند؟(میلاردها دلار البته در جهان در چرخه متافیزیک و احضار روح و فرقه های مختلف میچرخه ولی حتی یکی از این گروهها تا حالا نتونستن کوچکترین نشانه قابل قبولی ارائه بدن)

برای روح و جن شما کدام قوا و حسها میتونن اونها حس و درک کنن؟
    چرا فقط معدودی افراد این احساس رو پیدا میکنن؟
    چرا قابل ازمایش و تکرار نیست؟
    و صدها سوال دیگه

6. 6 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

روح ، جن، بابانویل ، لوبیای سحرامیز، شرک و ... وجود ندارند و فقط فرضیه هستن ولی اگر کسی مدرک و دلیل و سند قابل ازمایش تکرارپذیری برای وجودشون ارائه بده بله میشه وجود اونها رو پذیرفت
    این تیکه که گفتی خدا بود، کلی خندیدم. (دمت گرم)
    بعید نیست یک قرن دیگه عده ای پیدا بشن، بگن ثابت کن شرک وجود نداشته چون کل اجداد ما شرک رو دیده بودن.
    اگه چیزی به اسم شرک رویت نشده بوده، پس چگونه از روی آن انیمشن ساخته اند؟
    پس انسان فطرتا یک شرک درونش هست وگرنه چگونه چنین چیزی را خلق کرده و .....

هرچی هم بهشون بگی شما ثابت کن وجود داره، اونا میگن نه تو ثابت کن وجود نداره.

به قول یکی از بزرگان، باورهای مذهبی که ابتدا ایمان طلب میکنند رو از هرجا قطع کنی، از یک جا دیگه ریشه میزنه.

8. 5 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جن و ارواح مربوط به دین و مذهبه و معمولا علم سراغ اینجور موردا نمیره چون نه بدرد انسان میخوره و نه فایده ای داره اما اطلاع از وجود باکتری ها کمک های زیادی رو به انسان کرده .
    از پاسخ شما واقعا لذت بردم

این بحث دو جنبه داره

1- پدیده های علمی : مثل امواج رادیویی و .. که دوستان هم مثال زدند و پایه و اساس و اثبات های علمی دارند

2- تفکرات و خرافات انسان ها : بخصوص جوامع مسلمان که در جهل به سر میبرند و ترجیح میدم در باره اش صحبتی نکنم

10. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و البته روش هایی برای دیدن ارواح هست اما کسی اونها رو امتحان نکرده. مثلا ما با میکروسکوپ باکتری رو میبینیم ولی کسی از خودش نمیپرسه که شرایط خاص دیدن ارواح چیه؟ عده ی زیادی هستند که ارواح رو دیدن ولی هنوز علم اونو ثابت نکرده.
    بابا به خدا الان سال 2014 هست نه عصر حجر!

اون روش هایی که میگید و معلوم نیست چیه اون افرادی که میگید و معلوم نیست کی هستن، همه اینها و همه اون افراد اگه یه ذره راستگو بودن روشها و
    ترفندها و ... رو میذاشتن رو دایره تا مثل ادم در شرایط کنترل شده و قابل ثبت تست بشه و وجود روح و جن و پری به اثبات برسه

12. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بابا به خدا الان سال 2014 هست نه عصر حجر!

اون روش هایی که میگید و معلوم نیست چیه اون افرادی که میگید و معلوم نیست کی هستن، همه اینها و همه اون افراد اگه یه ذره راستگو بودن روشها و
    ترفندها و ... رو میذاشتن رو دایره تا مثل ادم در شرایط کنترل شده و قابل ثبت تست بشه و وجود روح و جن و پری به اثبات برسه
    در وجود ارواح شک دارم

اما بارها شده خواب دیدم و روز بعدش اون اتفاق برای من رخ داده و برای لحظه ای به این فکر فرو رفتم که پس ممکنه یه چیزایی خارج از 4 چوب طبیعی ما وجود داشته باشه !

برای شما هم قطعا پیش اومده . اما من هرگز اثبات علمی برای این مساله پیدا نکردم و هر بار بیخیالش شدم

14. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

علم هنوز به خیلی از پدیده ها و موجودات و فایده ها و یا ضرر های اونها پی نبرده بله من با همه ی شما موافقم جن و ارواح هیچ ثبات علمی ندارن ولی روش های احضار اونها در همه جا موجوده اما کار بسیار خطرناکیه که اصلا کسی طرف اونها نمیره. هنوز هم فایده ی برخی از اجزای بدن انسان پیدا نشدن یا حداقل اینکه هنوز نمیدونن که چه اجزایی ازبدنرو شناسایی کردند و چه اجزایی رو نه. و خیلی ها جن و ارواح رو خرافه میدونن. که البته تا حدی خرافه است نه به طور کلی!،!!
    منظور کامل من از عدم رویت حس کردن با قوای پنجگانه به طور عادیه و نه اینکه میکروسکوپ یا تلسکوپی باشه.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

علم هنوز به خیلی از پدیده ها و موجودات و فایده ها و یا ضرر های اونها پی نبرده بله من با همه ی شما موافقم جن و ارواح هیچ ثبات علمی ندارن ولی روش های احضار اونها در همه جا موجوده اما کار بسیار خطرناکیه که اصلا کسی طرف اونها نمیره.
    من هم شنیدم یک اژدها توی یک غاری زندگی میکنه اما از بس خطرناکه کسی توی اون غار تاحالا نرفته و ندیدتش، هیچ اثری هم از اون اژدها از بیرون غار معلوم نیست.
    وجود این اژدها از نظر منطقی محتمل هست، چون تناقضی در تعریفش وجود نداره، مثلا میگیم موجودیست عظیم و بالدار که از دهانش آتش خارج میشود، این تعاریف قابل تصور است و وجود اژدها غیرممکن نیست. وجود جن هم به نظرم همین طور میاد، البته در موردش خیلی نخوندم که بدونم تناقضی توی ادعا ها هست یا خیر. اما به خاطر داشته باشید، چیزی که وجودش به طور منطقی محتمل باشه، دلیلی نداره که حتما وجود داشته باشه، و کسی که از وجود اون چیز خبر میده باید برای حرفش سند و مدرک داشته باشه، وگرنه ارزش این حرف ها همه در حد داستان و تخیل هست.
    اما تعریفی از روح وجود نداره که به طور منطقی محتمل باشه، ابتدا باید تعریف یک چیز به طور منطقی محتمل باشه بعد در مورد وجود داشتن یا نداشتنش صحبت کنیم، اگر چیزی "تعریفی منطقی و محتمل" نداشته باشه بحث در مورد "وجودش" معنایی نداره.

منظور کامل من از عدم رویت حس کردن با قوای پنجگانه به طور عادیه و نه اینکه میکروسکوپ یا تلسکوپی باشه.
    خوب شما یک دستگاه کاملا محدود و ضعیف و پر از خطا به اسم بدن انسان رو ملاک همه چیز قرار دادید و عادیه که بحث به نتیجه نرسه. حواس و مغز انسان به هیچ عنوان ابزار های دقیق، کامل و مطمئنی برای درک طبیعت نیستند(رجوع شود به کتاب زیست شناسی اول دبیرستان)، اگه با حواس 5 گانه همه چیز رو درک میکردیم دیگه نیازی به علم و فلسفه و ریاضی و ... نبود.

17. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •